Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dyson V11 Absolute

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dyson Dammsugare (39)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.94)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Suger.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Ser att vissa klagar på vikten. Kan verkligen inte hålla med... Du ska inte gå runt och bära på den utan den ska följa golvet och större delen av vikten avlastas på det viset.
  Riktigt enkelt att plocka fram den om man har några smulor på golvet. Vilket gör att jag håller efter smuts och damm på en helt annan nivå än tidigare.
  Det enda som går att klaga på är priset. Har du pengarna så skulle jag säga att det är ett solklart köp.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  + En dammsugare som verkligen gör sitt jobb.
  + Helt suverän när man har hundar som fäller.
  + Den dammsuger upp grus, utan problem.

  - Handtaget med motorn, är klumpig.
  - Att man måste hålla i på-knappen under dammsugningen.
  - I dyraste laget.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Har haft min Dyson I ett par månader som jag främst i skaffade pga att den är sladdlös. Den suger betydligt bättre än min gamla som faktiskt var en ganska bra snabeldrake.

  Smidig då man bor på 2 plan samt har en sommarstuga vilket gör det smidigt att förflytta den.
  Bra batteritid och påslös mackapär. Den har redan gjort succé hos de som fått låna den. Styvt pris men det är nog enda nackdelen.

  De som klagar på att dammsugaren är tung kan ju fortsätta dra runt med den gamla så får man känna skillnaden 🤔
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Ett ord för denna lyxprodukten. Amazeballs!
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Förmodligen marknadens bästa sladdlösa dammsugare. Kan den ersätta min 12 år gamla Electrolux med sladd? Nej.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa sladdlösa dammsugaren på marknaden utan en tvekan. Kraftfull och enkel att hantera, grym batteritid som räcker länge och en display som visar tiden tills batteriet är slut. Tillbehör för alla situationer. Värt köpet!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Troligtvis den bästa sladdlösa dammsugaren på marknaden. Utan en massa onödiga tillbehör som man aldrig använder. Snabb och kraftfull, superenkel att rengöra, lång batteritid och bra display över batterinivå. Enda negativa är att den inte går att förlänga vilket kan göra det svårt att komma åt längst in under sängen.
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Suger upp skräp och hår väldigt bra. När man har två kaniner hemma kan päls vara ett stort besvär, speciellt när våran dammsugaren inte kan suga upp hår och päls. Men med dyson går det snabbt och smidigt.

  Det finns en variation av munstycken som ger möjlighet till en mer ordentlig städning med fokus på den slags yta man damsugar. Med andra ord är det än mer "professionell" städning.
  Men dock kan det framföra vissa problem också, majoriteten av ytan som vi damsugar hemma är matta och vanligt golv det är lite besvärligt att byta munstycke varje gång man går från ett rum till ett annat.

  De mindre munstycken är väldigt breda så det är svårt att komma åt mellan skåp, hyllor osv. Vi fick med en "hållare" för dyson. Man kunde hänga dammsugaren och två munstycken. Vi gillade den väldigt mycket, praktiskt och det tar lite plats. Men jag måste lägga till att vi skulle föredra mer plats för munstycken.

  Handtaget är otroligt tungt. Det är väldigt tungt och besvärligt för handen med en tungd ovanpå. Men vorre den lättare så är den i perfekt form !
  Det finns något vi är lite osäkra på om vad vi bör tycka: Där skräpet samlas, behållaren är genomskinligt. På ett vis så är den otrolig unik och intressant. Men man kan typ se allt smuts och det är lite obehagligt

  Meningen med Dyson är väl att den ska vara en liten och till hands. Men ibland så vill man faktiskt dra ut längre på röret eller använda sladd som plan b när man glömt ladda den.

  Sist men inte minst, min absolut favorit egenskap: man kan damsuga i bilen !, tar av det långa röret, sätter i en munstycke. Och tada bästa lilla damsugar för bilen !
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Detta vakuum får många recensioner och beröm online. Och med goda skäl. Det är dyrt; ja. Det är väldigt dyrt.

