Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED55C9

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (249)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Jag fick ett erbjudande av Buzzador att köpa denna TV till ett bra pris för att testa. jag är mycket nöjd och har hunnit se mycket bra serier och filmer, på de olika utbuden som finns på TV:ns appar. bildkvaliteten är superb. använder dock extern ljudanläggning, men tv:ns ljud är helt okey. Jag kan sköta tv /kanalval mm med min mobil, även ha den röststyrd, men det har jag inte provat ännu.
  Det är en snygg och väldigt tunn LG Oled tv med en fantastisk skärpa i bilden.
  Lätt att ställa in bild LJUd mm. en fjärrkontroll som en musknapp fungerar bra när man lärt sig styra med den. Tv:n startar snabbt när man slår på den lika så de appar man använder.

  Jag kan varmt rekommendera denna TV:n,särskilt för dem som älskar se på film och serier.
 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har vi under ca en månad testat denna LG OLED TV.
  Vår tidigare TV är en Samsung S8005 46 tum som vi varit väldigt nöjda med. Dessa två går inte att jämföra då OLED är en mycket bättre teknik och ger en bättre bildkvalitet. Färgåtergivningen är mycket bra och svärtan är fantastisk. När det kommer till ljud så finns mycket övrigt att önska, men det är mer standard för tunna TV’s. Vi kör därför med externt ljudsystem istället.
  Vidare till det stora problemet, nämligen fjärrkontrollen. Positivt är att det finns en Netflix-knapp. Men där slutar det positiva. Det saknas flera funktioner som t ex en separat stop- och spolknappar. Detta är nog dock en vanesak, men eftersom vi varit bortskämda med det sedan Samsung TVn så blev det ett problem. Det värsta är dock den lilla irriterande pilmojängen (magic) som dyker upp så fort man råkar komma åt fjärren. Även om man avaktiverar den så aktiveras den igen och igen och igen. Sjukt irriterande.
  Men avslutningsvis är vi väldigt nöjda med TVn totalt sett.
 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag under några veckor testat denna LG OLED AI TV.

  Jag är imponerad över den snygga, tunna designen och den knivskarpa bilden. Jag saknar dock Alexis, Google Home eller andra smarta prylar att synka med, så enda AI-upplevelsen jag fått är att tala in i fjärrkontrollen vad jag vill. Den funktionen är ok, men det kan krävas några gånger innan man lärt sig rätt AI-dialekt. Detta funkar i nuläget endast på engelska också om jag förstod det rätt.

  Jag har heller inte lyckats koppla upp TVn till min Airplay-högtalare trots att det båda är anslutna till samma WiFi. Synd. Jag hade gärna spelat musik från Spotify genom den externa Airplay-högtalaren än via TV’ns inbyggda högtalare. Dessa är ju sällan några under vad gäller ljudåtergivning, men det funkar.
 • Utmärkt
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  I samarbeid med Buzzador har jeg testet denne TV'en i noen uker nå, detter er helt klart den beste tv'en jeg har sett.

  Fantastisk bilde kvalitet, siden du kan få helt svart bilde blir kontrasten så mye bedre.
  Hdr gir bilde enda mer "liv".

  Smartfunksjonene er veldig bra, med apper for både streaming via netflix/hbo og å leie eller kjøpe film via f.eks Rakuten eller viaplay.

  Lyden er overraskende bra, har ikke fått testet dolby atmos, men neste investeringen blir nok en soundbar som støtter dette.
 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Jag fick möjlighet att köpa denna tv via buzzador. Hade börjat kolla efter en ny tv så när erbjudandet dök upp slog jag till direkt och jag ångrar mig inte.

  Det började dock lite skakigt då jag ganska snabbt insåg att man var tvungen att vara två stycken för att packa upp den eftersom den var så tunn så vågade jag inte ens försöka själv så den stod här i sin kartong i några dagar och retade mig innan jag fick den på plats.

  I början tyckte jag den verkade krånglig att installera men sen gick det rätt fort. Litet minus för att man var tvungen att sortera runt alla kanaler som la sig huller om buller. Fjärrkontrollen är väldigt känslig. Bilden är riktigt bra men kan ibland uppleva att den ”hoppar” lite men det beror förmodligen på sändningen. Det var väldigt smidigt att lägga till viaplay via röstfunktionen, tycker dock det är synd att man inte kan lägga till fler appar som tex tv4play.

