Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED55C9

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (278)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.10)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Spanat på denna modell i 2-3 år. Slog till nu när C9an kom och hade givetvis höga förväntningar. Kort bakgrund om mig: Early adopter inom det mesta vad gäller teknik. Tekniskt intresserad ingenjör. På TV-fronten kommer jag från en 6 år gammal 46´LED från Samsung, vilken var en värstingmodell då.

  Primära anledningen till att jag ville uppgradera till just LG OLED C9 55 tum:
  -46 tum var för litet vid TV-tittande av sport samt vid TV-spelande.
  -Svärtan i OLED.
  -Trött på 1080p, sugen på 4k upplösning. (större skärm kräver högre upplösning för att inte pixeltätheten per areaenhet ska blir sämre)
  -Bättre betraktningsvinkel vid snäv TV-tittarvinkel (grådassig bild vid ca: 30% vinkel på gamla TVn).
  -Inbyggd Airplay 2 funktion på nya TVn (frigör 1 HDMI-port samt gör allt mer smidigt).
  -Trött på hög input lag. Väldigt låg på LGn, 13ms. Gamla TVn låg på runt 70ms.
  -Trött på ett långsamt interface. LGs webOS har fått bra betyg.
  -LGn ska klara av att spela upp många fler filformat från NASen/servern genom "Direct play" i Plex, bla. .h265.
  -Hög FPS, LGn ska ha upp till 120 fps.

  Sekundära anledningar:
  -"Framtidssäkrad" HDMI 2.1.
  -Snabb vidarutvecklad processor.
  -AI funktionerna vad gäller bild & ljudförbättring.

  Nedan listar jag det positiva samt negativa erfarenheterna med TVn efter 3 veckors användning:

  +När väl bildinställningarna kalibrerats någorlunda är bilden riktigt bra i 4K. Upplever även 1080p, 720p samt icke HD digital TV som märkbart vassare än på gamla TVn. Underbart!
  +Rapp TV samt snabba menyer.
  +Svärtan.
  -Det ingick 3 olika instruktioner för hur man monterade TVn från början. Och enkelt var det inte heller pga den tunna skärmen.
  -Dåliga inbyggda högtalare. Bättre på den 6 år gamla TVn (som enbart var 39mm tjock). Kör Sonos Beam till den vilket gör bl.a. filmupplevelsen betydligt trevligare.
  -Skärmen är lövtunn, men nedersta bakre delen är väldigt tjock. Varför inte fördela ut alla komponenter jämt över hela baksidan (alt. en connect-box) så att man kan hänga den mer tajt mot väggen? Stort minus.
  -1 HDMI-ingång, antenningången samt nätverksingången pekar rakt bakåt på baksidan, Hur ska man då kunna hänga den tajt mot väggen? Stort minus.
  -Scrollhjulet på fjärren fastnar var 20 klick i intryckt läge.
  -Uruselt förkalibrerade bildinställningar. Hittade några på Rting som funkade hyggligt, men dessvärre ej till alla olika profiler (Film, TV, Sport, Spel m.m.). Varför lägger inte LG ner några timmar på att göra dom tittbara från start? Stort minus.
  -Har inte fått igång PLEX över huvudtaget. Har aldrig strulat tidigare, men nu funkar inget alls från min server. Laddade ner Xplay (60kr) som turligt nog verkar funka bättre än Plex.
  -Airplay aktiveras först efter sommaren.
  -Röriga menyer vid justering av bildinställningar.
  -En 5e HDMI ingång hade absolut inte skadat.

  Bild & ljudförbättringarna genom AI har jag svårt att uttala mig om då man gärna skulle vilja kunna jämföra skillnaden. Även när man kalibrera bilden/bildinställningarna, vilket är ett måste, så skulle det vara till en stor fördel om man kunde dela upp skärmen i 2 delar så man i realtid kan jämföra bilkvalitén före/efter för varje inställningsförändring man gör.

  Har tyvärr inte haft möjlighet att pröva TV-spelsbiten ännu.

