Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 6000 S6610

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (116)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fått testa denna via Buzzador. Ganska bra rakning även på 2-3 dagars stubb. Funkar i duschen och utanför. Det som jag ser som ett litet minus är att den är skramlig. Väcker familjen om man ska upp tidigt. Men som sagt en bra maskin.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Fått testa denna i samarbete med Buzzador.

  Har sedan tidigare en Philips S5400 och en Braun Waterflex någonting.

  Upplever s6610 som tyst och riktigt snygg med sin mörblåa och svarta design. Medföljer en förvaringsväska och borste samt trimmer laddare. Smidigt med väskan!

  Smart funktion att kunna justera hastigheten på rakapparaten beroende var i ansiktet man rakar. Minskar rodnaden vid känslig hy.

  Tyvärr så är den ju rätt dyr, över 1000kr i skrivande stund och så är nya rakhuvuden betydligt dyrare till Philips än till Braun. Det går heller inte att använda den samtidigt som den laddar, det kan man med Braun.

  På det stora hela så gör den samma jobb som en rakapparat för ~600kr men du får med en förvaringsväska + att det går att justera hastigheten och den är lite tystare.

  Är det värt ett par hundralappar extra? Det får du avgöra.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har provat via Buzzador och Philips att testa denna produkt.

  På 1 till 2 dagars stubb är den här rakapparaten riktigt bra och resultatet blir riktigt bra, både med torr rakning och i duschen. Ladd tiden är över förväntan och du får indikationer när det är dax att sätta den på laddning med bra marginal. Snyggt fodral.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har provat via Buzzador och Philips att testa denna produkt

  Lätt att hålla går tyst gör sitt jobb ,man blir slät och fin ,annars rakhyvlar tar bort skinn och ansiktet blir som en fontäner med blod pölar när man har ojämn hud och vill känna sig slät o fin Fungerar även med våt hud så bara plus,Verkligen Prisvärd på tanke vad Rakhuvlar av bra kvalite kostar idag
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa rakapparat jag testat, funkar kanon för min känsliga hy.
  Använder hyvel annars ,men efter testat denna är denna maskin så kan jag raka mig utan att behöva smörja mig efter rakningen.
  Det att man kan använda den med vatten var en fröjd👍
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Rakningen är såklart inte lika bra som med en rakhyvel men den är i särklass den bästa rakapparat som jag provat. Fördelar är att den är extremt tyst, smidig att använda, mycket lätt att rengöra. Det är bara att skölja den under rinnande vatten i 5 sekunder. Batteriet håller länge och laddas snabbt upp. Den är aven prisvärd.
  Nackdelar som jag upplevt är att det är svårt att komma åt under näsan, jag har känslig hud och det klara den inte riktigt bra på halsen, man får inte trycka för hårt. Har man tre dagars skäggstubb går det inte heller så bra att raka men det är samma med dom flesta rakapparater.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En helt ok rakapparat som gör jobbet smidigt och hyfsat fort. Har dock upplevt flera gånger att den river på halsen under skäggväxten samt att jag saknar kylning.
  Annars är den prisvärd och gör jobbet enkelt o bekvämt.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Det är en helt okej rakapparat för mannen på språng som vill ser nyrakad ut.
  Dock ger en hyvel bättre resultat.
  Har även en anti-irritationsfunktion som fungerar sådär. Rakar man sig varje dag verkar det fungera men inte om man rakar varannan dag eller mer. Blir väldigt röd på halsen då.
  2 stegs hastighet och ganska enkel att rengöra. Bara att ta av huvudet från resten och tex spola under kranen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har fått chansen via Buzzador och Philips att testa denna produkt gratis. Mina åsikter är mina egna.
  Jag har rakat mig med hyvel i snart 20 år. De senaste 10 åren med en safety razor. Min hy är känslig och jag inte raka mig med hyvel varje dag.
  Jag är väl medveten om att det kan vara svårt att få samma känsla med rakapparat som med hyvel. Ändå är jag ganska imponerad över hur nära man ändå kommer med Philips S6610. Lite bökigt att raka vid näsa, mun och haka. Jag misstänker att jag behöver öva upp min teknik. Trots att min känsliga hud fortfarande är ovan med rakapparat så kan jag raka mig varje dag.
  Batteritiden är bra, och batteriet laddas mycket snabbt! Dessutom är den mycket tyst! Imponerande tyst. Sjukt bra att man kan skölja av den under vattenkranen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Som många andra har jag ofta problem med irritation vid rakning med hyvel. Men med denna rakapparat får jag den släta rakningen som rakning med hyvel men utan irritation. Rekommenderas skarpt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  En väldigt bra och bekväm rakapparat. Ger ingen klåda på huden efteråt. Trots att jag har känslig hud.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vilken skönhet har inte använt rakabarat på 25 år tidigare. En mycket prisvärd och behaglig rakning den kompletta produkt varje man och ung man skulle ha i sin ägo en Philips 6000.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Efter att nu ha provat Philip shaver ett tag så känner jag mig mycket nöjd med den. Jag har kraftig skäggväxt och behöver raka mig ofta för bra resultat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En rakapparat som håller vad den lovar.
  Den är tyst, smidig, lättskött och bra batteritid. Jag har ganska känslig hy och det är mindre hudirritation nu än efter att jag använder en hyvel.
  Rekommenderar verkligen denna rakapparat.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  mjuk behaglig rakning för mig som inte brukar kunna raka mig med maskin