  Nu har jag haft den några veckor och har lärt mig den och är väldigt nöjd med min Tv och kan rekommendera den till andra.
 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Jag köpte den här tv:n genom Buzzador för några veckor sedan. Efter att nu ha testat den ett litet tag kan jag konstatera att jag är mycket nöjd med mitt köp. Jag tycker det är en smidig TV på många vis, den är platt och tar väldigt lite plats, den har en fjärrkontroll med en mycket smidig muspekare som gör det enkelt att välja i de olika menyerna och slutligen har den en smidig knapp som tar dig direkt in i Netflix värld. Att den dessutom har en fantastisk bildkvalitet gör inte saken sämre. Jag skulle absolut rekommendera tv:n till andra. Slutligen är ett extra plus de vackra bilderna i skärmsläckaren som gör att tv:n fungerar som tavla.
 • Utmärkt
  14 dagar sedan
  Jag köpte denna tv genom ett samarbete med Buzzador, där jag nu har testat funktionerna,den nya prestandan.
  Jag måste säga att TV är helt fantastisk på många sätt. Hur denna tv renderar så som svärta och färg med hjälp av AI tekniken är så bra. Detta i kombination av när man gamar med den snabb bild processorn, blir denna tv grym för spel fantaster så som film fantaster.
  Natur dokumentärer blir så fina i denna tv.

  Designmässigt är den som sagt väldigt slim så som många av deras modeller.
  Dock va stativet lite stort men den känns väldigt robust.

  Nackdelen som jag tycker LG har och det är inte bara denna tv men det är egentligen utbudet kring svenska appar och svenska språk. Apparna är väldigt begränsade känns som mest gjord för andra länder än Sverige. Detta gör att Tv känns lite begränsad i sitt app utbud.
  Dock har den dom mest basic apparna som HBO, Netflix etc. Vilket dom flesta kanske eftersöker.

  Jag testade produkten i drygt en månad och jag är riktigt nöjd och kan definitivt rekommendera denna tv till flera, den har all teknik för att tackla framtidens uppdateringar och utrustning.

  Priset känns ändå ganska rimligt för en tv av denna teknik. Håller man sig inom dom normala storlekarna så är den pris värd.
 • Utmärkt
  14 dagar sedan
  Genom samarbete med Buzzador fick jag chansen att köpa denna tv. Kommer från en 42" Panasonic plasma som jag varit riktigt nöjd med så hade en hel del förväntningar på denna tv. Rent bildmässigt gör denna tv ingen besviken men tyvärr är utbudet med 4k material begränsat och det är framförallt med den högre upplösningen som tvn verkligen visar vad den går för. Man blir inte besviken vid de vanliga hd-sändningarna på tvn men det är ingen riktig aha-upplevelse. Funktionsmässigt är den väldigt smidig och har de flesta funktioner som man kan önska sig och dessutom med en väldigt smidig fjärrkontroll. Sammanfattningsvis är det en riktigt bra tv som dessutom känns framtidssäker med flera nya funktioner jämfört med tidigare modeller.
 • Utmärkt
  16 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har familjen nu testat den här TVn i en dryg månad. Som referens gick vi från en LG 42" plasma (PQ6000) med 10 år på nacken - och vilken uppgradering detta var. Hade inte väntat mig något annat, men det var verkligen långt mycket bättre än vad vi kunnat hoppats på. Efter att kort ha testat ljudet, som är helt OK för att komma från en så tunn TV, så kopplade vi snabbt in en Samsung HW-N960 för att få lite mer liv i det hela.

  Positivt:
  Fantastisk bildkvalité - vad man än stoppar in för format så är bildkvalitén bra, men UHD/4k/HDR-material är helt outstanding. Den som köper den här TVn och inte planerar att skaffa en UHD-Bluray och filmer gör klokt i att skaffa Netflix Premium. Men även lågupplöst material, exempelvis analog-TV, ser absolut bra ut.
  Snabb - TVn startar i princip omedelbart när man slår på den och operativsystemet är intuitivt och rappt. Även appar startar omedelbart och är responsiva.
  Designen - Har apparaten väggmonterad och den ser riktigt läcker ut! Uppskattar verkligen att det inte sitter någon rejäl LG-logga i anslutning till ramen på den här TVn. Dock finns det designmässig förbättringspotential, se längre ner.
  Betraktningsvinkeln - bilden ser i princip bra ut oavsett i vilken vinkel man tittar, mycket imponerande.
  HDMI 2.1 - framtidssäkrat för kringsutrustning.