  HDMI 2.1 är tryggt. Dock finns det knappt några HDMI 2.1-kompatibla produkter ännu. Blir att invänta nästa generations spelkonsoler. Bara hoppas att TVn fortfarande är med i matchen vad gäller mjukvara samt övrig hårdvara vid den tidpunkten..

  Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd, även om den inte direkt överträffade mina (höga) förväntningar pga de negativa punkterna. Ha då i åtanke att jag gick från en 6 år gammal 46´, där det jag är mest glad över är; större skärm, högre samt bättre upplösning/bildkvalité, snabbare TV/menyer, svärtan, bättre betraktningsvinkel samt bättre uppspelningsmöjilgheter från min NAS.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  När jag väljer tv så brukar jag först kolla igenom ALLT och lite till, blir nästan en besatthet. Som tur är sker det var sjunde år endast.
  Har läst att tidigare plasma och LED ägare hyllat denna till skyarna och då kan det inte bli så fel om båda sidor är enade.

  Jag är glad att jag köpte LG C9 och inte annat.
  Teven är helt fantastisk.

  +Magisk bild, framförallt med Dolby Vision.
  +webOS, bästa operativsystemet, det bara är så.
  +Plex fungerar utmärkt med min gamla NAS (ts-251)
  +Framtidssäkrad med HDMI 2.1
  +Apple Airplay
  Ett extra + för Magic Remote som även min 4åring lärt sig att tala i och söka på youtube.

  -Trots alla fördelar så känner jag att jag behöver vara försiktig med teven. Man är medveten om att oled tekniken har dess brister men vill inte spela mindre tv spel för det. Jag hoppas verkligen att jag inte får någon inbränning med åren. Jag startar skärmsläckaren varje gång jag behöver gå ifrån teven, trist men för 13000kr försöker man vara försiktig.

  Köpt Nov2019.
  Ingen inbränning änsålänge.
  Uppdaterar om någon förändring sker.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  BAKGRUND
  Jag har tidigare haft en C7 och en C8. Båda har jag varit väldigt nöjd med och min C8 har jag numera i sovrummet.

  Min tanke var från början var att köpa en C8 men priset sjönk aldrig tillräckligt i jämförelse med C9 som är betydligt mer future proof (HDMI 2.1, eARC, VRR, WISA-speakers etc).

  Jag tittar uteslutande på film och TV-serier i 4K eller full HD. Aldrig sport och ytterst sällan på vanliga TV-kanaler.

  FOT
  Foten känns stabilare än C8. Jag personligen gillar designen och storleken på foten, den matchar storleken på teven.

  LJUD
  Högtalarna på teven är betydligt bättre än på C8 som har samma design. Men nej, de ersätter inte en soundbar. Dock är det svårt att få plats med en soundbar om man har den stående på fot.

  Jag har köpt till WISA högtalare och det är det bästa jag har gjort. Allt styrs från menyerna i teven och man får 5.1 för ett lägre pris än en Sonos Arc.

  GRÄNSSNITT
  Snabbmenyerna är numera på vänster sida av skärmen, vilket är mer logiskt. Input är dock nedtill och täcker 1/3 av skärmen och är ej transparent.

  Appmenyerna upptar mindre yta av skärmen och man har snabbval till vad man senast kollat på i sina olika appar vilket är smidigt. Tar lite tid att starta alla appar, men fungerar felfritt. Dock finns inte alla vanliga svenska streamingappar, vilket är störigt. Samt att röstsökningen ger inte bara resultat i den app man använder för stunden (väldigt störigt).

  Jag upplever att nya mjukvaran är mer intuitivt. Den tex känner igen vad som är i portarna och döper dom åt dig. Något jag behöver göra manuellt på C8.

  Fjärrkontrollen är fortfarande lika skön att hålla i och layouten gör det lätt att navigera i menyerna. Jag är dock inget fan av pekfunktionen på fjärren och att den inte går att stänga av.

  BILDEGENSKAPER
  När det gäller skärmens ljusstyrka upplevde jag att den är starkare än på C8.

  Jag ser dock ingen större skillnad när jag jämfört med min C8 när det gäller upplösning, HDR, svärta och uppskalning av 720p och 1080p utifrån mina egna inställningar.

