Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi YI Dome Camera 1080p

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Övervakningskameror (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Här kommer min syn enligt mina behov och erfarenhet som har/haft över minst 20 Ip kameror hemma och på firman.

  Denna är en väldigt välbyggd och fin liten kamera med tanke på låga priset.
  Enligt min tro så är denna en kamera för den som inte är så teknisk intresserad och vill ha något enkelt med PTZ och övervaka hemmet eller annat med till en super billig peng. För ärligt talat så finns inget som kan matcha den i denna prisklass som är 1080P och med PTZ. Samt du måste även då fortsätta köpa deras kameror och lär behöva deras moln tjänster.

  Det är superenkelt att komma igång med den, men åter igen så Måste du skapa konto i deras app för att ens starta kameran! Du måste ge en massa behörigheter i appen liksom bilder m.m för att kunna köra den, vilket jag stör mig på då jag inte vill att andra skall ha tillgång till en live kamera hemma hos mig.

  För mig som inte vill ha molntjänster och vill kunna äga och styra mina kameror och ej vara beroende av någon annan nätverk så funkar den tyvärr ej då man inte kan komma åt den från tredjeparts appar/program eller webbläsare. Du är inlåst till deras programvara och molntjänster liksom flesta av nya dagens kameror.

  Just för denna så får du vad du betalar för gällande bildkvalité och flesta ip kameror i denna prisklass så får du liknande bildkvalité om inte sämre.
  Åter mycket för pengarna om du kan acceptera det jag skrev ovan.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Toppen! Funkar perfekt som babycam.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar klockrent, spelar in på sd kortet och det går lätt bläddra bland gamla inspelningar. Ser snyggt ut också. Hade problem med att gamla kameran tappade wifi konstant och då fick man dra kabel för att återställa och hålla på timvis.
  Drar bort en stjärna pga. betald moln tjänst, men det är ju inget måste.