Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Ljudet är som de vanliga med sladd, Mediokert.
  För samtal är det också likvärdigt med de vanliga bla vindkänsliga. Mycket sämre än tex Voyager som jag brukar cykla med och ändå kunna prata utan att vinden stör. I princip omöjligt med Airpods om man inte cyklar väldigt långsamt. Brukar står på tak och jobba men blåser det är det ingen idé att försöka göra sig hörd. Större chans att bara skrika från taket.
  Har jämfört lite med kollegans Samsung buds och då är iallafall airpods bättre.

  Väldigt repkänsligt fodral. Jag jobbar som servicetekniker och det klarade sig inte länge. Lägg därtill att fodralet är magnetiskt så dom tom drar in skit i fodralet.

  Sköna att bära. Märker inte av dom ens efter flera timmar.
  Spelar hyfsat länge. Smidiga att ladda förutom om man glömt ladda fodralet eller glömt fodralet överhuvudtaget.

  Har fått synka dom några gånger sen köp. Tappar kontakt ibland.

  Dom är enligt mig absolut inte värda 1900kr. Närmare 1200 kr hade varit rimligt.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Om några år kommer dessa ses som ett par retroklassiker. Köpte mina just när 2nd gen kom ut för fullpris på 2000 spänn. Folk som tycker airpods är dåliga är antingen snåla eller audiofiler. Lurarna har en ordentlig prislapp men vad du får för pengarna är kvalitet och smidighet.

  Lurarna kopplas oerhört enkelt och snabbt, bara trycka in dem i öronen och börja spela musik. För mig ligger de perfekt i öronen, efter några minuter tänker man inte på att de finns där. Att de inte isolerar ljud är lite dåligt men det gör dom dock väldigt bekväma.

  När man är klar sugs dem bara in i etuiet mha magneterna och laddas upp snabbt igen. Ljudet är likt EarPods med lightningkontakt (Dem har bättre ljud än de med 3.5mm) fast med lite kraftigare bas, kan bero på de större insugningsventilerna på toppen av lurarna. Inget dåligt ljud för det, det är klart med bra diskant och okej bas. Dessa är inear lurar så ljudet är inte på samma nivå som onear eller around.

  Apple har alltid levererat kvalitet till mig. Allt jag fått av dem har aldrig krånglat eller gått sönder. Dessa har jag haft i snart ett år och dem fungerar fortfarande utmärkt. Byggkvalitén är riktigt bra. Smidigheten med airpods är nog det bästa. Får enkelt plats i byxfickan och är bara att plocka fram när man är sugen på lite musik.

  Ska du ha bra ljud så rekommenderar jag annat märke. Airpods fungerar väldigt bra och har hög kvalitet. Jag rekommenderar dem till någon som inte letar efter bästa ljud-dealen på marknaden och till någon som använde iphone. Den får inte full pott pga priset. Får du dem för under 1500 är de helt klart köpvärda.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Extremt bra användbarhet, kopplar upp sig direkt mot andra apple device och är väldigt stabila. Smidigt förvaring och laddning. Den trådlösa varianten saknar jag inte. Ljudet är klanderfritt, men inte lysande, kan absolut inte konkurrera med andra lurar i denna prisklass. De sitter fast i öronen, men jag får lite ont av den hårda plasten efter en stund. Jag är nöjd med mitt köp, speciellt användbarheten men gillar inte riktigt one-size-fits-all lösningen.