  Men om du vill hålla ditt hus rent behöver du ett verktyg som inte bara gör jobbet utmärkt utan också uppmuntrar dig att använda det.

  Det är lätt att plocka upp och lätt att lägga ner. Och får jobbet gjort effektivt. Dessutom har den ett ordentligt HEPA-filter.

  10månadersuppdatering: Fungerar fortfarande utmärkt. Jag ser att många klagar över att batteriet bara tar 10 minuter på maximal effekt; vilket aldrig har varit ett problem för mig, eftersom det gör jobbet på mycket kortare tid än det, och jag kan helt enkelt ladda det.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Fantastisk produkt, köpt i februari från. Harvey Norman Botany i februari.
  Problem med omkopplaren och slutade fungera. Återvände för reparation och väntar fortfarande över en månad för att komma tillbaka. Mycket dålig service.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Har haft detta i 3 månader, fungerar bra!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Hade den här i en månad nu.

  Det är inte ofta jag går in och lämnar recensioner, men den här förtjänar verkligen det.
  Jag köpte först en Roidmi X20 och trodde att den skulle hålla, men den hade ett fel som verkade mycket vanligt enligt internet så jag tappade med en V11 istället - antar att jag har gjort länge. Det här är en mycket annorlunda klass och jag skulle säga att det till och med grusar min gamla Miele trådbundna dammsugare på både mattor, parkett och möbler - jag använder det också för tangentbord och "dammtorkning" osv. Jag trodde att amerikanerna var med dessa golvborstar, men här hade jag fel.

  Endast trådlöst med bra batteritid trummar mycket, men när det också fungerar lika bra som det gör, har jag inga problem att rekommendera som högst.
 • Dålig
  1 år sedan
  Värsta någonsin gimmick ed dammsugare. Batteriet är den värsta delen, som varar mindre än 10 minuter. Eco och med lägen suger inte mycket. Det fungerar dock bra på mattan ändå.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super sak! När du har "smakat" så kommer du inte tillbaka till en "vanlig" dammsugare! Det tar det mesta och kommer över allt. Undvik att tänka på ledningar som är i vägen eller inte tillräckligt långa och byta väskor. Helt strålande!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har nu dammsugare i några veckor och är ganska nöjd med det. Det suger i grunden allt som måste komma i vägen, så länge krummen är för stora. Den enkla installationen gör det till en ersättning för vanligt dammsugare med sladd och slang från vår sida. Vi använder det varje dag för att vakuum brödsmulorna för barnen, men också för att ta hela huset. Dammsugaren reglerar hastigheten när den möter ytor med olika motstånd. Detta gör det också lätt att plocka upp krummer i tjocka mattor. Levereras också med en separat matta pensel med en styvare diet för att verkligen rengöra mattorna. Genialt! Dammsugaren är otroligt enkel att använda med enkla kopplingar och en genomskinlig samlingskammare, vilket gör att du faktiskt ser vad du får med dig. Dräneringssystemet har kanske inte varit enklare. Endast negativt jag måste säga om dammsugaren är att munstyckets höjd är lite för hög för att gå under några av köksinredningen och att den inte har ljus. Annars är strålande nöjd
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Förpackningen levereras med flera olika munstycken, som visas i produktbeskrivningen. Alla har sina fördelar och nackdelar att läsa instruktionsboken och lära sig mer om användningen. Instruktionsboken är tydlig och lätt att läsa, men nu är allt med produkten väldigt enkelt och rakt framåt.

  Utanför lådan var det delvis laddat så jag kunde börja testa det direkt. Det första jag testade var mattan maker, wow! Jag trodde att mitt centrala dammsugare hade gjort ett bra jobb, det visade sig att det fanns mycket damm kvar eftersom här fyllde behållaren snabbt. Att se kunde se att allt damm som samlades i behållaren gav en blandad känsla av tillfredsställelse med att veta att det var rent och att det faktiskt inte hade sugits tillräckligt bra innan.