  C9 har bara ett och inte tre lägen av HDR-effekt på SDR-material som C8 har. Dock finner jag alla förinställda val på både HDR och SDR vara bättre på C9 än på C8.

  På C9 finns det dessutom betydligt fler AI-funktioner kring att förbättra bild än på C8 och C7, men jag har stängt av nästan alla dessa då jag inte gillar såpoperaeffekter eller sportinställningar av något slag.

  VALUE
  Jag tycker att denna är prisvärd jämfört med alla andra typer av skärmar och eftersom den är mer futureproof än vad 2020 års modeller är rekommenderar jag att spara pengarna och köpa denna istället.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Då har man lärt sig något nytt:
  Gå inte enbart på rekommendationer på Prisjakt :).

  Gick ifrån en LCD Samsung UE55ES6805 köpt år 2012 juli till en OLED LG C9 köpt 2020 augusti. Samsung:en fick en linje tvärs över bilden i juli månad 2020, därav ny TV.

  Kort om betyget:
  Jämförelsen är med Samsung:en nämnd ovan.
  LG C9:an får trots allt en 2:a p.g.a. bilden som med sin färgrikedom och skärpa är helt makalöst vacker. Samsung:en ovan kommer inte i närheten. T.o.m. 1080p ser bättre ut på LG C9 än på Samsung:en.

  * Men när det gäller filmscener, speciellt snabba scener och scenbyten så får man vänja sig vid vibrationer(skakningar)/hackande/förvrängningar utav objekt i bilden. Går ej att få bort helt. Detta är tydligen något som OLED lider utav p.g.a. mycket snabba tändningar/släckningar utav bildpunkterna om filmkällan är för långsam(t.ex. 24fps). Även med BFI påslaget så finns det problemet kvar trots De-Judder på max(10). Ryktet säger att Sony är bättre.

  * Man behöver vara två personer för att inte spräcka glaset vid placering av TV:n. Den väger rejält jämfört med LCD. Finns tydliga varningar var man skall hålla TV:n vid flytt.

  * Och TV:n kan inte dynamiskt ställa in ljuset beroende på ljuset i rummet.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fantastisk TV, värd sitt pris. Jag köpte den som primär spelskärm (PC) och har älskat den sedan jag köpte den för ungefär ett år sedan. Det jag kan klaga på är viss color banding (dåliga färgövergångar i t ex ljusröda/ljusblåa element) men det verkar också ha rätt mycket att göra med nVidia och beror också väldigt mycket på spelet. En del har inga som helst problem då de är programmerade för att motverka detta, en del (t ex Control) ser rätt hemska ut. Jag upplever att film/TV i lägre upplösning också har detta problem, i 4K HDR märks det inte.

  Det låter kanske som att det då finns en hel del negativt, men det bleknar liksom rätt fort efter man kommit förbi perfektionismfasen och man faktiskt ser bilden och ser att jävlar, vad snyggt det är. Även ett år senare spelar jag grejer och bara sitter och tittar på färger, ljus och kontrast för det ser så otroligt bra ut. Det är också extremt bra responstid och mycket låg ghosting. Ett annat plus är att TVn är väldigt skarp även i 1440p, vilket med mitt 2080 ofta är ett måste för att nå 60 fps i nyare spel.

  Spelat ett flertal längre open world-spel i runt 100 - 200 timmar var och jag har inga problem med inbränningar. Se till att använda funktionen som reducerar statiska bilders ljusstyrka! Ljusstyrka för logo heter den, under OLED-panelinställningar. Det ska skydda mot detta och det syns tydlig skillnad på statiska element. Se också till att köra den manuella pixeluppfräschningen i alla fall någon gång i månaden.

  Märkligt nog är dock Destiny ständigt återkommande som exempel på inbränningar. Kanske är det så att det finns en gräns för OLEDs med vissa element, så att efter ett antal hundra timmar (som är mer vanligt för MMOs som Destiny) så blir det faktiskt problem? Jag har också använt TVn mycket som datorskärm för allmän användning och ser till att ha rätt snabb skärmsläckare på.

