Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG GBB92MCAXP (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Kyl-Frys (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Jag köpte denna för någon månad sedan i samarbete med Buzzador. Kylen är mycket tyst och har en helt flat baksida där minimalt med damm kan fasta. Den svarta färgen är mycket fin och displayen är knappt märkbar när temperaturangivelsen inte lyser. Displayen är lättanvänd och snygg. Den är enkel att hålla ren.

  Invändigt gillar jag speciellt den vikbara hyllan som gör den enkelt att förvara öppna flaskor på ett bra sätt. I min gamla kyl hade jag öppna flaskor och tex mjölkpaket i dörren. I denna kyl funkar det dock bättre att ha dem inne tack vare den vikbara hyllan. Dörren är emellertid mycket bra planerad på så sätt att jag får plats med dubbla rader flaskor eller smalare glasburkar. Dörren är alltså djupare än en vanlig kylskåpsdörr. Sammantaget så upplever jag därför att jag har bättre överblick över vad jag har i kylen.

  De två utdragbara lådorna ger gott om plats för grönsaker, frukt kött eller fisk. Man kan ställa in lådornas temperatur och ventilation beroende på vad du ska ha i dem. Det känns som att tex köttprodukter jag har i lådan håller sig fräscha längre.

  Planeringen av kylen känns genomtänkt och jag har inte behövt slänga lika mycket mat eftersom jag har haft bättre koll på vad jag har i kylen och att den håller sig ok längre.

  Wi-fi funktionen har jag inte haft någon större användning för än och den känns mer som en gimmick än att den uppfyller ett behov jag har. Jag tänker mig appen är användbar men jag har inte haft tid att utforska det än.

  Svårt att veta hur en ny produkt håller kvalitetsmässigt över tid men intrycket så här långt är att det är mycket hög kvalitet på produkten. Jag är mycket nöjd hittills.
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Har fått möjlighet att testa detta kylskåp via Buzzador. Gillar första intrycket med den mattsvarta fronten som matchar köket. Plus till den integrerade touchpanelen för inställning. Höjden på 2meter gör att det är väldigt rymligt och man klarar sig långt med frysdelen också. Strömsnålheten gör att det är vänligt mot miljön samt är kostnadseffektivt. På minussidan är det inte så mycket förutom hur designern inte orkat sätta en svart gummilist istället för den grå som nu syns från sidan.
 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Fick äran att testa denna i samarbete med Buzzador för några veckor sen. Den är mycket estetiskt tilltalande med sin mattsvarta finish och inuti gör planeringen att man får plats med mycket. Vi gillar framförallt storleken på lådorna och faktumet att en hylla i kylen är vikbar. Det enda negativa är att appen inte visar aktuell temperatur inuti utan bara den inställda.
  Sen att den är både energisnål och tyst är plus!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte denna för några veckor sedan i samarbete med Buzzador. Gillar att den är tyst samt att den är rymlig (ca 2 m hög). Får verkligen plats med mer matvaror än vår tidigare kyl/frys. Stilmässigt gillar jag den svarta färgen som också inte lämnar några fingeravtryck, skulle vilja ha bort de silvriga detaljerna dock. Fräsch converter lådan håller vad den lovar. WiFi mottagningen är aningen svag, den behöver förstärkas lite. Stort plus att den är så energisnål.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vi köpte denna kylskåp för några veckor sedan. Eftersom vårt kök är ganska litet så letade vi efter en effektiv (energisnål) kombinerad kyl/frys med bra volymkapacitet.

  Vi valde den svarta matta färgen och tycker den är väldigt stilren men den skulle ha varit finare om även de silvriga detaljerna hade varit matta.

  Med tanke på att det är en kombinerad kyl/frys så är vi väldigt nöjda med volymkapaciteten. Förutom att den rymmer mycket så gillar vi även fresh converter lådan som funkar väldigt bra när man hålla maten i en lägre temperatur (oftast kött eller fisk). Fresh balancer lådan för grönsaker funkar också jätte bra!

  En rätt dålig sak med kylskåpet är att man inte kan i förväg välja vilken sida man vill hänga dörren. Den kom högerhängd men vi ville ha den vänsterhängd. Man kan inte heller hänga om den på egen hand utan man behöver anlita en service tekniker som kostar utöver priset man betalar för kylskåpet.

  Men överlag är vi väldigt nöjda med kylskåpet och dess funktioner.