Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T510 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Surfplattor (52)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  14 dagar sedan
  För priset 1990:- så tycker jag det är svårt att hitta en bättre platta. Tycker den prestandamässigt är i paritet med iPad 32 GB 2018 men kostar nästan hälften så mkt. Det jag föredrar med Tab A är framförallt skärmen 16:10 som passar mkt bättre för media än iPadens 4:3 (slipper de tjocka kanterna och får en större bild vid filmtittande). Tab A har även en mer stilren design med slimmad bezel-ring mot iPadens tjocka kanter, även hemknappen är bortplockad vilket man inte saknar längre. Operativ systemet tycker jag idag både iOS och Android funkar bra och jag har inget problem med varken det ena eller det andra. Skärmen på tab A upplever jag som väldigt skarp (upplösning och kontrast fungerar väldigt bra), plattan är snabb och responsiv och jag har ännu inte märkt av något lagg, men då spelar jag inte heller de tyngre spelen. De nackdelar som finns är att man skalat bort vissa funktioner som vissa kanske gillar som t.ex. auto-brightness (inget jag gillar), att plattan vaknar när locket öppnas etc. Sedan finns saker som väger upp med bl.a. Dolby atmos som funkar kanon, 3,5 mm hörlursuttag, Bluetooth 5.0, usb-c m.m. Kameran är som på de flesta surfplattor, så där. Tycker den är ungefär som iPadens i kvalitet.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Mycket nöjd. Bra platta till ett bra pris.
 • Bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  2190:- på netonnet. Android 9, usb-c och inte så mycket bloatware, mesta går att avinstallera. Batteriet håller länge. Helt ok mid-range platta för surf och diverse appar. Saknar fingerprint sensor och tillbehör är dyrt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Mycket bra tablett. Bra batteritid, fungerar snabbt.

  Ett litet minus är att många "Premium" -funktioner inte stöds här. Övrigt som dubbelt ljud som andra Samsung-enheter har på enheter med bluetooth 5.0, eller möjligheten att låsa upp enheter med ansikte eller fingeravtryck. Detta stöds inte och saknas helt för min del.

  Annars väldigt nöjd. Mycket smart och bra surfplatta som gör det enkelt att njuta av streaming / titta på filmer etc.