  Då var det dags och laddning, det finns ett stort batteri med medellång laddningstid, säkert inom vad som kan förväntas. Fördelen är att det är i bruk på batteriet, så det är inte långt innan du kan dammsuga lite om det finns behov.
  När du vakuum kan du hålla koll på skärmen för hur länge du har lämnat innan batteriet löper ut. Det finns en knapp där du kan välja mellan eko, normal och turbo-läge. Det måste också nämnas att dammsugaren markerar det när du dammar upp mattorna och kör mer ström så att du kan rengöra dig väl i mattan.

  Vid användning har den generellt en skärm som nämnts. Knappen som används för att starta dammsugaren är stor och lätt att trycka in, men jag saknar ibland att den ska kunna sättas i ett läge där jag inte behöver behålla det hela tiden. Med tiden kan pekfingret få lite skada genom att hålla stora delar av vikten på dammsugaren. kanske en fråga om teknik, men hittills har jag inte sett så mycket.
  Golvmunstyckena är flexibla eftersom de har flera leder och är små i storlek, så kommer du fram i de flesta krokar och krokar.
  När jag fick det hade jag ett stort hopp om att det nu skulle vara en lek och dammsuga bilen, tyvärr var det lite besvikelse. inte för att dammsugaren inte var tillräckligt bra för att den är, men för att det blir mycket svårt att komma in i en kopp och i allmänhet smala utrymmen som det är i bilar. Det kunde ha blivit löst enkelt med tillbehör som ett munstycke med en liten flexibel / böjbar nacke.

  Djurhår är nollstress för detta, jag har en hund som skjuter mycket och det sitter på mattor och soffa. Här följer det med munstycken om det är anpassat till detta.

  Sammantaget rekommenderar jag det till alla som behöver en dammsugare för snabb rengöring, eller som ett komplett paket för dem som bor i en lägenhet eller ett litet hus.
  4 av 5 stjärnor är enligt min mening en bra karaktär, anledningen till att jag inte gav den sista stjärnan är motiverad i min recension
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har nu testat Dyson dammsugare V11 Absolute i tre veckor för Reviewclub och jag måste säga att jag är nöjd med dammsugarens kvalitet. Den används när jag bara behöver ta köket lite eller när hela lägenheten behöver en övergång. Lägenheten är inte hemskt stor 35 kvadratmeter, men kaninstötarna uppstår ändå. Dammsugaren är lätt att börja använda, skillnaden mellan den och en mer traditionell dammsugare är att den inte har någon bas att dra på och att en utlösare trycks för att få den att suga.

  Andra saker som är värda att notera är att Dysons dammsugare har tre olika lägen. Eco, Medium och Boost. Eco är det tystaste och mest effektiva för att dammsugaren ska hålla i en timme på full laddning. Det har varit mer än tillräckligt för mig. Jag har inte tänkt mycket om batterilivslängd.

  När jag har besökt gäster har jag fått "gratis" dammsugarehjälp eftersom de ville försöka. Det enda jag måste fel är priset. Samtidigt vill jag säga att du får kvalitet för pengarna. Det är bekvämt att inte behöva påsar. Men personligen investerar du snarare i en dammsugare än den här.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trevlig och lätt dammsugare som tar alla pollen och mitt svarta hår. Älska det nya sättet att tömma dammkammaren, känns som att det tömmer sig helt utan att behöva hjälpa till att avlägsna extra damm. Är också mycket lättare att dammsuga när du inte kommer att dra med dig ett stort hjulblock som har en tråd fastsatt på väggen. Tippa upp tummen uppåt
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket stark och bra trådlös dammsugare. Här får du en maskin som kan hantera både hundhår, barnbunkar och sovsalkaniner, utan att behöva vandra för en stor dammsugare + kabel. Utanför lådan är den snabb och inställd, och med en hållare som alltid håller den snabb tillgänglig, inklusive den fullt laddade (så länge du har den ansluten till ett vägguttag).