  Uppdatering 2019-06-30, det här är den mest väldesignade, innovativa produkt jag ägt. Har både Bose QC 25 och Sony WH-1000 v3 men använder dem helt enkelt inte då de inte har en chans när det gäller användbarhet. Saknar brusreducering såklart men resten är lysande. Mitt enda problem är att jag säkert tappar bort dem en dag och de är juinte helt billiga om än extremt prisvärda,

  Edit 2020-08-31: Jag har till min stora förvåning inte tappat bort dem än. Används fortfarande varje dag och är helt oumbärliga. En nackdel är att lurarna och burken de ligger i numera är rätt snuskiga. Har inte hittat något bra sätt att rengöra heller tyvärr.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Bäst med samma märke, bra ljud men opraktisk design.
 • Ganska bra
  14 dagar sedan
  Helhetsintrycket är bra.
  Lurarna är sköna och sitter bra i mitt öra.
  Ljudet är bra när man ringer och klart godkänt om man vill lyssna på musik.
  Mikrofonen är lite sisådär, vilket drar ned betyget lite.
  Batteritiden i lurarna är däremot dåligt. Efter 1,5 timmes Teams-möte är lurarna nere på knappt 50% vilket också drar ned betyget. Det positiva är att fodralet laddar upp lurarna riktigt snabbt.
  För 1.299kr tycker jag detta köp är helt okej men skulle inte betala mer än så.

  PS: Har också varit med om att volymen varit olidligt högt i t ex Teams. Även om man sänker volymen i programmet sänks inte volymen i lurarna. Men jag anser att det inte är lurarnas fel utan verkar vara en bugg i Teams. Jag lyckades sänka volymen genom genom att konfigurera ljudenheten för AirPods. Nu är volymen justerad vilket känns bra.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  Skräp! Fick ett par i julklapp men har redan slutat använda dessa och använder istället mina gamla trådbundna lurar.
  - urusel batteritid
  - olika batteritid på höger/vänster
  - tappar kontakt med bluetooth återkommande
  - Dålig passform vill gärna ramla ur öronen
  - Dåligt ljud,
  - Urusel samtalskvalitet, folk hör inte vad man säger
  - slutar fungera utomhus vid minusgrader

  Absolut inte värda sitt pris. Jämfört med Jabra känns det som att dessa borde kosta max 300 kr.
  Mycket märkligt att folk är villiga att betala så dyrt för dessa?
 • Usel
  16 dagar sedan
  Hemsk batteritid, Samsung Buds är mycket bättre.
 • Dålig
  17 dagar sedan
  Det går inte att sänka volym till en acceptabel nivå när man använder airpods med Zoom, Teams, Clubhouse m.m.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Varför är de flesta recensionerna höga när de flesta av er faktiskt har något ni stör er på med lurarna? Verkligen konstigt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Batteritiden i lurarna är tyvärr inte särskilt bra vilket gör att jag endast använder dom för att prata i. För att lyssna på musik längre stunder skulle jag rekommendera något annat.
  I övrigt är de fantastiskt smidiga och lätta att hantera. Laddetuit som medföljer är smart och behändigt.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Lätt att koppla upp mot både iPhone och Macbook Pro. Sitter skönt i örat och ljudet är gott.
  Stötte på ett problem där så fort jag använde mina airpods med mobilen för att ringa facetime så slocknade wifi anslutningen efter ett par sekunder. Det har med att göra att både routern och airpods använder sig av samma Ghz. Problemet löstes genom att flytta över enheterna som iPhone och dator till 5 Ghz uppkopplingen mot routern.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Är du en del av iOS atmosfären och ska köpa ett par hörlurar.. så rekommenderar jag dessa. Den liksom bara fungerar. Användarvänliga.

  Ljudet är bra, när du spelar musik + vid samtal.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Fungera väldigt bra ihop med mina Apple produkter. Kunde vara lite bättre ljud för priset. Men smidighet är största fokus för mig.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Sitter ok i öronen.

  Hade jag kunnat välja om så hade jag nog valt pro varianten då den bättre håller ute annat ljud från omgivningen

  Ok batteritid

  Bra ljudkvalité
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Ljudet, snudd på bättre än trådade kan jag tycka, alltså ingen wow upplevelse men måste nog ändå säga att det är en balanserad ljudbild Apple kommer med.

  tycker man som jag att in-ear lurar är för obehagliga att använda så tappar man automatiskt en mer närvarande ljudupplevelse och framförallt i dom lägre frekvenserna.

  har ett par on-ear lurar i prisklassen 2000:- och ljudupplevelsen kan definitivt inte jämföras med detta, men då är det inte syftet heller.

