Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.27)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Helt magiska, ansluter direkt till mina Apple enheter. Känns knappt som jag har dom på mig , sitter perfekt i mina öron.
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Dessa lurar och generationen innan har varit mina favoriter sedan de kom. Har ständigt asken i fickan.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Generellt trevliga hörlurar med hyggligt ljud. Deras styrka är framförallt att de är lätta och knappt märkbara. Tanken med en portabel laddare är faktiskt rätt genial med tanke på att deras egna kapacitet är något begränsad.
  Detaljer som automatiskt av/på beroende på om de är i örat eller inte etc är rätt nice.

  Negativt är väl att en del nog kan uppleva det som osäkert eller obekvämt att de inte sitter fast mer. Men bortsett från när jag dragit av en tröja så har jag aldrig tappat någon.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jättebra. Det ända minus är väl att de kan ramla ut lätt så köp till försäkring, kostar bara några hundra extra. Lätt värt
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Extremt bra anvnädbarhet, kopplar upp sig direkt mot andra apple device och är väldigt stabila. Smidigt förvaring och laddning. Den trådlösa varianten saknar jag inte. Ljudet är klanderfritt, men inte lysande, kan absolut inte konkurrera med andra lurar i denna prisklass. De sitter fast i öronen, men jag får lite ont av den hårda plasten efter en stund. Jag är nöjd med mitt köp, speciellt användbarheten men gillar inte riktigt one-size-fits-all lösningen.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Klockrent, anslutna till telefonen direkt AirPod ett tas ur laddaren innan AirPod nr 2 har hunnit sättas in i öronen. Markant skillnad mot första generationen. Hej Siri funktionen är extra välkommet på cykeln eller i bilen.

  Rekommenderar en uppgradering!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Är jättenöjd med mina hörlurar. Laddas jättesnabbt till 100% och laddaren ligger då på 80%, då räcker laddningen till fler gånger.
  De sitter bra, men kan lätt ramla av. Man får vara försiktig för man känner inte av när man har dem i örat.
  Musik hörs väldigt bra och äntligen hör folk mig när jag pratar.
  Rekommenderar dessa hörlurar
  Lite dyra
 • Bra
  3 mån sedan
  Liten förbättring från förra generationen, det ändå som är märkbart är väl ”hej siri” funktionen och lite bättre batteritid. Tyvärr kostar de mer än förra generationen vilket inte är apples intention, i USA kostar de 159 USD (lika mycket som förra) men här har de gått upp till 2000 :/

  Förbättring på en redan bra produkt, synd med höga priset bara, hade de kostat 1500 (som de borde) hade de varit ett självklart val!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 månad sedan
  Köpt ett par men används inte längre eftersom de avger mycket strålning ~ 50 + mW / m2!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Samma dåliga ljud som tidigare, obehagligt med mycket liten förmåga att anpassa sig till öronen. Dessa får mig att tvivla om äpplet faktiskt försöker göra en bra produkt, utan Apple-logotypen skulle man tro att de kostar $ 50 på eBay.