  Förbättringspotential:
  Design - TV-skärmen är otroligt tunn, och elektroniklådan som sitter i nedre delen av TVn är inte heller direkt tjock (ett par cm) men om möjligt hade det varit ännu bättre om LG kunnat designa det så att elektroniklådan var betydligt tunnare men tog en större del av skärmytans baksida. Detta för att få ner totala tjockleken så att TVn kunnat monterats ännu närmare väggen.
  Röstkommandon via MagicRemote - den här funktionen har jag inte blivit kompis med alls.

  Sammanfattningsvis är vi mycket imponerade av den här TVn och väldigt glada för att vi hoppade på erbjudandet via Buzzador. Tror dock att vi varit lika nöjda om vi köpt den från butik med en något högre prislapp.
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Denna fantastiska tv blev min för några veckor sedan genom ett samarbete med Buzzador. Jag är helnöjd! Eftersom min tidigare tv också är från LG och har den eminenta åldern av 14 år och fortfarande vara hel, Var det en självklarhet att vilja vara med i detta samarbete. Denna oled tv lever definitivt upp till mina förväntningar! Fantastisk bildkvalite, Fantastiskt att alla appar som vi använder finns tillgängliga på tv:n Bildkvalitén är grym!. Att sedan designen på tv:n är ursnygg med sin superplatta skärm är bonus som också lever upp till helheten av att vara en tv av idag väl värd att rekommendera!
 • Utmärkt
  22 dagar sedan
  Jag äger sedan tidigare en OLED 55 B7. Nu fick jag möjligheten att köpa denna TV i samarbete med Buzzador. Skillnaderna mellan B7 och C9 är inte så stora, sett till operativsystemet. Allting har blivit lite rappare och det finns fler inställningsmöjligheter på C9:an. Jag har kopplat in Telia TV (Fiber TV med Arris VIP 4302) och ett äldre ljudsystem (Bose Lifestyle V35) samt en 4K Apple TV. Det som inte fungerade när jag installerade B7:an fungerar nu med C9:an. Jag kan styra Telia TV:n med fjärrkontrollen som följer med TV:n samt att jag kan öka/sänka ljudet till ljudsystemet med TV:ns fjärrkontroll. Dock behöver jag slå på ljudsystemet med fjärrkontrollen som följde med ljudsystemet...

  Bildkvalitén är grym! Att titta på en 4K film med HDR är en fröjd för ögat. Man önskar sig redan en större TV för att få än mer "upplevelse".
  TV:n är extremt tunn. I alla fall den övre hälften av TV:n. Tänk dig en glasspinne som du ser från kortsidan. Så tunn är (+1mm) är TV:n. Nederdelen är tjockare såklart för att få plats med alla uttag och ingångar.
  Jag är mycket nöjd med TV:n. Dock så är ju inte skillnaden extremt stor för mig då jag redan innan hade en väldigt bra TV.
 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  Jag fick möjlighet att testa denna produkt i samarbete Buzzador.
  Den har utmärkt bildkvalitet, och funkar bra även med mindre högupplöst material.
  Appar och smart tv systemet är väldigt bra och dom flesta apparna finns tillgängliga till systemet.
  Ljudet lämnar tyvärr mycket att önska med det fixar man lätt med ett externt system.

  Den är snygg och tunn, nästan lite onödigt tunn i den övre delen.

  Jag kan lugnt rekommendera denna produkt!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  I samarbete med BUZZADOR fick jag köpa denna supertunna tv. Vi är jättenöjda, den har en kanon bild och bra ljud.Många olika finesser för den som önskar. Vill man bara ha en tv för att titta på nyheterna 1h om dagen är denna kanske lite dyr. Men man får verkligen en bra tv om man har råd och framförallt gillar film.
  Många bra appar men det saknas några "vanliga" så det kan vara värt att kolla upp innan man köper. Liten och behändig fjärrkontroll, muspekaren funkar helt ok, men det tar ett tag innan man får in den rätta knycken. Röststyrningen är inte helt 100 men den funktionen klarar man sig utan. En bra tv med många möjligheter. rekommenderar den varmt.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Jag fick möjlighet att köpa den här TV:n i sambete med Buzzador och har nu prövat den ordentligt i några veckor. Jag är hittills väldigt nöjd med tvn både gällande bildkvalitet och ljud. TV:n är stilren och smäcker. Den har en väldigt praktisk fjärrkontroll med inbyggd rörelsesensor och flera inbyggda streaming-tjänster som fungerar utan anmärkning. Det enda som jag saknar är streaming-tjänsten Crunchyroll. Jag rekommenderar den här tvn till alla er som är beredda att lägga lite extra pengar på en produkt av hög kvalitet.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Spanat på denna modell i 2-3 år. Slog till nu när C9an kom och hade givetvis höga förväntningar. Kort bakgrund om mig: Early adopter inom det mesta vad gäller teknik. Tekniskt intresserad ingenjör. På TV-fronten kommer jag från en 6 år gammal 46´LED från Samsung, vilken var en värstingmodell då.