  Alltså, om man lyckas undvika dessa problem, så går det inte att säga annat än att den är fantastisk.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Finns inga ord för hur magiskt bra denna TV är. Enda nackdelen jag kan finna efter ett års användande är att den är kanske inte jättebra i ett väldigt ljust rum när solen slår in. Kvällstid, oavsett tid på året, är den helt oslagbar.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Inbränningar vid logotyper på TV och HUD i spel är ingen hit. :|
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Fantastik bild och bra ljud men finns mer att önska från app-storen det saknas både TV4Play och dPlay, vilket gör lite extra meck för att kolla på dessa plattformar.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Perfekt
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Bra bild, färger och svärta. En fröjd att kolla på film och serier. Gillar även deras handkontroll med pek och klicka. Top tier.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Läste lite omdömen här,ägde förra modellen, absolut fantastisk bild,men någon nämnde tv spelande. Spela ej spel där du har en fast bild i spelet
  Tex destiny,där du har dina "special abilities" nere i vänstra hörnet. Jag fick min skärm inbränd efter 5mån.
  Visst spelar mycket,men LG stod även på e3's spelmässa och talade om hur fantastisk tvungen var att spela på"destiny på skärmarna" finns på Youtube efter 2 års tjafs,med elgitarren o lg,fick ja till sist köpet hävt. Skärmarna har säkert blivit bättre med åren,men som sagt att tänka på,
  Det är en tv skärm o inte en gamingskärm,även om det går o spela på den, så skulle ja ta d försiktigt med en oled skärm,
  Bra sida att få oberoende info på är sweclockers
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag har haft tv’n lite längre än en vecka och än så länge måste jag säga att det förmodligen är det bästa ”media” inköpet jag har gjort. Bilden är ofattbar vacker och operativsystemet är så himla snabbt, smart och väldesignat. Detta är verkligen definitionen av en smart tv! Extremt nöjd är jag! Och tacksam att jag valde OLED’en framför den andra jag hade kollat på (en QLED som va lite billigare).

  Alla funktioner som finns är så jäkla bra, AirPlay, alla appar, så otroligt enkel att manövrera.

  - Hade det inte varit för att Telia Play inte finns som app att ladda hem i tv’n så hade jag inte ens behövt köpa en Apple TV 4K. Tycker menyerna i tv’n är mycket skönare än i Apple tv’n..
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har haft Tv:n i en vecka nu. Underbar bild tycker jag. Gillar LGs operativsystem, webOS. Synd bara att vissa svenska appar inte finns än. Tänker på TV4 Play och DPlay. SVT Play funkar fint och att kunna streama 4K från Netflix och Amazon Prime är fantastiskt :)

  Hade lite problem att få igång en gammal Dilog digitalbox. Fick starta boxen först, vänta en stund på uppstart, sen slå på Tv:n. Då först fick jag bild. Men ska byta till CA-modul istället
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag har aldrig sett en TV som har bättre bild. Jag har sett både Sonys och Panasonics OLED flaggskepp samt Samsungs QLED. Ingen slår denna OLED55C9 från LG. Och prisvärd är den just nu.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Valde lääääänge mellan OLED och QLED. Det blev OLED och det känns helt rätt!

  Nu gick jag från en LG LCD-TV (med CCFL, bakbelysning) som var 8 år gammal så min referens är inte så objektiv... Men oj oj oj vilken fantastisk bild! Svärtan är något alla tjatar om och det är riktigt häftigt att TV-bilden är helt mörk i ett mörkt rum utan minsta tecken på ljus. Känns lite overkligt.

  Jag gillar SCI-FI och det blir en hel del scener ute i rymden vilket den här svärtan är som gjord för.

  Jag har stängt av allt krimskrams som auto contrast, auto färger, auto hit och dit, stängt av motion blur (får allt att se ut som en dokusåpa) och wow bilden är verkligen bra.

  + Magic remote, fungerar riktigt bra med denna "wii-liknande" fjärrlösning. Dock så stöds den inte i vissa appar, t.ex. i SVT-play.
  + Röststyrningen går faktiskt att använda. Även om det blir lite fel ibland. Ibland är rösttjänsten nere av nån anledning. Men händer inte så ofta.