  Det är mycket lätt att byta munstycken och med stora munstycken som anpassar sig till golv och ger ett bra resultat. Är praktiskt med boostfunktion på hårdare jobb (inklusive hundhår om man använder en av de mindre munstyckena) och relativt lång batteritid (för vanligtvis runt omkring 40 min på medium + lite ökning) då hanterar de flesta jobb vi har i huset.

  Tömning och rengöring går mycket smidigt, så länge man förstår metoden att lossa behållarna. Eftersom det är öppet är det lätt att se när det ska tömmas.

  Den enda minus med V11 är att kroppen själv är lite tung och på knappen måste hållas inuti. Det betyder att över större dammsugare jobb, en bra trött på armen. Speciellt på knappen hade det varit lätt att fixa. Priset är och styvt, men innan man kan vara en av de bästa trådlösa dammsugare på marknaden.

  Kan rekommendera detta, även om priset är lite styvt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sammanfattningsvis är detta en mycket bra produkt med god kvalitet. Med många olika praktiska tillbehör och bra sugkraft är det en dammsugare som du kan använda mest av tiden. En tydlig och användarvänlig display gör att du enkelt kan välja sugkraft och se batterilivslängd på de olika inställningarna. Det är också mycket smart att det kan känna igen substratet och även välja sugkraft. Med smart laddningsstation har du alltid ström till nästa gång den kommer att användas. Och eftersom den är så kraftfull och praktisk, är dammsugaren både effektivare och mer effektiv. Det enda jag kan tänka på som kan dra ner denna produkt är att det är lite tungt och priset är lite styvt. Men trots detta är det igen något jag rekommenderar om du vill ha en mycket kraftfull dammsugare som är liten och smart. För snabb rengöring är detta absolut guld.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super dammsugare! Det här är allt jag behöver. Den är lätt och användbar och dammsugare kraftfull. Jag märkte speciellt på mattan att det stod upp mycket mer än vad min vanliga dammsugare gjorde. Det är smart som anpassar sig automatiskt till ytan och ger mer kraft när den är över mattan än parketten. Samtidigt kan den lätt demonteras och ta upp lite utrymme. Displayen visar mängden ström kvar och batteriet är tillräckligt stort och kapaciteten har aldrig varit ett problem. Med alla typer av munstycken följer, varav flera jag ännu inte har använt. Det töms enkelt och snabbt och med en genomskinlig behållare får du visuell återkoppling om hur användbart dammsugningen har varit. Detta har gjort dammsugare roligare och fick mig vakuum oftare. Också, med tanke på hur lätt det är att ta ut det och kunna börja suga upp genast och inte tänka på eluttaget. Det enda som kan dra ner är att det är dyrare än andra dammsugare och att behållaren är mindre än vad Jag är van att Processen att rensa det är dock snabbt och enkelt, så det är inget problem, men något du kan tänka dig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Briljant ersättning för både kost och bräda, eller en vanlig dammsugare. Liten och lätt att placera och lätt att ladda. Suger bra med olika nivåer för olika uppgifter! Tummen upp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  första intrycket är en mycket bra produkt, verkar solid, lätt att montera, efter att ha läst användarhandboken noggrant fungerar det bra efter att ha testat några funktioner i munstyckena. Jag måste säga att det verkligen imponerar att det är trådlöst så att du kan Med alla rum utan att snubbla i ledningen och du har husdjur, är det perfekt för att suga upp fks hår också bilsätena, så det här kan verkligen rekommendera att det inte är för tungt. Batterilivslängden förblir rik.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Några viktiga punkter efter att ha testat det här ett tag nu.
  Skräm inte katter. Lätt att byta ut munstycken. Vakuum hela lägenheten, ca 100m2, utan laddning, läckra för att undvika att byta kontakter. De unga i huset dammar faktiskt med detta.
  På minus sida, lite tung som man måste hålla knappen, borde ha varit en låsfunktion? Och då är det lite lärande att få det tömt ordentligt.

