Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Worx L2000 WR155E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Worx Robotgräsklippare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Gillar att den klipper så nära så man slipper köra så mycket med trimmer.
  ACS rekommenderar jag att man köper till så väjer den för barnens leksaker mm.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Bra klippare. Klarar hyfsad terräng och lutning, okej app. Täta uppdateringar av mjukvara i klipparen. Har ACS på min som gör att den slipper köra in i saker, utan väjer undan ett par centimeter ifrån. Ett minus är att vid regn så verkar klipparen stänga av sig helt och kan inte väckas från appen sedan.
  Vad jag saknar är mer utvecklad mjukvara som ritar upp området och klippa systematiskt i stället för att åka runt och klippa på måfå, detta verkar klipparna sakna till skillnad mot dammsugare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har haft denna gräsklippare i tre veckor nu och även om jag var nöjd med dess föregångare är denna mycket bättre i allt. Den följer med precision begräsningstråden utan fladder hit eller dit och med dess starka motorer och batteri, klipper den bättre utan att köra fast eller falla undan åt sidan när marken lutar. Appen är enkel och lättanvänd och ett stort plus! Gräsklipparen är också väldigt tyst och inget irriterande pipande. Det enda man måste vara noga med är installationen av basstationen. Den måste stå helt i våg och marken vara slät framför eftersom gräsklipparen har sidoladdning, men när det väl är fixat, missar den inte en gång, så perfekt följer den gränstråden in i basstationen. Grannen har en huskvarna i samma storlek för dubbla priset så det är också konkurrenskraftigt. Jag rekommenderar denna till 100%.