  + WebOS fungerar helt ok. Den är rapp. Det är bekvämt att starta och öppna appar. Men det finns väldigt få att välja på i appbutiken. Har de flesta appar man behöver dock men saknar t.ex C-More. SVT Play, Youtube, Amazon Prime och Netflix fungerar fint. 4K och HDR funkar och surroundljud delas ut till min receiver.

  Plex - någon nämnde här att Plex inge fungerat för dem. Jag vet inte hur det var på sommaren 2019. Men jag köpte min på mellandagarna och fick igång Plex helt utan problem. Jag installerade appen på TV:n och har egen Plex-server på min nas. Bara att logga in och köra. Allt har fungerat perfekt. Har testat att streama bland annat 4K HDR filmer och det har fungerat fint.

  +/- Ljudet är helt ok, speciellt för tal duger det utmärkt. Men mäter sig såklart inte med externt ljud.

  - Inga "gamla" ingångar, inte ens komponent. Så har du gamla konsoler behöver du köpa en "Källa till HDMI"-adapter, finns för några hundralappar här och var. Eller så behöver du en receiver med video processing och dessa ingångar.

  - Har inte chromecast inbyggt. Lite tråkigt. Men det går att dela skärm och streama från de flesta appar på både iPhone och Android.

  - Inspelningsfunktionen fungerar bara med kanaler. Du kan inte spela in från t.ex. HDMI. Förstår att det delvis har med kopieringsskydd att göra. Men allt man kopplar in är inte kopieringsskyddat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kan bara beskrivas som lysande!
  Jag kör den ihop med en canton smart 10 och en smart sub 8, som media spelare kör jag nvidia Shield pro, och slutligen uhd spelare Sony-UBP-X800M2.
  Jag har aldrig ägt en produkt från LG tidigare, men bättre sent än aldrig!
  Rekommenderas definitivt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt bra! Finner inte något att anmärka på. En rent igenom angenäm upplevelse. Köpte en 55" som extrateve, men en stor version av denna hade gärna fått ersätta projektorn.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har haft en Samsung QE55Q9FN ett tag nu och varit väldigt nöjd med den, men jag har aldrig riktigt kunna glömma min LG OLED55C7V.

  I skrivande stund kostar en LG OLED55C9 12990:- och det är för bra för att kunna motstå, så nu har jag hoppat på OLED-tåget igen...

  Plus:
  +Fantastisk svärta och ljusstyrkan är äntligen riktigt bra.
  +Låg input lag (gamers rejoice!).
  +Tunn och oerhört snygg. Foten är väldigt stilren.
  +Väldigt bra fjärrkontroll.
  +LG:s OS är väldigt rappt och snyggt.
  +Alla portar direkt i huvudenheten. Gillar inte externa kopplingsboxar.
  +Bra ljud för att vara så tunn.

  Minus:
  -Risk för inbränningar. Det finns en risk, så är det bara. Dock är det väldigt få personer som använder sin TV på ett sånt sätt att det är en verkligt problem.

  Varken eller:
  +/-Ljusstyrkan. QLED har bättre ljusstyrka och så är det med det. Sannolikt inget de flesta skulle märka utan en direkt jämförelse sida vid sida.

  TLDR;
  QLED = Fantastisk ljusstyrka, härliga färger och bra svärta.
  OLED = Svärta lika mörk som en kvinnas själ, härliga färger och bra ljusstyrka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt fin TV. Jag har en E6 oled (tre år gammal) och det är STOR skillnad i bildkvalitet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk bild på denna OLED-TV och perfekt storlek för sovrummet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Wow. Gick från en lg OLED 920v. Trodde inte det skulle vara större skillnad. Men wow bilden är mycket bättre. Sen är allt bara plus. Snabbare o snyggare. Lite låg fot så soundbaren är i vägen, blir att hänga på väggen. Men värt sitt billiga black friday pris utan att tveka
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har aldrig upplevt något liknande när det gäller tv. Den totala upplevelsen är helt klart 10/10 och det är inte ofta du ger ett sådant betyg. Svärtan är helt svart och bilden i övrigt (färg, kontrast, osv) är helt otrolig. TV: n är supersnabb och ser väldigt bra ut dessutom, den är välbyggd och ger ett intryck av kvalitet, enkel och smidig att kontrollera med fjärrkontrollen, lätt att förstå menyer, etc. etc. Mycket nöjd! Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra tv!