  Primära anledningen till att jag ville uppgradera till just LG OLED C9 55 tum:
  -46 tum var för litet vid TV-tittande av sport samt vid TV-spelande.
  -Svärtan i OLED.
  -Trött på 1080p, sugen på 4k upplösning. (större skärm kräver högre upplösning för att inte pixeltätheten per areaenhet ska blir sämre)
  -Bättre betraktningsvinkel vid snäv TV-tittarvinkel (grådassig bild vid ca: 30% vinkel på gamla TVn).
  -Inbyggd Airplay 2 funktion på nya TVn (frigör 1 HDMI-port samt gör allt mer smidigt).
  -Trött på hög input lag. Väldigt låg på LGn, 13ms. Gamla TVn låg på runt 70ms.
  -Trött på ett långsamt interface. LGs webOS har fått bra betyg.
  -LGn ska klara av att spela upp många fler filformat från NASen/servern genom "Direct play" i Plex, bla. .h265.
  -Hög FPS, LGn ska ha upp till 120 fps.

  Sekundära anledningar:
  -"Framtidssäkrad" HDMI 2.1.
  -Snabb vidarutvecklad processor.
  -AI funktionerna vad gäller bild & ljudförbättring.

  Nedan listar jag det positiva samt negativa erfarenheterna med TVn efter 3 veckors användning:

  +När väl bildinställningarna kalibrerats någorlunda är bilden riktigt bra i 4K. Upplever även 1080p, 720p samt icke HD digital TV som märkbart vassare än på gamla TVn. Underbart!
  +Rapp TV samt snabba menyer.
  +Svärtan.
  -Det ingick 3 olika instruktioner för hur man monterade TVn från början. Och enkelt var det inte heller pga den tunna skärmen.
  -Dåliga inbyggda högtalare. Bättre på den 6 år gamla TVn (som enbart var 39mm tjock). Kör Sonos Beam till den vilket gör bl.a. filmupplevelsen betydligt trevligare.
  -Skärmen är lövtunn, men nedersta bakre delen är väldigt tjock. Varför inte fördela ut alla komponenter jämt över hela baksidan (alt. en connect-box) så att man kan hänga den mer tajt mot väggen? Stort minus.
  -1 HDMI-ingång, antenningången samt nätverksingången pekar rakt bakåt på baksidan, Hur ska man då kunna hänga den tajt mot väggen? Stort minus.
  -Scrollhjulet på fjärren fastnar var 20 klick i intryckt läge.
  -Uruselt förkalibrerade bildinställningar. Hittade några på Rting som funkade hyggligt, men dessvärre ej till alla olika profiler (Film, TV, Sport, Spel m.m.). Varför lägger inte LG ner några timmar på att göra dom tittbara från start? Stort minus.
  -Har inte fått igång PLEX över huvudtaget. Har aldrig strulat tidigare, men nu funkar inget alls från min server. Laddade ner Xplay (60kr) som turligt nog verkar funka bättre än Plex.
  -Airplay aktiveras först efter sommaren.
  -Röriga menyer vid justering av bildinställningar.
  -En 5e HDMI ingång hade absolut inte skadat.

  Bild & ljudförbättringarna genom AI har jag svårt att uttala mig om då man gärna skulle vilja kunna jämföra skillnaden. Även när man kalibrera bilden/bildinställningarna, vilket är ett måste, så skulle det vara till en stor fördel om man kunde dela upp skärmen i 2 delar så man i realtid kan jämföra bilkvalitén före/efter för varje inställningsförändring man gör.

  Har tyvärr inte haft möjlighet att pröva TV-spelsbiten ännu.

  HDMI 2.1 är tryggt. Dock finns det knappt några HDMI 2.1-kompatibla produkter ännu. Blir att invänta nästa generations spelkonsoler. Bara hoppas att TVn fortfarande är med i matchen vad gäller mjukvara samt övrig hårdvara vid den tidpunkten..

  Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd, även om den inte direkt överträffade mina (höga) förväntningar pga de negativa punkterna. Ha då i åtanke att jag gick från en 6 år gammal 46´, där det jag är mest glad över är; större skärm, högre samt bättre upplösning/bildkvalité, snabbare TV/menyer, svärtan, bättre betraktningsvinkel samt bättre uppspelningsmöjilgheter från min NAS.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte denna C9 genom Buzzador, då den skulle vara helt magisk. Håller med till största delen. Bilden väldigt bra, saknar dock AmbiLight från Philips vi hade innan. Den kändes inte större än 42:an vi hade med AmbiLight då den ger så mkt extra med.
  Dock en väldigt trevlig o bra apparat. Lite bökigt att fixa ljudet bakåt fr tex Netflix appen på tv till ljudsystemet men det löste sug med extra kabel.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fick möjligheten att testa denna TV genom Buzzador.

  Efter att ha läst initiala recensioner från experter så var jag mycket förväntansfull att få testa TV:n själv. När jag väl fick hem TV:n så var barnen minst lika uppspelta som jag, t.o.m. min fru som är helt ointresserad av teknik såg fram emot att få testa alla funktioner.

  Uppackningen av apparaten var inte helt odramatisk, spännbanden runt kartongen fungerade också som transportsäkring, så när vi skulle flytta kartongen höll vi på att tappa TV:n i golvet! Efter den mindre incidenten så gick resten av uppackningen bra, dock är instruktionerna på kartongen lite lustiga, massor med överkryssade bilder om vad man inte ska göra, men bilden där man lyfter kartongen rakt upp och TV:n ramlar ur och krossas mot golvet är inte överkryssad...

  Nåväl, TV:n packades upp och sattes upp på väggen, inkoppling var inga problem, även inkoppling i separat förstärkare var problemfritt då endast en HDMI-kabel i ARC-ingången krävdes. Det första vi startade var en 4K naturfilm från Netflix, en helt surrealistisk upplevelse med den här TV:n. Vår tonåring satt i flera timmar och var helt lyrisk över vattendropparna på en pingvin, det säger väl en del...

  Även HD-material ser helt fantastiskt ut, är också imponerad av hur TV:n hanterar lågupplöst material som vanliga icke-HD kanaler. Ska väl också nämna att vi har en till 4K TV i huset, den TV:n kommer inte i närheten av den här, OLED är utan tvekan en oslagbar teknologi när det gäller bildkvalitet.

  Menysystemet funkar smärtfritt när man vant sig vid magic remote, i början var kontrollens pekare irriterande, men när man lärt sig dess egenheter så funkar den riktigt bra.

  En funktion som LG skryter med är att man kan ge röstkommandon i fjärrkontrollen, det funkar tyvärr mindre bra, söker du tex i Netflix och talar in ett sökord så söker TV:n överallt, utom i Netflix, så det var en besvikelse.

  Bilden finns det dock inget att klaga på, helt fantastisk på alla sätt. Med normalupplöst material så har TV:n lite, lite, svårt att panorera snabbt utan att tappa fokus, men det har alla OLED/LED/LCD/plasma, men den här är så pass bra på det att man måste verkligen titta efter problemet för att upptäcka det. Detta är världens bästa TV just nu, köp!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  6 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat denna TV i 4 veckor.
  Det som förvånar mig mest är det enkla menyvalet.
  Till och med mamma kan använda den, som är 80 år gammal.
  Tydliga bilder, toppljud. Inget behov av ytterligare ljudsystem för att använda detta.
  Använd inte hela vardagsrummet för att rymma det.
 • Utmärkt
  18 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat den här TV: n i tre veckor. Det är utan tvekan en mycket bra TV. TV: n ger skarpa bilder och bra svarta nivåer. Om det finns lite ljus i rummet kan de mörkaste bilderna ge några reflektioner. Med ljus / färgglada bilder noteras reflektionerna inte i samma utsträckning. Användargränssnittet för de smarta funktionerna är självklarande, även om 7-åringen i huset serverar det utan problem. Mycket fint med fyra-skärm TV. Trots att den är smal i övre delen står den fast. Fjärrkontrollen har bra ergonomi.
 • Utmärkt
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag nu testat den här TV: n från LG i tre veckor.

  Relativt lätt installation direkt ur lådan. Är en annan fördel att vara två. för uppackningen. Praktiska och intuitiva menyer, mycket bra fjärrkontroll och TV: n är stadig, helt monterad.