  Men totalt sett är det här ett positivt fall och det kan rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Nu har jag haft dammsugaren ett tag, och fick det testat lite mer! Jag är mycket ute i skogen och åkrarna och det kommer att finnas många pinjetålar, jord och olika med huset! Omsorg att vara en utmaning för den gamla dammsugaren, men för Dyson var det lätt att matcha. Överraskande hur bra det var!
  Har sett andra säger att det är lite tungt, och det är i sig rätt i förhållande till alla liggande dammsugare. Men jag tror att viktfördelningen är så bra att det inte kommer att bli ett problem. Utan att vara särskilt stark!
  Älskar att hänga den på väggen för att ladda den. Det ser snyggt ut!
  Vill du att det förklarades i bruksanvisningen vad de olika munstyckena passar bäst för! Men efter en snabb google-sökning hittade jag det! Det är väldigt trevligt det kommer med så många munstycken. Eftersom de gör dammsugning ännu enklare!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket praktisk och mycket effektiv dammsugare med lång batteritid!
  Barnen kämpade faktiskt för att använda den, första gången de visat intresse för dammsugning, men det här verkade vara väldigt roligt att använda, eftersom de kan se alla kaniner de har fångat, mycket kraftfulla i storlek och både filtar och laminat är rena och vackert
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Nu har jag haft dammsugare i nästan 2 veckor och jag måste säga att jag är väl förberedd. Detta är den första trådlösa dammsugare jag har varit på, vilket är ett riktigt alternativ till en sladdlös dammsugare. Jag är lite besviken över att dammsugaren fullladet bara fungerar i ca 10 min vid maximal styrka. Dessutom är det med dess 5 + kg också ganska tung att manövrera med en hand. Det nya vardagssystemet innebär nu att dammsugaren ska tas ut så snart det behövs, istället för att dra ut dammsugaren, koppla in den och flytta pluggen runt lägenheten för att komma i alla krokarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt snygg dammsugare med snygg design! Vi har tidigare haft en dammsugare med sladd och märker snabbt hur mycket enklare det är att använda en trådlös dammsugare. Inte bara det, på grund av trådlösa, är det "lägre" tröskeln för dammsugning, så du kan dammsuga oftare och hålla den ren. Vi har småbarn i hemmet och märker också nytta av att ha en dammsugare som är trådlös eftersom barnen inte faller in i sladden och inte kraschar med den faktiska dammsugareboxen som vanligtvis hänger i samband med dammsugning.

  Dammsugaren själv är den mest kraftfulla vi har haft, drar damm som inte har varit synlig förut. Mycket enkel och användarvänlig LCD-skärm där du kan välja mellan ECO (längsta batterilivslängd), Auto och Boost-inställningar. Vi har mestadels använt Auto; Denna funktion innebär att dragkraften ändras automatiskt i förhållande till underlaget, så att ingen knapp måste tryckas i övergångsparketten och mattan. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna dammsugare som jag kan rekommendera den är kraftfull, har en lång batterilivslängd, många tillbehör och är ännu en batteridriven dammsugare som kan ersätta en sladdlös dammsugare. När jag dammsugade min matta i vardagsrummet för första gången fyllde den nästan behållaren med damm och jag gjorde faktiskt en ganska dyr nätdriven dammsugare från tidigare.
  Vi har också en hund och det tar faktiskt bort håren från soffan.
  Har också använt det i bilen och då är tillbehören bra och har och mattan i min bil har äldre renare.
  Det är mycket enkelt och tömt det utan att damma det enda negativa det är priset, men det är kanske vad du måste betala för en sådan bra dammsugare
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har försökt det i ungefär en vecka nu och jag älskar det.
  Det har aldrig varit så lätt och lätt att vakuum som nu.
  Det allra bästa med det är att det inte finns någon chore att plocka upp om det finns någon dung på golvet.
  Ingen sladd eller väska du måste komma ihåg att köpa.
  Syns också designen är fantastisk som det ser ut som en lite futuristisk laserpistol.
  Det är tyst men väldigt kraftfullt när du använder Boost-funktionen. (kan välja mellan Eco, Auto och Boost i ledningen uppe på toppen.)
  Vad som mest förvånade mig var hur otroligt bra det var att ta bort djurhår från soffan. Soffor kuddarna ser ut som om de är nya efter att jag använde boost-funktionen och det lilla motoriserade munstycket som följde med det.
  Att det kan ta en timme kan låta lite, men jag lyckades damma två våningar på ca 70m2 och en soffa vid den tiden.
  Även om det är lätt att använda och manövrera är det inte dammsugaren för en med mycket svaga armar eftersom den väger lite mer eftersom behållaren etc. är placerad på toppen med handtaget. Men detta borde inte vara ett problem för en vanlig frisk person.
  Jag gillar också väldigt bra mjuka runda munstycke som tar med allt det vanliga munstycket inte (alla de lite större partiklarna som inte sitter fast under originalets skärm).

