Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Live 500BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (125)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Nya hörlurarna kom hem idag! Spelar in dom i detta nu. Jämn och fin ljudbild såhär långt, och det är bara början. Bluetooth sköter sig prickfritt trots att jag lämnade mobilen i vardagsrummet och gick ut i köket (till exempel). Ljud: 10/10. Komfort/passform: 10/10. Utseende: 10/10. Samtal: 8/10 (Mikrofonen kunde varit lite vassare). Tillhörande app: 10/10. Lättskött och enkelt gränssnitt. Kostar endast 890:- just nu. Kööööp för h-lv-te!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  TL;DR: Nära perfekta för priset. Enda negativa är att det är långsamt att byta låt.

  Komfort: 8/10. Tycker de känns liiite för tighta, men samtidigt har du stora kuddar som känns sköna mot huden.

  Ljud: 9/10. Väldigt bra, särskilt för priset! Låga, starka basljud och en väldigt klar diskant. Möjligtvis kunde basen varit lite.... "annorlunda" (?). Den är stark och bra, men på något vis känns den inte perfekt. Lite svårt att förklara. Dock inget man tänker på när man är ute på språng. Man hör förresten verkligen inget inuti dem, och "noise canceling" borde knappt spela någon roll här. De lät förresten dubbelt så bra som Urbanista New York, för samma pris.

  Batteritid: 10/10. 30 timmar med så pass bra bas och hög volym. Går inte klaga på det helt enkelt. Möjligtvis hade jag velat ha en USB-C-kontakt på dem dock.

  Funktionalitet: 8/10. Har använt "pass-through" ofta då man ska prata med kassörskor lite snabbt. Det är bara trycka på en knapp så hör man igenom lurarna med lätta. Det finns inbyggt stöd för Google Voice/Alexa, men fick det inte att fungera så bra. Främst för att jag bara lyssnar på musik genom PowerAmp, och Googles assistent inte stödjer det så bra. Men även att det var lite krångligt/opålitligt att aktivera assistenten, vilket man gör genom att lägga handen på vänster hörlur.... då det funkar alltså.

  BT-anslutningen är klockren, 10/10, braaaa räckvidd och stabilitet.

  Det tar lång tid att byta låt, då man måste hålla på "volym upp" i 2 sekunder. Det är lång tid, och under all kritik (borde vara dubbeltryck), men jag är väl glad att jag slipper dra upp telefonen åtminstone.