  Smidigheten och funktionaliteten är det som gör dessa till ett kanonköp om du har en apple telefon (iP 11 i mitt fall)
  Som resten av apples produktlinje så talar dom samma språk och därav blir den funktionella upplevelsen klockren.

  Du kan få en bättre ljudupplevelse för pengarna om det är viktigast.
  För helheten, ljudet, funktionen, kvalitén så skulle jag säga att det är värt pengarna.
  jag är väldigt nöjd med mitt köp.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har gått från total skepticism till att tycka att detta är mitt mest prisvärda köp någonsin.

  Innan jag testade lurarna så förstod jag inte alls hypen. De kändes överprisade och mediokra mtp priset. Egna köpet gjordes efter att jag testat ett par och sen har användningen gradvis ökat och nu används de varje dag.

  Apple har gjort många saker rätt. Den luftiga designen gör att detta inte är lurarna för alla - speciellt inte om det handlar om att blockera annat ljud runtomkring (som vid pendling) men uppsidan blir istället att alltid ha möjlighet att delta i samtal utan att tänka på att podsen sitter i öronen. Vikten är obefintlig och ergonomin blir fantastisk. I tystare miljöer är ljudkvalité och ljudomfång riktigt bra vällåtande men basen störs snabbt ut i bullrigare miljöer.

  Mycket av fördelarna finns i handhavande. Allt från knackgester, laddningsetui och automatisk parning och möjlighet att enkelt växla mellan olika enheter. Att snabbt kunna skicka ljud från Apple TV till lurarna är en stor bonus när barnen har lagt sig.

  ---

  + Genomtänkta in till minsta detalj. Luftiga, bra ljud i tystare miljöer, lysande som headset till konferenssamtal med bra mic, lätta. Tillräcklig batteritid i lurarna och bra i etuiet samt snabb laddning. Du som inte gillar att ha något i örongången uppskattar snabbt den obefintliga vikten (och kommer glömma kvar de i öronen).

  - Öppen design är inte för alla. Sämre i bullriga miljöer då de små högtalarna inte kan konkurrera med omgivningen som stängda lurar. Caset samlar smuts.

  ----
  Tips för rengöring:

  En våtservett gör caset som nytt och gör det enkelt att komma åt smutsen även i bakkant på locket. Hörnen på våtservetten gör att man även kan få bort smuts från högtalargallret utan att kämpa.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Jag använder dessa tillsammans med en Samsung S10e och det fungerar riktigt bra.

  Jag har provat många true wireless hörlurar i det billigare segmentet men har hela tiden varit missnöjd med något så som t.ex passform, mikrofonen vid samtal, anslutningen som tappar kontakten med telefonen och liknande.

  Med dessa känner jag mig trygg om att alla nödvändiga funktioner fungerar som det skall!

  Mina öron klarar inte av gummipluggar och jag är glad över att dessa saknar gummipluggar.

  Jag kan varmt rekommendera dessa trots prislappen och jag hoppas dessa håller sig vid liv ett bra tag framöver.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Obefintlig bas. Sitter löst och halkigt i öronen. Tappar mottagning så fort man går in i en galleria eller åker in till stan, störs ut av omgivningen. Ljudet OK, men basfattigt. Jag säger NOPE.
 • 8 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Jättefina. Har jättebra ljud och sitter bra i öronen. Inget krångel att installera eller att komma igång med dom! Härligt!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Har haft mina i 6 månader. För det mesta skulle jag säga att jag ångrar att jag inte köpte dom tidigare.

