Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Ljudet är som de vanliga med sladd, Mediokert.
  För samtal är det också likvärdigt med de vanliga bla vindkänsliga. Mycket sämre än tex Voyager som jag brukar cykla med och ändå kunna prata utan att vinden stör. I princip omöjligt med Airpods om man inte cyklar väldigt långsamt. Brukar står på tak och jobba men blåser det är det ingen idé att försöka göra sig hörd. Större chans att bara skrika från taket.
  Har jämfört lite med kollegans Samsung buds och då är iallafall airpods bättre.

  Väldigt repkänsligt fodral. Jag jobbar som servicetekniker och det klarade sig inte länge. Lägg därtill att fodralet är magnetiskt så dom tom drar in skit i fodralet.

  Sköna att bära. Märker inte av dom ens efter flera timmar.
  Spelar hyfsat länge. Smidiga att ladda förutom om man glömt ladda fodralet eller glömt fodralet överhuvudtaget.

  Har fått synka dom några gånger sen köp. Tappar kontakt ibland.

  Dom är enligt mig absolut inte värda 1900kr. Närmare 1200 kr hade varit rimligt.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  4 dagar sedan
  Bra produkt
 • Acceptabel
  7 dagar sedan
  Inte värda priset, ljudet är helt enkelt alldeles för dåligt givet prisklassen. Det finns ett par saker som såklart är bra.
  * Laddingsetuiet är litet och smidigt att ha med sig
  * Ljudet pausar då man tar ur ena hörluren (skönt på jobbet)

  Men de dåliga.
  * Man kan inte höja och sänka volym utan att använda siri (WTF Apple!), dvs ingen knapp eller gest mot hörlurarna kan göra detta vilket är helt efterblivet.
  * One size fits all som inte passar alla, sitter rätt dåligt i mina öron. Att inte kunna anpassa storleken på något sätt är synd.
  * Det här är ändå ett par hörlurar, som man oftast använder till att lyssna på musik eller poddar, därav är ljudet viktigt. Här har tyvärr Apple, som annars gör många bra produkter, inte lyckats. De som köper dessa gör det för märket och för "skrytpoäng", bryr man sig det minsta om bra ljud så är dessa inte att rekommendera.

  Kan tillägga att jag fick dessa i en kampanj och har således inte betalat för dem (förutom den andra produkten jag ville ha då förstås).

  Nej dessa har jag kvar som reservlurar ifall mina andra av någon anledning skulle sluta fungera eller inte passa vid specifikt tillfälle.
 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Gillar dessa lurar. Personligen tycker jag det är jättebra ljud plus att jag gillar att man inte behöver proppas in en gummiplupp långt in i örat som man måste med många andra. Känns luftigt och väldigt bekvämt att ha på sig under långa sessioner. Minus är kanske att det är rätt fula och batteritiden kunde vart bättre samt att priset kunde fått vara 500 kr mindre. Överlag mycket nöjd.
 • Dålig
  26 dagar sedan
  Nu ger jag upp dessa. Har haft båda generationerna. Båda har reklamerats på grund av felaktigheter. Sitter dåligt, i mina öron i vart fall, alltid orolig att dom skall falla av.

  Otroligt dålig att det inte är brusreducering. När jag cyklar hör ingen vad jag säger på grund av vindbruset.

  Har haft dom pga av att jag haft en iPhone... men det finns verkligen bättre kombos på marknaden även för de som har iPhonemobiler. Den stora skillnaden är bättre ljud och att vid samtal hör andra parten vad jag säger. Ganska bra faktiskt...

  Så nu har vi gjort slut, airpods och jag...
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har haft mina AirPods 1st Gen i 2 år och 4 månader (köpta april 2017), men nu är batteriet så kasst att man knappt kan lyssna eller prata innan de laddar ur.

  Köper nu dessa, 2nd Gen och hoppas på att de kan hålla åtminstone i 3 år. Köpte dessa på Rea hos Cdon för 1600 kr (ord. pris 2000 kr).

  PLUS
  Till detta pris är de ok till vad de kan göra
  Mest diskreta och snyggaste trådlösa lurarna
  Riktigt bra batteritid, dock lite dåligt vid samtal, så då växlar jag men en lur i taget.

