Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gigabyte GeForce RTX 2060 OC Rev2 HDMI 3xDP 6GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Gigabyte Grafikkort (160)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • 4 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  10 mån sedan
  Håller med Kent_killen.
  Köpte ett ex som skall i retur.
  Fläkten låter väldigt högt samt konstigt! Svårt att förklara vad konstig är, men det är nåt missljud som inte låte rokej.
  Den är mycket mera slimmad än Asus fläktarna, men blir väldigt varmt liksom föregånde talare skrev.
  Sett till priset så är detta dyrt.
  Jämfört med en Asus 1660 OC som jag uppgradera från, men denna är en traktor i ljud vs gamla. Den är något starkare än 1660 så klart, men sett till 4000 kr, värme, ljud så är det en dålig köp. Skulle ej ge mer än 3000 om du inte bryr dig om värme och ljud.
 • Dålig
  1 år sedan
  Har haft kortet i några månader. Kortet är inte så kraftfullt som jag förväntade mig och kämpar med ganska många spel när man sätter press på den, dessutom har den väldigt högljudda fläktar och verkar ha lätt att komma upp i väldigt höga temperaturer om press sätts på grafikkortet.

  Jag som designade min dator för att vara tyst märker lätt av när fläktarna på grafikkortet går igång och det är högt! Jag tippar på att de lätt kommer upp i 60 - 70 decibel. Det tillkommer mjukvara där man kan tweaka fläktarna, klockning, osv. men inga instruktioner kring hur man använder dem.

  Kortet har inte särskilt bra prestanda. Det känns som det här kortet är som att man tagit ett gammalt/svagt kretskort och överdrivet boostat det med överklockning. Aldrig tidigare har jag varit tvungen att vara så orolig för temperaturen i mitt chassi, och det trots att jag har chassifläktar för att se till att det finns luftflöde inuti chassit.

  Utöver det har jag haft andra problem med kortet, och det har faktiskt blivit överhettning i mitt chassi till följd av att jag installerade grafikkortet vid enstaka tillfällen. Om jag sätter handen på mitt chassi kan jag märkbart känna värmen som endast kommer från grafikkortet.

  Nu har jag förvisso även en gigantisk kylfläns för min CPU, men den har aldrig haft problem tidigare, ens när jag körde med stock.

  Så för att sammanfatta:
  Svagt kort som lätt överhettas. 4000 kr är för mycket att be om för det här.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte för några dagar sedan.
  Sjukt bra grafikkort, presterar precis som förväntat. Ganska litet, skulle fungera bra i ITX chassin också. Har backplate.
  Den enda nackdelen är fläktarna. De kan vara lite högljudda ifall du sätter hög press på grafikkortet. Låt inte det påverka ditt beslut eftersom det knappt märks när man spelar.