  Batteri
  Dom är snabbladdade och har bra batteritid. Det tar cirka 15 minuter att ladda de fullt. Det innebär att om du exempelvis pratar mycket telefon så kan du stoppa ner den ena så är den andra klar på nolltid eller om du laddar de mellan samtalen så är de åter fulla på nolltid. Batteritiden med fodralet är cirka 3 timmar per laddning och totalt 24 timmar med fodralet. Möjligen längre vid endast musik.

  Vill påpeka att dessa verkligen lyckats att alltid vara laddade, det är en stor fördel vilket jag tyvärr erfaret av konkurrenter både med och utan laddfodral.

  Samtalskvalitet
  Ljudkvalitet i samtal är mycket bra. Nackdelen är något vindkänslig och kan ta upp för mycket ljud i exempelvis i matvarubutik. Cyklar du ta en mössa som går nedanför öronen ;)

  Ett tips som är allmänt för iPhone i vart fall, använd Wi-Fi-samtal och FaceTime röstsamtal för ännu bättre upplevelse med lurarna.

  Passform
  Jag upplever att de inte isolerar bort omgivningen vilket jag gillar! Dock så är ljudet så pass bra att de ändå aldrig uppfattas som störande utan att de överröstar. Vad avser passformen så tycker jag de är riktigt sköna och blir aldrig tröttsamma att ha i öronen. Jag sover även med de ibland och upplever inte att de sticker ut så att de skaver.

  Tips till personer som tycker passformen eller tycker de isolerar dåligt så finns det silikonöverdrag för olika ändamål.

  Ljudkvalitet
  Vad gäller musik är de faktiskt rätt bra, de är betydligt bättre än de som följer med iPhone med lightning-kabel. Ljudet är skarpt och lagom bas för de som inte söker den allra djupaste basen.

  Anslutning
  Uppkoppling är mycket snabb och ljuder går direkt över till lurarna, hade dock ett par där ena luren började bli långsam. Jag fick dock nya med mig från butiken vilket strödde på min allmänna syn om Apples generösa policy inom garantitiden.

  Hygien
  Några reflektioner som jag delar med mig är se till att håll öronen renar, de är något krångliga att hålla rena. Använd häftmassa om du är mycket vax..

  Lycka till!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Kanonbra!
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  + lätta, snygga

  - låter sämre än vissa hörlurar med sladd för 150kr, batteri endast, ganska dyra, bas existerar inte, mic är inte heller något vidare!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Lätta
  Håller en bra ladd kapacitet (ca 2-3 timmars musik lyssnande)
  För telefonprat grymt bra ljud (om det inte blåser in i lurarna, då är dom kass)
  Som musik lurar - nja tveksamt. Skulle då välja Pro varianter som sluter mer tätt istället.
  Ibland har dom problem med sync till telefonen.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Helt okej! Smidiga men inte jättebra ljud :)
 • Dålig
  11 mån sedan
  Helt värdelösa.

  Missförstå mig inte.
  Otroligt användarvänliga, smidiga, funktionella.
  MEN, efter cirka 6 månaders användning så är dom så igen kletade av öronvax och annat så att man inte kan höra vad folk säger i dom. Dom är dessutom helt omöjliga att få rena igen vilket gör dom i praktiken, helt värdlösa... Så jäkla tråkigt för jag använde dom flera timmar dagligen när man väl kunde höra nånting i dom.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Jag säger bara Apple forever
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft dessa i några månader och är väldigt nöjd!
  Inköpta för 1590:-

  Jag använder dessa för samtal via telefon och videokonf via dator, ofta flera timmar om dagen. Fungerar mycket bra.

  Lyssnar inte på musik i dessa utom i undantags fall. Upplever att ljudet för akustisk musik blir bra. Har andra lurar för musiklyssnande (B&W P7).