  Övrigt: Utöver det finns inte så mycket att klaga på. Inte de snyggaste lurarna på jorden, men för vad man betalar får man bra saker ändå.Ljudet är som sagt maffigt och bra, batteritid bra, och komfort bra. Det är vad som ändå räknas. Kanske känns/låter de lite plastiga också. Vill du undvika det så köp hörlurar med en metallbåge ("hinge", vid lurarna alltså).
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Anständiga hörlurar. De är bekväma, de är välbyggda (bortsett från billiga plastknappar) och de låter tillräckligt bra. Knapparna är väldigt mjuka och känns billiga. Ljudkvaliteten är stor bortsett från basen som den ger. Bristen på bas betyder att du lyssnar på hip.hop eller bas tunga låtar gör ljudet snedvridigt och ger en obehaglig upplevelse. Att lyssna på podsändningar och långsammare popspår är där det var utmärkt, de var skarpa och vi kommer att behålla. Passivt brusavbrott var också bra, i ett plan blockerade de det mesta av det omgivande bruset.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har använt dessa hörlurar i ungefär fyra veckor nu tack vare recensionsklubben i ett ord är de AMAZING. De är lätta snygga hörlurar är extremt bekväma. Ljudkvaliteten är fantastiskt helt klart ljud av god kvalitet. Har använt dem i gymmet som körde ute i trädgården har kunnat ansluta dem till min mobil direkt de är mycket slitstarka. Jag skulle rekommendera dem till någon som vill lyssna på ljud av bra kvalitet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Testa hörlurarna!
  är behagliga, öronkuddarna är väldigt mjuka och känns stora. Pannbandet är ganska mjukt och totalt sett ger en bra känsla medan du är på huvudet, väldigt lätt att arbeta när du vill ansluta till en telefon och spela musik, olika telefoner utan att krossa, Batterilivslängden är också bra, jag tänkte surly att det skulle sluta snart. Ljudet är väldigt tydligt på hörlurarna och du kan gå utåt och lämna din telefon / musik enhet inuti och det låter fortfarande bra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har använt dessa hörlurar i ~ 3 veckor och hittills verkar de fantastiska. Bulleravstängningen är bra och jag känner skillnaden på min dagliga pendling på ett trångt London-rör. De är bekväma i öronen men efter ~ 4 timmar med att de inte slutar, börjar huvudet mitt att skada på platsen där de sitter på. Min favoritfunktion är möjligheten att ha dem anslutna till min telefon och dator samtidigt. Övergången fungerar dock inte alltid och telefonen appen känner inte igen hörlurarna trots att jag hör. Jag brukar koppla bort dem och ansluta dem igen och det fungerar. Laddningen är överraskande snabb och hörlurarna går i åldrar, vilket är fantastiskt. En sak som jag inte tycker om är laddningskabelns ingång. Jag önskar att det var typ C så jag kunde använda min telefons en och måste bära runt flera kablar. Ett annat problem som jag har med dem är när du använder Skype: de tillåter inte att jag delar ljudet på min dator, till skillnad från mina andra hörlurar. Jag försökte ändra alla definitioner för ljud i datorn för att lösa detta problem men till ingen nytta. Totalt sett skulle jag rekommendera dem eftersom min erfarenhet har varit mest positiv.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har haft mina 500BT hörlurar i 3 veckor nu och de är mina favorit hörlurar när de är på farten. De är lätta med 30 timmars speltid, i 2 veckor har jag bara laddat en gång via micro usb porten, 5 minuters laddning ger dig en timmarsavgift, bra för när du lämnar kontoret.
  Kvalitetsvisa, dessa är högkvalitativa när det gäller ljud, bygg och funktioner.
  Hörlurarna sitter bekvämt på öronen och är riktigt bra för att avbryta omgivande ljud. Musiken kan höras högt och tydligt, men det finns ibland lite lag när du tittar på hq-videor på YouTube, så de kanske inte är lika bra för spelarna där ute.
  En sak som kan förbättras är mikrofonen, de kämpar verkligen när de är ute och om i en upptagen stad, på bussen, men inte så illa på tåget eller inomhus.
  När de inte är i bruk bor de i min ryggsäck och de har gjort det bra när de inte brutits, så de är väldigt tuffa och borde vara kvar.
  Jag har bara tagit dessa på en lång resa, en gång, 3 timmar, och de kan bli obekväma för den här typen av varaktighet, något för en timme eller mindre är ganska bekvämt och anständigt.
  En sak att vara medveten om, jag fann att omgivningsbrusavstängningen var så effektiv att jag inte hörde en spårvagn härifrån bakom mig i stadens centrum, så var snällare medveten om omgivningen när du bär dem eftersom det är lätt att få nedsänkt i musiken!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag älskar dessa hörlurar! De är snygga, slanka och mycket bekväma att bära. Ljudkvaliteten är precis vad du kan förvänta dig av ditt köp .. briljant!
  Tillägget av Alexa och Google-assistenten gör dessa hörlurar mer avancerade än andra trådlösa headset och det är ett mycket välkommet tillägg, jag spelade dessa i 4 timmar utan stopp och batteriet hölls bra.
  Du kan svara på samtal och uppringaren hörde mig utan problem som jag gjorde dem, det fanns ingen sprickbildning och samtalet var mycket skarpt och tydligt.
  JBL live 500BT är väldigt lätt att använda och är säker på att du inte kommer bli besviken.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag gillar verkligen dessa hörlurar. Jag är inte tekniskt inställd, så jag kommer inte att fördjupa mig på finare detaljer. De är förpackade med bra funktioner, mer än mina andra stora märkeshörlurar. De är bekväma, mina öron gör inte ont när jag tar bort headsetet efter långa perioder. Jag kan svara samtal, mycket enkelt! Ljudet är bra och jag kan vara medveten om min miljö och bär dem runt i London. Slutligen är batteriet bra, har inte misslyckats! Tommar upp från mig.