Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung SmartThings Hub V3 (2018)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Styrenheter för smarta hem (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Positivt
  1#Kompatibel med allt jag provat hittills zigbee lampor från olika tillverkare, z-wave strömbrytare, wifi dammsugare, blåtands kaffemaskin (med hjälp av telefonens blåtand).

  2# Partnervänlig, bra för dem som lever med någon som är totalt ointresserad av tekniska prylar.

  Negativt
  1# Kanske har fått ett måndags exemplar men i mitt fall fruktansvärt dålig responstid och tappar ofta kontakten med enheter.
  Har felsökt i luften med sdr verktyg och sniffat nätverkskablar för att få bukt på problemet men hittar ingen annan förklaring än att min hub är slö. Kan ta upp till 20 sekunder från att ha tryckt på en knapp innan den skickar signal till lampan.

  2# kan bero på okunskap och att jag helt enkelt inte förstår men snålt med möjligheter för "finlir". Lampa 1,2,3 av och på vid klockslag X inga problem. Lampa 1,2,3 på men halv styrka på 2 beroende på om mobiltelefon Y är på samma Lan eller ej hanteras inte.

  3# Lägger sig på rygg om den nekas skicka insamlad övervakning till sitt moderskap. Visste såklart detta innan köp men tycker ändå det är en negativ sak med produkten.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Otroligt prisvärd om man jämför med vad man får ut emot andra tillverkare. Möjligheterna är stora med tanke på alla device handlers som finns att tillgå. Actiontiles är något jag starkt rekommenderar!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Funkar till allt, super
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Det fungerar jätte bra. De som skriver att det inte fungerar är för att de inte har läst på. Allt går att koppla till denna. Hue, Ikea, Sonoff, wifi lampor, wifi uttag och alla z wave, zeeg och ziggbe.
  Om den inte hittar prylen automatisk ska man bara söka på Smartthings community och Google. Där hittar man tusentals svar och hjälp.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Fungerar tyvärr varken med Nexa, sonoff eller shelly. Det går naturligtvis att programmera om varje enhet och göra "appar" för varenda sak du vill lägga till men det är bökigt och kräver både tid och en hel del kunskap. Låååångt ifrån plug and play. Förutom det är den snygg och smidig.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Använt i några dagar nu och kört med osram och ikea enheter. Funkat bra, mycket funktioner och möjligheter. Efter mycket läsande så tycker jag att denna är det mest prisvärda och uppfyller sin funktion.
  Har en jätte stor forum så det finns mycket att hitta och lära sig där .

  Köpte även Xiaomis kittet innan, men den är väldigt begränsad i stöd och funkar ej med Ikea.

  Har inget att anmärka.

  Uppdatering:
  Sänker betyget något då den kan visa enheter offline fast dem inte är det ibland + saknar inbyggd stöd för xiaomi zigbee enheter vilket stör mig!

  Men för er som funderar på att köpa så är denna det mest prisvärda hubben som finns ute! Homie finns också men kostar 3 gånger mer och anser det inte vara värt det.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Använt tidigare modeller och inte nöjd någonsin med ST! Det positiva är man får bra pris ock det bli ganska stabilt, om man köper deras egna sensors.
  Den här nya verkar inte ge något mer än snyggare design på boxen. Systemet är samma.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Funkar smidig och bra med Ikeas smarta päronlampor och uttag. Xiaomis prylar tex temperatursensorer är lite bökigare att få att fungera pga ej officiellt stöd. Man får lägga in kod från github i Samsung IDE.
  Samma sak för att få in netatmos väderstation.
  För att få tillgång till till allt som stöds och få tillgång till allt utbud måste man regga ett amerikanskt Samsung / smartthings konto.
  När man fått in allt så funkar det klockrent och helt stabilt.
  Aningen krångligare än den dyra Homey och man får vara beredd på att lägga lite tid för att få i gång det som ej stöds officiellt men man får samma funktionalitet för en bråkdel av priset.