  Plus
  - Bekväma
  - Laddar snabbt i etuiet
  - Lätta
  - Bra vid samtal och videokonf

  Minus
  - Ljud vid musiklyssning (dock inte syftet för min del)
  - Kopplar inte alltid upp mot mobilen när det ringer och jag har dom i fodralet. irriterande som 17
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt bra som headset men mindre bra som hifi lurar.
  Läcker även in en hel del ljud, så om du sitter på en buss, tåg eller annan bullrig miljö skulle jag kolla på några andra lurar.
  I övrigt funkar integrationen till Apple produkter klanderfritt ( som vanligt). Bara att öppna upp landningsetuit så är du igång. Din iOS enhet hittar det direkt. Funkar även bra att bara använda en lur t.ex när man pratar i telefon. Men är du ute efter hifi lurar då skulle jag kolla på något annat även om ljudet är helt ok i tyst miljö.
 • Bra
  1 år sedan
  Ganska dåligt ljud, förvänta dig inte att kunna njuta av högupplöst musik med dessa. Fungerar mycket bra för samtal, Spotify/Apple Music är integrerat väl (om man har iOS) och dem laddar snabbt i laddningsskalet. Kan bli problem under ex. Flyg eller längre tågresor när batteriet inte riktigt räcker till men är i övrigt ganska nöjd. Passform är medioker och designen får C+ av mig. Mycket bra interaktionsdesign särskilt med den inbyggda integrationen med Siri.

  3.5 stjärnor av 5
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kanon på jobbet och hemma! Läcker för mycket ljud från omgivning för mig för att lyssna på ute och i tunnelbanan.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köpta dess för att ersätta mina JBL free X men tyvärr åker de tillbaka till butiken. Kommer behålla min JBL och köpa ett par over-ear istället. Väldigt klent ljud, saknar bas och full volym är inte särskilt hög. I jämförelse med mina JBL free X så är dessa rena skräpet JBL budsen stänger ute väldigt mkt ljud vilket inte airpodsen gör. JBL klarar även att spela högt med betydligt trevligare och fylligare ljud inom alla register. Speciellt basen på JBL budsen gör att jag förmodligen får svårt att hitta några som kommer ersätta dem. Det som däremot är väldigt trevligt med airpodsen är ett väldigt litet laddningsetui.

  +Litet behändigt laddningsetui
  +Touch kontroll

  -Ljudet, saknar nästan helt bas och i övrigt är inte ljudet något att hurra över heller.
  -Designen, ser omoderna och väldigt tråkigt ut med pinnarna som sticker ner. Passar inte på mig för fem öre. Föredrar nog earbuds som inte sticker ut eller ner särskilt mkt.
  -Priset ca 1500:- känns som rena rånet. Köper du buds för ljudet och inte status kan du hitta betydligt trevligare buds för halva kostnaden.
  -Saknar vattenklassning, vilket är ett måste om du ska använda dem för träning eller när det regnar.
  -Passformen, är väldigt lätta och känns ok i början men tycker att de känns obehagliga efter ca 20 min. Känns även som de lätt kan ramla ur öronen, så inga buds som jag skulle använda vid träning.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Okej ljud (vad kan man förvänta sig från så små lurar?), funkar oftast kanon. Dock har de anslutningsproblem lite för ofta för att vara okej. Absolut inte okej från Apple. (Sambon och en vän upplever samma sak så det är inte bara mina.)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa lurarna!
 • Bra
  1 år sedan
  Sitter ok i örat. har köpt till separata gummipådrag och då sitter dom riktigt bra MEN då måste man ta av dessa för att kunna ladda podsen i asken. mao ingen bra lösning. Skulle nog köpt dom senaste pro podsen istället
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Köp inte dessa lurar till en Android-telefon, åtminstone inte en Samsung Galaxy S8.

