Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips SpeedPro FC6724

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Dammsugare (72)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  En utrolig god støvsuger som er enkel i bruk, enkel å rengjøre, har et fint design og gjør det enkelt for meg å dra inn og ut for å ta den i bruk. Er også ganske lav lyd, slik at eg kan bruke den etter leggetid uten å vekke barn. Et MUST dersom man har små barn som vil sitte ved kjøkkenbordet for å spise på egenhånd :-)
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått teste Philips Speed Pro. Den er overraskende enkel i bruk og veldig effektiv. Jeg har hund og da må vi støvsuge ofte. Den tar alt av pels og hår. Den er veldig enkel å tømme. Med veggmontert ladestasjon er det lett å ta en runde når det trengs. Jeg er kronisk syk og sliter med å støvsuge ellers, men med denne var det så lett! Eneste ulempen er at den må lades ofte, men jeg opplever ikke at det tar lang tid. Jeg får støvsugd leiligheten på 30 minutter. Nå har jeg testet produktet i ca en måned og er alt i alt veldig fornøyd! Kan sterkt anbefale dette produktet.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I sammarbeid med Buzzador har jeg vært så heldig å få teste denne utrolig lettvinte støvsugeren. Den er helt fantastisk! Den var enkel å sette sammen for første gang, veier veldig lite, lett å håndtere, støvsuger selv under møbler uten noe problem da den kan legges helt flat. Jeg er veldig imponert. Den gjør husarbeid gøy og mye mindre tiltak. Denne støvsugeren er lett tilgjengelig, enkel å ta med seg rundt i huset da den ikke har ledning og tilpasses lett til ulike rengjøringssituasjoner. Synes den fungerer like godt på glatte blanke overflater som de grove tepper og lignende.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Super støvsuger!
  Lett å bruke, kraftig, super sving og veldig fint å slippe ledning og ein kasse på slep.
  Den er lett å tømme, like god på møbler som gulv.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I Samarbeid med Buzzador har jeg vert så heldig å få lov å teste denne utrolig lekre støvsugeren. Den er helt fantastisk! Den var enkel å sette sammen for første gang, veier veldig lite og suser avgårde på gulvet. Jeg er veldig imponert. Den gjør husarbeid gøy og mye mindre tiltak. Denne støvsugeren er lett tilgjengelig og en fryd å bruke.
  Jeg anbefaler den på mitt sterkeste. Synes den fungerer like godt på glatte blanke overflater som de grovere.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått lov til å teste denne støvsugeren. Har hatt dette produktet i ca 2 uker nå, og jeg må si at det er en drøm å støvsuge med denne støvsugeren! Enkel å sette sammen, ekstremt lett, og støvsugerhodet er veldig fleksibelt så jeg trenger ikke å skifte kroppsposisjon for å støvsuge på de litt vanskelige stedene. Sugekraften er imponerende til at den er såpass lett og kompakt! Det jeg spesielt liker med den er at selv om den suger hardt så suger den feks ikke tepper hardt opp slik at du må ned for å justere teppet hele tiden.
  Enkelt å ta ut støvet du har sugd opp i beholderen. Enkelt å sette sammen og ta fra hverandre. Ikke noe hokus pokus!
  Et pluss at den også ser bra ut, fin design.
  Kan ikke gjøre annet enn å sterkt anbefale denne støvsugeren!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med buzzador har jag testat denna dammsugare. Det är en mycket flexibel och bra dammsugare. Lätt att använda och lätt att komma till de flesta platser. Dammsugning under soffan blir en bris eftersom den kan fällas helt ner! Den har samma sugkraft som en vanlig dammsugare. Det enda som drar mig för mig är att det är lite tungt, men det fungerar bra om du inte har mycket stora ytor.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Mycket lätt att använda. Tar damm och lätt damm. Lätt att rengöra. Strävar lite med större partiklar, men ett praktiskt och smart verktyg för snabb glans.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  i samarbete med Buzzardor fick jag prova denna dammsugare. Det var trevligt att dammsuga, dammsugas ofta flera gånger om dagen för det var helt enkelt kul, det är lätt att tömma och superlätt att ladda med magnetladdare =)
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat denna dammsugare. Med tanke på att jag inte är särskilt förtjust i dammsugning och har hållit mig bra i en mycket bitter med den tråd som du vandrar runt med, var jag glad över att denna rookie skulle kunna få mig på den positiva sidan.

