Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Worx Landroid WR142E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Worx Robotgräsklippare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket prisvärd robotgräsklippare. Gör sitt jobb bra även på ojämn gräsmatta.
  Det skulle dock vara bra om den backade lite mer än ca en dm när den kör fast i ojämnheter. Då skulle det vara lättare att komma vidare.
  Den är noga med att följa begränsningstråden. På min gräsmatta tar den sig hem trots en slingrig färd. Den kan dessutom kantklippa.
  Med mobilappen kan man enkelt sköta roboten som har bra wifi-mottagning även med en vanlig router.
  Man kan också köpa till moduler med fler funktioner, men grundutrustningen räcker långt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Köpte och installerade denna i juli 2019 då jag i min andra fastighet har en annan Worx och är nöjd med märket.

  Nya modellerna för 2019 liknar de tidigare, men har mer tillbehör. Jag köpte även till en ACS-radar för att undvika objekt. Detta tillbehör rekommenderar jag alla - otroligt smidigt och bra. Den undviker allt som står på gräsmattan.

  Negativt är att den bara har ett hjul fram, vilket gör den känsligare för att gräva ned sig jämfört med modeller med fler hjul. Du kan behöva jämna till gräsmattan lite på vissa ställen.

  Också en supersmidig app som uppdaterar, kollar statistik, larmar om den fastnar, etc.

  Sammantaget:

  + installation, kvalité, app, tillbehör, radar
  - bara ett hjul fram
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte min på Hornbach igår med prisgaranti, jag betalade 7555kr för den och sen köpte jag acs-enheten på Bauhaus då de hade den hemma. Fick även prisgaranti på Bauhaus och betalade lite drygt 1600kr för den. Installationen gick smidigt och appen funkar kanon där man även gör firmware uppdateringar. Jag har kört den två gånger och jag är väldigt nöjd med resultatet. Den gör säkert ett minst lika bra jobb som de dyraste varianterna. Min gräsmatta är lite drygt 400kvm.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Om du har en "enkel" gräsmatta så är den nog väldig bra. dvs rektangulär, jämn, inga hinder osv.

  Den känns ibland lite som ett dumpucko när den åker omkring och juckar sig fast i mindre ojämnheter. Det känns som att utvecklarna missat mycket. T.ex nya laddstationen som laddas från sidan. Men ändå ska den backa ut.. Hallå what now!?

  Om den fastnar så har den bara ett ynka mönster för att bryta sig loss= back lite och vrida lite.. och så kan den hålla på till det är stora hål i gräsmattan istället för att kanske backa lite längre om det visade sig att den fastna lika snabbt igen men igge! Den bara juckar på som en stekare med pappas pengar på Östermalm.

  Den klipper bra när den väl gör det.. Men utvecklarna verkar vara väldigt juniora som sagt.. Appen är ganska trög och omodern och ganska ful.. Den påvisar mest att man inte köpt till deras dyra onödiga tillbehör som borde ingå istället för att delge vettig information. Den visade lite väder och sånt innan men som togs bort why?. Passa tider är en annan sak som verkar vara väldig svårt..

  Kantklippnings programmet fungerar bra. Men om du av någon anledning avbryter det eller den stannar så klarar den inte fortsätta med det utan börjar klippa random. så vid t.ex installation är detta så sjukt jävla jobbigt att behöva börja om och om. igen.. Home,Cut,Pause. Pause är som en reset av vad den höll på med. Home är åk hem UTAN ATT KLIPPA ! VARFÖR?

  Borde finnas ett installation mode. "Hur svårt ska det vara implementera samt att fatta att det hade varit bra. Men går man endast efter att alla har en perfekt rektangulär gräsmatta med perfekta hörn, kantstenar, super jämn matta ja då är det ju fint =)

  Blir kanske bättre framöver.? Worx? Utbytbart batteri med andra maskiner.. Vem har något annat i Worx eller vem kommer skaffa det? Enkelt och praktiskt tjuven dock.

  Tillbehören är patetiskt dyra, varför skulle en tjuv inte ta bort stöld gpsn?
  Voice control.. kanske bättre att se till att den går att styra via app först?
  ACS kanon ju.. för typ 3lax extra? nä knappast då kan den bumpa in i träd en två ggr per klippning så kan jag lägga dem 3 tusen på att gräsmattan eller annat som faktiskt fungerar.

  Ja, jag är lite negativ och tar upp det som jag inte tycker är bra men all and all så är den helt ok men det behövs mycket mer för att få så många stjärnor som Christian hostat fram.. Det finns mycket att önska.. för mycket?

  Kan vara så att jag har höga förväntningar..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag kollade på en del robotgrässklippare innan jag bestämte mig för Worx. Jag valde detta märka och model för det var den som var lättest att installera. Nu er den hemma och det är ett super bra produkt. Ultra lätt att installera och allt vad du behöver följer med i paketet. Den klipper riktigt bra och går väldigt tyst. Härligt att kunna fixa med annat medans den fixar grässet.