  MINUS
  De har helt värdelös brusreducering vid samtal och går således inte att prata med när man cyklar/scootrar eller när det blåser.
  Lösning: Kör på mina trådade EarPods då (vilket egentligen känns patetiskt, men där kan man ha micken under halsduken/jackan/skjortan.
  När kommer touch för att höja sänka volymen från snäckan? :)

  Gav 1st Gen 3/5 stjärnor (dels pga. dålig livslängd på batteriet) ger dessa 4/5 då jag hört att de har blivit lite bättre och buggar mindre. De första kostade således 1430/28,5 = 50 kr/mån. Dessa nya måste då hålla i 3-2,5 år för komma ner i samma kostnad/mån, får se hur det går.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Kasst ljud. Finns mängder av alternativ med mycket bättre ljud.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har även gen 1 där batteritiden börjat svika. Markant bättre ljud i gen 2 och upplever även att batteriet varar längre. Trådlös laddning är mer nice to have än en nödvändighet.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt makalösa! Summerat;

  PLUS
  - Riktigt bra ljud! bättre balans och kraft kontra earpods
  - Snygga
  - Nästintill tyngdlösa i öronen
  - otroligt bra samtalsljud
  - batteritiden är strålande
  - W1 chippet är otroligt bra! synkar snabbt förövrigt!
  - bra kommandon (doubletap/Hey siri etc.)

  MINUS
  - känsliga för öronvax så se efter öronen ;-)
  - inte svett/vattenskyddade
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Rekommenderas varmt. Har helt ändrat mitt sätt att pendla och träna på.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Gör det de ska men inte bra!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag vet inte om jag själv skulle ha köpt dom, men fick dom i födelsedagspresent. Ljudkvalitén är förvånansvärt bra och härligt att man kan ladda dem. Mycket enkelt att tappa bort dom dock. Tack vare en snäll taxichaufför som jag fick dem tillbaka.
  + Bra ljud
  + Härligt att hållaren = laddaren
  - Ser lite töntiga ut
  - Lätta att tappa bort
  - Ganska dyra om man hade köpt själv
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Extremt bra användbarhet, kopplar upp sig direkt mot andra apple device och är väldigt stabila. Smidigt förvaring och laddning. Den trådlösa varianten saknar jag inte. Ljudet är klanderfritt, men inte lysande, kan absolut inte konkurrera med andra lurar i denna prisklass. De sitter fast i öronen, men jag får lite ont av den hårda plasten efter en stund. Jag är nöjd med mitt köp, speciellt användbarheten men gillar inte riktigt one-size-fits-all lösningen.

  Uppdatering 2019-06-30, det här är den mest väldesignade, innovativa produkt jag ägt. Har både Bose QC 25 och Sony WH-1000 v3 men använder dem helt enkelt inte då de inte har en chans när det gäller användbarhet. Saknar brusreducering såklart men resten är lysande. Mitt enda problem är att jag säkert tappar bort dem en dag och de är juinte helt billiga om än extremt prisvärda,
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Helt magiska, ansluter direkt till mina Apple enheter. Känns knappt som jag har dom på mig , sitter perfekt i mina öron.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Dessa lurar och generationen innan har varit mina favoriter sedan de kom. Har ständigt asken i fickan.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Generellt trevliga hörlurar med hyggligt ljud. Deras styrka är framförallt att de är lätta och knappt märkbara. Tanken med en portabel laddare är faktiskt rätt genial med tanke på att deras egna kapacitet är något begränsad.
  Detaljer som automatiskt av/på beroende på om de är i örat eller inte etc är rätt nice.

  Negativt är väl att en del nog kan uppleva det som osäkert eller obekvämt att de inte sitter fast mer. Men bortsett från när jag dragit av en tröja så har jag aldrig tappat någon.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jättebra. Det ända minus är väl att de kan ramla ut lätt så köp till försäkring, kostar bara några hundra extra. Lätt värt
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Klockrent, anslutna till telefonen direkt AirPod ett tas ur laddaren innan AirPod nr 2 har hunnit sättas in i öronen. Markant skillnad mot första generationen. Hej Siri funktionen är extra välkommet på cykeln eller i bilen.

  Rekommenderar en uppgradering!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Är jättenöjd med mina hörlurar. Laddas jättesnabbt till 100% och laddaren ligger då på 80%, då räcker laddningen till fler gånger.
  De sitter bra, men kan lätt ramla av. Man får vara försiktig för man känner inte av när man har dem i örat.
  Musik hörs väldigt bra och äntligen hör folk mig när jag pratar.
  Rekommenderar dessa hörlurar
  Lite dyra
 • Bra
  7 mån sedan
  Liten förbättring från förra generationen, det ändå som är märkbart är väl ”hej siri” funktionen och lite bättre batteritid. Tyvärr kostar de mer än förra generationen vilket inte är apples intention, i USA kostar de 159 USD (lika mycket som förra) men här har de gått upp till 2000 :/

  Förbättring på en redan bra produkt, synd med höga priset bara, hade de kostat 1500 (som de borde) hade de varit ett självklart val!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Perfect! Rekommenderas starkt!
 • Dålig
  18 dagar sedan
  Dyrt, bara för skolbarn som flexar
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Alla andra kopierar Apple
 • Dålig
  6 mån sedan
  Samma dåliga ljud som tidigare, obehagligt med mycket liten förmåga att anpassa sig till öronen. Dessa får mig att tvivla om äpplet faktiskt försöker göra en bra produkt, utan Apple-logotypen skulle man tro att de kostar $ 50 på eBay.