  Dammsugaren kom i en låda, vilket var otroligt enkelt att montera. Det var inte en stor bruksanvisning, utan snarare ett användarkonto. Dammsugaren suger väldigt bra på alla mina ytor (mattor, parkett, bilgolv och i hörn). Det är otroligt enkelt att hantera, bära och sätt in laddaren. Både batteriets livslängd och dammkammarens storlek är överraskande stora och håller länge länge. Det är också lätt att ta bort enskilda delar för att tvätta, om det behövs.

  Om det finns något jag borde påpeka är det att delarna känns väldigt billiga och att det ofta hade varit med flera delar för att göra det enklare att använda i flera applikationer.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Buzzador hade jag turen att testa denna dammsugare, jag HATER verkligen att vakuum, men med detta gick det ganska smidigt. Mycket lätt att släppa sladden, jag kommer överallt med detta, ta av huvudet så att jag når upp till listorna i tak, även utan att behöva klättra. Kraftfull, effektiv. Mycket glad
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat denna dammsugare i ca 2 veckor. Den har en elegant design och är användarvänlig. Den är kraftfull och tar med allt damm.
  Flexibiliteten är fantasifull, den kan böja 90 grader, så att du även dammsuger allt damm under sängen även med låg sängfot. Det använder inte vakuumpåsar, vilket minskar den veckovisa kostnaden och är mer miljövänlig. Dammsugaren är lite tung på toppen, men om du har en lägenhet under 80 kvadratmeter går det fortfarande smidigt. Får lite tung i min arm om du har en större lägenhet än jag tror personligen. Prisvis så det verkar lite högre än vad jag hade på en dammsugare, men det är upp till individen.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått möjlighet att testa Philips Speedpro i några veckor. Till min stora överraskning gick denna som en dröm. Det är lätt att använda, tar inte upp mycket utrymme och du behöver inte en sladd eller väska för att komma runt. Om du inte har så mycket utrymme att sätta dammsugaren bort kan du placera det i 3 delar vilket gör det lättare att leva bort det när du inte behöver det. Den levereras med en väggmontering där du kan hänga upp en plats för att ladda den, men gör inte om du inte vill. Dammsugaren kommer överallt, i vinklar och vrår och ger inget ljud som är väldigt trevligt när hunden tidigare har alla rädda för andra bullriga dammsugare.

  Om jag måste komma med en liten negativ sak kommer det förmodligen att jag önskar att det var lite längre, eftersom jag är ganska lång. Kanske en del du kunde ha satt på, vilket bara är för längdens skull och inget annat.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat Philips SpeedPro i 2-3 veckor. Jag blev positivt överraskad av den, och särskilt över dess kapacitet! Effekten är lika bra som en "vanlig" dammsugare, men att den är trådlös gör den ännu mer användbar. Det når lätt överallt och tar upp lite utrymme under lagring. Det bästa är att du släpper upp dammsugarpåsarna - du kan bara tömma behållaren en gång efter användning. Tummen upp!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag nu testat denna dammsugare i ungefär en månad. Den är super enkel och monterad, och den kommer med en vägupphängning som är väldigt bekväm när dammsugaren laddas / inte används. Dammsugaren är väldigt lätt i vikt och rinner väl över golvet och mattorna. Vi har katter som skjul, och dammsugaren får med alla katthår. Var förvånad över hur bra dammsugaren är. Kan definitivt rekommendera den här!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat detta i över 2 veckor. Jag är väldigt imponerad! Var skeptisk till det först och hade trodde att det såg ut som en dammsugare nr 2 - men vi kunde ha haft det här som vår enda dammsugare!

  Det är lätt att montera, litet och tyst. Samtidigt är det kraftfullt och tar med allt! Otroligt trevligt att ha till hands när promenader och kök måste sugas flera gånger för dagen. Också väldigt praktisk att det är trådlöst när du behöver suga upp trappan och byta mellan golv.

  Många bra funktioner och lätt att ta ifrån varandra. Enkelsåg och ren.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat denna dammsugare. Jag är väldigt nöjd! Det är lätt att montera före användning och väger inte för mycket. Det är otroligt gott att det är trådlöst och att du inte behöver en väska för den.
  Vi lever i en liten lägenhet, så det är nöjda med det lilla utrymmet som det använder. Det argumenterar inte, och det kommer lätt på svåra platser - t.ex. på listor. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Fantastisk glädje! Tyst, vilket gör att jag kan använda den efter sänggåendet. Gå till överallt. Har samma i ett Anna-märke som är mycket tyngre och suger illa. Den här är jättebra! Rekommenderas verkligen!