  Snälla ni som köper TV, googla inte fram kalibreringsinställningar. Det är rena plågeri för en sådan bra tv!

  Betala för en riktig kalibrering ist (inte Elgigantens "optimering")!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Den bästa TV jag någonsin har ägt, den är helt enkelt enastående. Även för spel. Denna TV har 120Hz och stöder G-Sync om du har Nvidia RTX-kort. Helt otrolig kvalitet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den här TV: n har allt utom Freesync, men (för att ta lite avspårning) kan det vara upp till AMD att implementera HDMI Forum VRR. Annars har du Gsync, men av någon anledning har Nvidia inte VRR över HDMI på Pascal-kort som 1080 Ti. Trevligt med tanke på att de har samma 2.0b-port som nyare kort.

  Jag hade en Q90R före den här TV: n, och lyckades irritera mig för det lilla ljuset kring objekt (som musmuspekaren) på mörk bakgrund, och trots bättre bakgrundsbelysning tror jag att bilden (inklusive HDR) var mycket bättre på LG (som också var billigare). Mitt vardagsrum kan vara väldigt ljust, men ändå lyckas OLED-skärmen lysa upp mer än bra nog för mig. Q90R skickades tillbaka och jag behöll LG.

  HDMI 2.1 är också en enorm fördel. Spelare vid 1440p 120hz utan kromundersampling (dvs 4: 4: 4). Har inte varit särskilt orolig för skärmbränningen heller, även om jag är mycket spelare. Om detta ändras kommer jag naturligtvis att återvända till denna recension.

  För att vara medveten om brännskador rekommenderar jag att du granskar denna YouTube-video varannan vecka eller en gång i månaden: https://youtu.be/LNdt7TzJbhU

  TV: n har ett program som du kan köra om du skulle vara så otur att få så kallade "bildbevarande" eller börja märka inbränning, men annars, som jag förstår, borde det också vara ett automatiskt program som körs när du stänger av TV: n (standby, det måste vara ansluten till strömmen naturligtvis) efter 4 timmars användning, men jag kan inte säga att jag genomför det själv.

  Det bör också noteras att skärmen inte får direkt solljus från det jag har läst online, vilket kanske inte är alla medvetna om.

  Hursomhelst, mycket nöjd. Förmodligen en av de bästa du kan få, även nu 2020.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Toppbild + blå ljusfilter för den mest behagliga upplevelsen med lång användning och ögonskydd. Använder vänlig smart fjärrkontroll, kan ansluta kontroll till alla enheter (jag har 2 paraboliska avkodare och använder samma kontroll från TV till allt). Massor av enkla funktioner. Och superenkelt och enkelt att använda på smart TV. Youtube etc.
  Extremt snabb processor, hängde aldrig bild oavsett vad jag försökte se. 4k-video från youtube eller Nettflix startar om några sekunder och slutar aldrig. Har aldrig upplevt någon fyrkantig pixelvy eller poppat klocka i mitten av filmen. (endast internet 50 / 30mb / s). För alla funktioner har jag valt modellen för lång sökning och jämförelse med andra TV-toppmodeller i samma prisklass. Betalade 12k. Absolut rekommenderat!
 • Perfekt
  1 år sedan
  De bästa två jag någonsin har haft, en sitter faktiskt där och undrar om det är möjligt att ge bättre bild.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk TV, bor i källaren och det sanna svarta och djupet i bilden är fantastisk. Denna TV har stor synkronisering för spelrådgivare eller datorer med mycket låg latens. Processorn är supurbör om du inte tänker spendera en hel del mer. Det här är den TV du vill ha. Jag planerar inte på väggmontering men det skulle vara ett drag tillbaka för vissa antar jag, de har w-serien åt dig.