  Laddstationen är lätt att montera och diskret på ett sätt som jag inte känner att den hänger på väggen mellan vardagsrum och kök.

  Det är också väldigt lätt att tömma behållaren direkt i papperskorgen utan att hamna på annat håll.

  Har inget att klaga på. Det är en fullbläst dammsugare, bättre än många andra jag har haft och försökt trots att den är trådlös och liten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super dammsugare. Hög sugkraft, munstycke för golv samlar perfekt djurhår (Har en hund och katt), tyst och effektivt. Batteriet är tillräckligt för att dammsuga upp till 80 kvadratmeter (inklusive 2 soffor). Dammsugare är super, men jag måste erkänna att den väger lite och du måste vänja dig. Tack vare honom rengör jag lägenheten 2x snabbare och bristen på kabel och en bekväm laddstation gör det väldigt lätt att använda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min man och jag har provat det här genom Reviewclub och jag måste ärligt erkänna att det har varit en väldigt enkel vecka för rengöring. Det blir extremt snabbt dammigt här, det finns stänk i köket hela tiden och vi skjuter både mer än någon annan hund gör. Jag var så trött på att dra ut den gamla dammsugaren och anslut kabeln 4-5 gånger varje gång, eftersom ledningen inte når, eller att dammsugaren själv är för stor så att jag inte når de små näven och vråren.

  Detta är en dammsugare som passar mycket bra med dem som behöver vakuum ofta! Det är lätt att använda, det är ett munstycke för allt, batterilivslängden är mer än tillräckligt länge så länge du kommer ihåg att ansluta den till laddaren efter varje rengöring, och det har varit mycket rent i lägenheten den senaste veckan. Har rengjort mattan och kom till alla de små krokarna som jag annars aldrig kommer till.

  Men vi tycker att det var lite på kanten, det ser ut som en tung vattenpistol och vi tittade lite när vi tog den ner till bilen för att dammsuga den. Det är också ganska tungt, blir lite trött i armarna efter varje rengöring, men om du gillar att titta på glaset som halvfullt så kanske det blir som en daglig träning utan att betala för fitnesscentret. Jämfört med vår gamla tysta dammsugare bromsar den också mycket, så personligen blev jag lite trött i mitt huvud.

  Priset är också lite i högsta laget, jag vet inte om jag skulle ha spenderat så mycket pengar på att dammsuga lite lättare. Hade det varit i samma prisklass som en vanlig dammsugare eller kanske bara lite dyrare, skulle det inte ha varit något att undra på en gång, men till det här priset hade jag förväntat att det nästan dammsugde hela huset av sig själv.

  Å andra sidan har du råd och önskar en enkel och kraftfull dammsugare utan all krångel med ledningar; då är denna dammsugare troligen för dig! Och kanske du också sparar pengar på lång sikt, med tanke på att du inte behöver köpa fler dammsugarar!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Detta är en kraftfull dammsugare som kommer överallt! Det är lätt att ladda och en full laddning är mer än tillräckligt för att dammsuga hela huset (130 kvm). Den enda nackdelen är att det kan vara lite tungt att hålla med ena handen och att du håller knappen under sugning, förutom att det är en perfekt dammsugare med många alternativ!