Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Britax Multi-Tech

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Britax Bilbarnstolar (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Håller inte med om att den skulle vara svårmonterad, det är två bälten bak och ett fram och sen ska man se till att stödbenet står i golvet. Den fungerar bra i våra två bilar (Volvo V50 och Audi A4).
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  VARNING

  Produkten fick i Råd och Röns test 2010-05-27 Bilbarnstolar endast 29 av 100 poäng vinnaren fick 71. Den kom på 47´de plats av 56. Råd och Rön varnar för att köpa stolen eftersom det är VÄLDIGT lätt att montera den fel. Inte ens personalen i affärerna lyckades få det rätt. Sitter den rätt är den säker men risken är stor att den inte kommer göra det.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Som föregående talare säger, inget man flyttar mellan bilar, då det skulle bli alldeles för meckigt. Stolen känns rejäl och verkar skön för barnet, både var gäller sätet och hur barnet sätts fast. Mitt enda klagomål är att den knarrar lite, men det kommer jag kanske på ett sätt att få slut på. Bra att den kan användas under så många år, då känns det mer motiverat att betala så mycket. Min dotter är 11 månader och recensionen är baserad på henne.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Känns som en riktigt bra stol om man vill ha en fast monterad. Barnet sitter bra och har stöd för huvudet. Lätt att montera men inget man flyttar mellan bilar. Lite ont om plats blir det i passagerarstolen fram om man har stolen bak(v70), men det verkar vara så även med övriga stolar.