  När det gäller design är det rent och snyggt. Ingen LG-logotyp framför, och inget strömlampa visas när TV: n är på. Det enda negativa på den design som jag kan lägga på mitt finger på är "klump" på den nedre halvan bakom TV: n. Den sticker ut ca. fem cm. Det här är helt oförståeligt och väldigt irriterande för mig. Nollpunkter med tunn övre halvdel, mycket mer som 2,5 cm djup hela vägen ner, då i mina ögon. Det är därför jag subtraherar från maxpoängen.

  Bildvis, det imponerar extremt. Här har jag inte tillräckligt med kunskap för att ge ett bra betyg, men jag rekommenderar att du checkar ut tester online för att se om den uppfyller dina behov. Tänk mest på ljusstyrkan hos OLED mot QLED. Är du glad i att spela, titta på serier och filmer i ett mörkt rum då kan jag starkt rekommendera C9! Faktiskt överväger att uppgradera från PS4 till PS4 pro för att dra full nytta av C9.

  Tummen upp!
 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat det här två månader sedan. Det är mycket tunt, på gränsen till den osäkra (var rädd för att förstöra den när jag packade upp den). Det är bara den övre halvan som är så tunn, längre ner blir den tjockare för att rymma högtalare, ingångar och all elektronik. TV: n har överraskande bra ljud! Bilden är fantastiskt bra, men vi har kämpat lite med reflektioner från fönstren, så tänk på om platsen passar in med ljus etc. Färgerna och kontrasten är mycket bra, med bra utbud av professionella bildlayouter. Smart TV-del Jag hade minst förväntan, men det här är faktiskt något som används mycket. Behöver inte längre Chromecast ... Var noga med att inte ansluta via mottagaren om det är några år, markerade skillnaden i bildkvalitet från Nintendo-omkopplaren genom att ansluta direkt till TV: n.
  Jag kan rekommendera denna TV till alla som är oroade över rätt färger och den bästa kontrastnivån. Särskilt rekommenderas i ett mörkare rum, där OLED verkligen kan komma till sin egen.
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag kunnat köpa denna TV till ett reducerat pris.
  Och hallelujah för en TV! Min första OLED och jag blir kär! Svart är faktiskt ganska svart! Visningsvinkeln är fantastisk och TV: n är "fat som en sill" (som vi säger i södra Norge).
  För de av er som har avbrutit linjär TV abb, är den här TVen helt fantastisk! Men innebär också att jag inte har testats funktioner relaterade till "vanlig" TV.
  Den har bra inställningar för både ljud och video.
  Ska jag lägga på mig något jag är lite mindre lycklig med då måste det vara.
  1. Fjärrkontrollen ser lite "billig" trots det faktum att det är helt fantastiskt att använda.
  2. Det finns viss bländning på skärmen och
  3. För mig som inte har "normala" TV-signaler inställda så är det lite irriterande att det står "inte programmerat" hela vägen och skojar om att ställa in kanaler. (Eventuellt kan detta tas bort, men jag har inte räknat ut det än)
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat denna TV i en vecka. Jag behövde i princip tv-nr 2 på loftet så barnen kunde ha något att spela TV-spel på, men efter att ha sett hur bra det är har jag funderat på att flytta ner den och ersätta den med TV: n.

  Bilden är kristallklar och menyerna är lätta att hantera. Jag har en LG-tv från tidigare och det är uppenbart att se förbättringar på den här. Fjärrkontrollen har paus och spelningsknappar som är användbara när du till exempel kastar till Chromecast. Fullt pris på den här är lite över vad jag skulle betala för en TV, särskilt om du går upp i storlek. Det är inte nödvändigtvis ett hinder, för om priset var inom min budget skulle jag definitivt köpa en.

  Den inbyggda högtalaren är också överraskande bra.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I samarbete med buzzador har jag testat LG OLED i 2 veckor. Det finns tydlig bild och flera alternativa inställningar för till exempel ljus / mörkt rum, sport och biograf. Alla appar samlas på ett ställe, vilket är fantastiskt. Det är tunt som en tablett och inkuberar lite i vardagsrummet. Sammantaget en bra investering.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med buzzador har jag testat LG OLED. Vi är mycket glada över att alla appar har samlats in på ett ställe, lättillgängliga och det går snabbt att byta från en app till en annan. Bild och ljud fungerar bra. Det är en mycket tunn skärm, men den är tjockare i botten vilket är något negativ i förhållande till upphängningen.
  Fjärrkontrollen fungerar bra, kul med röstfunktion,
  När vi lyssnar på musik, tittar på filmer eller andra saker är det mycket bra ljud.
  Vi är mycket nöjda med köpet.