  Lurarna fungerar fint inomhus men så fort jag stiger ut och börjar gå (med telefonen antingen i innerfickan på jackan eller i framfickan på jeansen) börjar de ständigt förlora koppling till mobilen, med tillhörande störningar. Låter konstigt, jag vet, men söker man på problemet upptäcker man att det är vanligare än man skulle tro.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt underbart bra. Folk som klagar på basen har förmodligen inte perfekt passform mellan öra och pod och/eller gillar 2x12" baslådor. För mig är ljudet bra, de kopplar upp på blåtand direkt oavsett om jag kopplar till min telefon, min tjejs telefon, macbook eller ipad. Att de inte funkar lika perfekt till Android kan man inte gnälla om, det är ju en Appleprodukt.
  Mycket pengar kanske men inte dyra, värda varenda krona. Skulle göra om köpet varje dag i veckan. Mitt största problem nu är att min sambo lånar mina airpods hela tiden så jag får köpa ett par till i julklapp till henne :)
 • Dålig
  1 år sedan
  Ej kompatibla med Android, i princip all funktionalitet försvinner. Köper man trådlösa etuiet så medföljer ingen trådlös laddare, måste man köpa extra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag är egentligen en människa alltid gillat bra isolerat ljud och framförallt mycket bas då jag lyssnar på hiphop.

  Och dessa hörlurar har absolut inte bra bas. Vilket jag givetvis visste innan jag köpte de.

  MEN, jag har ersatt exempelvis mina Over Ear, On Ear, och alla mina andra trådade inear hörlurar med dessa AirPods.

  Smidigheten är så enorm att jag inte förstår varför jag inte köpt dessa tidigare.

  Så smidiga, så smidigt etui, så enkelt uppkopplat med iPhone.
  Lyft ena AirPoden från örat och musiken pausar. Sätt tillbaka den igen och musiken startar.

  Jag trodde aldrig jag skulle övergå helt till dessa pga att jag gillar att stänga in mig i musiken. Speciellt när jag tränar.
  Men det har jag gjort.

  Det positiva övervinner det negativa med marginal i mitt tycke.

  Så sjukt bra produkt!

  Du som verkligen tror att du inte klarar dig utan att stänga in dig bör kolla på AirPods Pro (sneglar själv på dessa).

  Men jag kan säga att man vänjer sig riktigt fort och accepterar bristerna.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra produkt
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Inte värda priset, ljudet är helt enkelt alldeles för dåligt givet prisklassen. Det finns ett par saker som såklart är bra.
  * Laddingsetuiet är litet och smidigt att ha med sig
  * Ljudet pausar då man tar ur ena hörluren (skönt på jobbet)

  Men de dåliga.
  * Man kan inte höja och sänka volym utan att använda siri (WTF Apple!), dvs ingen knapp eller gest mot hörlurarna kan göra detta vilket är helt efterblivet.
  * One size fits all som inte passar alla, sitter rätt dåligt i mina öron. Att inte kunna anpassa storleken på något sätt är synd.
  * Det här är ändå ett par hörlurar, som man oftast använder till att lyssna på musik eller poddar, därav är ljudet viktigt. Här har tyvärr Apple, som annars gör många bra produkter, inte lyckats. De som köper dessa gör det för märket och för "skrytpoäng", bryr man sig det minsta om bra ljud så är dessa inte att rekommendera.

  Kan tillägga att jag fick dessa i en kampanj och har således inte betalat för dem (förutom den andra produkten jag ville ha då förstås).

  Nej dessa har jag kvar som reservlurar ifall mina andra av någon anledning skulle sluta fungera eller inte passa vid specifikt tillfälle.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Gillar dessa lurar. Personligen tycker jag det är jättebra ljud plus att jag gillar att man inte behöver proppas in en gummiplupp långt in i örat som man måste med många andra. Känns luftigt och väldigt bekvämt att ha på sig under långa sessioner. Minus är kanske att det är rätt fula och batteritiden kunde vart bättre samt att priset kunde fått vara 500 kr mindre. Överlag mycket nöjd.
 • Dålig
  1 år sedan
  Nu ger jag upp dessa. Har haft båda generationerna. Båda har reklamerats på grund av felaktigheter. Sitter dåligt, i mina öron i vart fall, alltid orolig att dom skall falla av.

