Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Live 650BTNC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (122)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Det här får väl ändå betraktas som en lågprislur för trådlösa Noice Cancel lurar, och ställt mot att den kostar runt 2 000 kr är det här närmast att betrakta som ett kap. Luren sitter bra på huvudet, öronkåporna är så pass tilltagna att även dem med lite större öron kommer att kunna bära dem. Dom blir inte heller jättevarma när man bär dem, och klämkraften mot örat gör att det funkar fint att springa med dem. Räckvidden från signalkällan, i mitt fall en iPhone, är galet bra. Kunde gå nästan 90 meter från telefonen i öppet landskap innan den bröt. Även om man rör sig i hus bakom väggar är den stabil i uppkopplingen. Noice Cancel funktionen är bra, inte lika bra som hos exempelvis Sony WH-1000 XM2/3, som är bäst av alla på just detta, men den är inte jättemycket sämre. Det finns många dyrare lurar än 650BT som presterar sämre på denna punkt. Det här är ju en uppgradering från JBL-luren som hette E65BTNC, och den här är klart bättre. 65an var basfattig och hade en väldigt aggresiv diskant. 650 har mycket bättre bas och en mycket snällare och behagligare diskant. Men, luren låter inte bra direkt ur kartong, den måste spelas in. Redan efter 10 timmars inspelning blir det en helt annan lur ljudmässigt. När den väl är inspelad är det här en trevlig musikförmedlare med ett riktigt behaligt och detaljrikt ljud som gör den kul att lyssna på. Även telefonsmatal funkar utmärkt. En mycket prisvärd lur som blir mycket svårslagen i den här prisklassen. För dessa pengar kan man inte förvänta sig mycket mer, därför ger jag den full pott.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Betalade 995:- villket är ett helt otroligt lågt pris för den prestandan denna lur har ljudmässigt efter några timmars inspelning är helt fantastisk , komforten likaså + att dom har den jättefördelen att ljudet är lika bra oavsett brusreduseringen är på eller av,
  Brusreduseringen funkar perfekt för mig typ till flyg och bilfärder men det finns förmodligen bättre lurar på denna funktion men inte till detta pris , och ljudkvalitets mässigt då tillhör den något av det bästa du kan köpa överhuvudtaget med nc funktion oavsett pris , sammantaget ett grymt kap
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Ägt dessa ett par timmar och måste säga att jag blev enormt besviken.
  Jämför med Bose QC35 lurarna som jag använt sista 2 åren.

  ANC - är verkligen under all kritik. När man sätter på det så hör man ett dovt susande i öronen och funderar på om man satt på eller slagit av ANC. Vidare så räcker det med att man är i närheten av ANC knappen för att slå av / på det. Behöver inte ens trycka ner knappen - måste vara nått glapp? I mina QC35 tystnar världen rejält när man sätter på ANC.

  Fingeravtryck - lurarna är täckta av fingeravtryck efter bara några minuters grejande. Nej, jag har inte meckat med bilen innan utan har helt rena/nytvättade händer.

  Ljudet - Kan inte yttra mig då jag inte hunnit spela in dem. Kändes okej vid första intrycket.

  Knapparna - Dessa fungerade inte överhuvudtaget på lurarna. Har en Galaxy S9. Knapparna är helt döda, kan varken höja, sänka, byta låt, eller starta och stoppa musiken. Fick under mitt test göra detta via telefonen. Lurarna trasiga från fabrik?
  Testat att para dem flera gånger etc.

  Passform - Sitter bra på mitt huvud som är rätt litet. Ganska rejäl klämkraft, nästan så jag oroar mig att de ska ge huvudvärk om man har dem under en lång resa eller liknande.

  Allt som allt är jag väldigt negativ till dessa. Kanske har jag fått ett måndagsex men det inger inte direkt något förtroende. De åker omgående tillbaka till butiken och jag kommer inte be om att få testa nya då ANC är totalt värdelös.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ger dessa lurar 5/5 tack vare deras prisvärdhet.

  Köpte lurarna på Hembiobutiken för 1390 SEK och med tanke på vad du får för pengarna tycker jag absolut de är värda betyget. När jag först började spela musik i lurarna blev jag förvånad över hur dåligt ljudet lät, men ganska snart kom jag på mig själv att inte döma dem efter det eftersom de behöver spelas in. Efter bara någon timmes spelande känner jag mig lugnad och väldigt nöjd med köpet. Bra ljud i alla register. Noise Cancellingen är väl inte jättebra, men med tanke på priset - lätt godkänt. De sitter skönt, bra byggkvalitet och batteritiden är heller inget att klaga på (30h utan ANC). Ett annat plus är att det går att använda 3,5 mm sladd för att använda tillsammans med exempelvis en preamp för den som använder en sådan. Även om batteriet dör går det att spela med sladd (dock ej provat själv, än). Summa summarum. Rekommenderas, även till fullpris men såklart helst till kampanjpris!