Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips SpeedPro FC6724

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Dammsugare (72)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En utrolig god støvsuger som er enkel i bruk, enkel å rengjøre, har et fint design og gjør det enkelt for meg å dra inn og ut for å ta den i bruk. Er også ganske lav lyd, slik at eg kan bruke den etter leggetid uten å vekke barn. Et MUST dersom man har små barn som vil sitte ved kjøkkenbordet for å spise på egenhånd :-)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått teste Philips Speed Pro. Den er overraskende enkel i bruk og veldig effektiv. Jeg har hund og da må vi støvsuge ofte. Den tar alt av pels og hår. Den er veldig enkel å tømme. Med veggmontert ladestasjon er det lett å ta en runde når det trengs. Jeg er kronisk syk og sliter med å støvsuge ellers, men med denne var det så lett! Eneste ulempen er at den må lades ofte, men jeg opplever ikke at det tar lang tid. Jeg får støvsugd leiligheten på 30 minutter. Nå har jeg testet produktet i ca en måned og er alt i alt veldig fornøyd! Kan sterkt anbefale dette produktet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I sammarbeid med Buzzador har jeg vært så heldig å få teste denne utrolig lettvinte støvsugeren. Den er helt fantastisk! Den var enkel å sette sammen for første gang, veier veldig lite, lett å håndtere, støvsuger selv under møbler uten noe problem da den kan legges helt flat. Jeg er veldig imponert. Den gjør husarbeid gøy og mye mindre tiltak. Denne støvsugeren er lett tilgjengelig, enkel å ta med seg rundt i huset da den ikke har ledning og tilpasses lett til ulike rengjøringssituasjoner. Synes den fungerer like godt på glatte blanke overflater som de grove tepper og lignende.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super støvsuger!
  Lett å bruke, kraftig, super sving og veldig fint å slippe ledning og ein kasse på slep.
  Den er lett å tømme, like god på møbler som gulv.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I Samarbeid med Buzzador har jeg vert så heldig å få lov å teste denne utrolig lekre støvsugeren. Den er helt fantastisk! Den var enkel å sette sammen for første gang, veier veldig lite og suser avgårde på gulvet. Jeg er veldig imponert. Den gjør husarbeid gøy og mye mindre tiltak. Denne støvsugeren er lett tilgjengelig og en fryd å bruke.
  Jeg anbefaler den på mitt sterkeste. Synes den fungerer like godt på glatte blanke overflater som de grovere.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått lov til å teste denne støvsugeren. Har hatt dette produktet i ca 2 uker nå, og jeg må si at det er en drøm å støvsuge med denne støvsugeren! Enkel å sette sammen, ekstremt lett, og støvsugerhodet er veldig fleksibelt så jeg trenger ikke å skifte kroppsposisjon for å støvsuge på de litt vanskelige stedene. Sugekraften er imponerende til at den er såpass lett og kompakt! Det jeg spesielt liker med den er at selv om den suger hardt så suger den feks ikke tepper hardt opp slik at du må ned for å justere teppet hele tiden.
  Enkelt å ta ut støvet du har sugd opp i beholderen. Enkelt å sette sammen og ta fra hverandre. Ikke noe hokus pokus!
  Et pluss at den også ser bra ut, fin design.
  Kan ikke gjøre annet enn å sterkt anbefale denne støvsugeren!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket lätt att använda. Tar damm och lätt damm. Lätt att rengöra. Strävar lite med större partiklar, men ett praktiskt och smart verktyg för snabb glans.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat Philips SpeedPro i 2-3 veckor. Jag blev positivt överraskad av den, och särskilt över dess kapacitet! Effekten är lika bra som en "vanlig" dammsugare, men att den är trådlös gör den ännu mer användbar. Det når lätt överallt och tar upp lite utrymme under lagring. Det bästa är att du släpper upp dammsugarpåsarna - du kan bara tömma behållaren en gång efter användning. Tummen upp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat detta i över 2 veckor. Jag är väldigt imponerad! Var skeptisk till det först och hade trodde att det såg ut som en dammsugare nr 2 - men vi kunde ha haft det här som vår enda dammsugare!

  Det är lätt att montera, litet och tyst. Samtidigt är det kraftfullt och tar med allt! Otroligt trevligt att ha till hands när promenader och kök måste sugas flera gånger för dagen. Också väldigt praktisk att det är trådlöst när du behöver suga upp trappan och byta mellan golv.

  Många bra funktioner och lätt att ta ifrån varandra. Enkelsåg och ren.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat denna dammsugare. Jag är väldigt nöjd! Det är lätt att montera före användning och väger inte för mycket. Det är otroligt gott att det är trådlöst och att du inte behöver en väska för den.
  Vi lever i en liten lägenhet, så det är nöjda med det lilla utrymmet som det använder. Det argumenterar inte, och det kommer lätt på svåra platser - t.ex. på listor. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk glädje! Tyst, vilket gör att jag kan använda den efter sänggåendet. Gå till överallt. Har samma i ett Anna-märke som är mycket tyngre och suger illa. Den här är jättebra! Rekommenderas verkligen!