  Otroligt dålig att det inte är brusreducering. När jag cyklar hör ingen vad jag säger på grund av vindbruset.

  Har haft dom pga av att jag haft en iPhone... men det finns verkligen bättre kombos på marknaden även för de som har iPhonemobiler. Den stora skillnaden är bättre ljud och att vid samtal hör andra parten vad jag säger. Ganska bra faktiskt...

  Så nu har vi gjort slut, airpods och jag...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft mina AirPods 1st Gen i 2 år och 4 månader (köpta april 2017), men nu är batteriet så kasst att man knappt kan lyssna eller prata innan de laddar ur.

  Köper nu dessa, 2nd Gen och hoppas på att de kan hålla åtminstone i 3 år. Köpte dessa på Rea hos Cdon för 1600 kr (ord. pris 2000 kr).

  PLUS
  Till detta pris är de ok till vad de kan göra
  Mest diskreta och snyggaste trådlösa lurarna
  Riktigt bra batteritid, dock lite dåligt vid samtal, så då växlar jag men en lur i taget.

  MINUS
  De har helt värdelös brusreducering vid samtal och går således inte att prata med när man cyklar/scootrar eller när det blåser.
  Lösning: Kör på mina trådade EarPods då (vilket egentligen känns patetiskt, men där kan man ha micken under halsduken/jackan/skjortan.
  När kommer touch för att höja sänka volymen från snäckan? :)

  Gav 1st Gen 3/5 stjärnor (dels pga. dålig livslängd på batteriet) ger dessa 4/5 då jag hört att de har blivit lite bättre och buggar mindre. De första kostade således 1430/28,5 = 50 kr/mån. Dessa nya måste då hålla i 3-2,5 år för komma ner i samma kostnad/mån, får se hur det går.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har även gen 1 där batteritiden börjat svika. Markant bättre ljud i gen 2 och upplever även att batteriet varar längre. Trådlös laddning är mer nice to have än en nödvändighet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Rekommenderas varmt. Har helt ändrat mitt sätt att pendla och träna på.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Gör det de ska men inte bra!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag vet inte om jag själv skulle ha köpt dom, men fick dom i födelsedagspresent. Ljudkvalitén är förvånansvärt bra och härligt att man kan ladda dem. Mycket enkelt att tappa bort dom dock. Tack vare en snäll taxichaufför som jag fick dem tillbaka.
  + Bra ljud
  + Härligt att hållaren = laddaren
  - Ser lite töntiga ut
  - Lätta att tappa bort
  - Ganska dyra om man hade köpt själv
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt magiska, ansluter direkt till mina Apple enheter. Känns knappt som jag har dom på mig , sitter perfekt i mina öron.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Dessa lurar och generationen innan har varit mina favoriter sedan de kom. Har ständigt asken i fickan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Generellt trevliga hörlurar med hyggligt ljud. Deras styrka är framförallt att de är lätta och knappt märkbara. Tanken med en portabel laddare är faktiskt rätt genial med tanke på att deras egna kapacitet är något begränsad.
  Detaljer som automatiskt av/på beroende på om de är i örat eller inte etc är rätt nice.

  Negativt är väl att en del nog kan uppleva det som osäkert eller obekvämt att de inte sitter fast mer. Men bortsett från när jag dragit av en tröja så har jag aldrig tappat någon.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jättebra. Det ända minus är väl att de kan ramla ut lätt så köp till försäkring, kostar bara några hundra extra. Lätt värt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Klockrent, anslutna till telefonen direkt AirPod ett tas ur laddaren innan AirPod nr 2 har hunnit sättas in i öronen. Markant skillnad mot första generationen. Hej Siri funktionen är extra välkommet på cykeln eller i bilen.

  Rekommenderar en uppgradering!