Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Glorious PC Gaming Race Model O

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Glorious PC Gaming Race Möss & pekdon (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag upplever ett glapp där kabeln går in i musen. Detta gör att musen kopplar ur och in sig när man använder den. Helt oanvändbar.

  Bortser man från det så gillade jag musen skarpt. Men det verkar vara dålig kvalitet då jag har läst om flera som har samma problem.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Otroligt skön och lätt. Snygg rgb och lätt kabel som inte ens märks.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  toppen bra!
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Överlag skön att använda, skön form och väldigt lätt. Dock dålig kvalite på kabeln.

  Efter 3 månader började min glappa och medan jag höll på få den att fungera igen så började svart rök komma ut ur den och det luktade bränt. Nu är den stendöd. Jag tycker inte att den datormus ska brinna upp, därav det låga betyget.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Väldigt bra använt den i ungefär en vecka nu och den ger mig en upplevelse musens respond tid är väldigt snabbt och den känns trådlös! Fick den från inet på rea när jag hade kollat in den i några månader. Jag spelar mest FPS spel och Minecraft för tillfället och den gör mycket bättre än min gamla ghetto gaming mus från Elgiganten eller något:) 10/10 rekommenderar stort
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Funkade galant och älskade musen i ca två månader, sen nu verkar det som om sladden glappar vid musen. Blir helt ospelbart och måste nu beställa något nytt. Besviken då jag som sagt verkligen gillade musen annars. Vet inte om det är något som fixats senare men har sett andra som upplever samma problem. Jag kan också säga att jag inte kastat musen eller liknande. Jag har endast spelat med den som vilken person som helst och att den inte skulle hålla mer än två månader förvånar mig verkligen.

  Edit: Skrev till glorious efteråt och de svarade på bara några minuter och jag kunde sedan beställa en ersättnings kabel helt gratis. Mycket bra kundservice med så kanske kan vara värt att pröva, verkar som man rätt enkelt kan få tillbaka om något gått sönder. Höjer p.g.a. detta betyget med en stjärna

  Edit2: behövde dock ändå betala import avgift på 111kr
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Höjde mig flera snäpp i fps-shooters så musen levererar helt klart. Känns som en trådlös mus i princip och är fjäderlätt i handen. Jag har en mattsvart. I övrigt välbyggd och allt känns premium inget klaga på här!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Fjäderlätt och responsiv, sitter bra i handen trots att jag har stora.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag har testat med både glansig och matt lack.
  Otroligt lätt och skön mus att spela med.
  Kabeln är inte så fin, men den fyller sin funktion och är väldigt följsam.
  Belysningen är riktigt fin och jämn.
  Jag gav bort den med matt lack i studentpresent och behöll den glansiga själv. Efter ett tag märker jag att scrollen är död från fabrik. Lite otur när man väntat 3 månader på musen från förhandsbeställningen :(

  I övrigt, en suverän mus som är svår att hitta fel på.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  bäst...
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Mycket bra, prisvärd i sin prisklass, saknar bara lite i byggkvalitet. Jag köpte matt, svart version.

  Precis så lätt som reklamen gjort gällande, den låga vikten, väldigt mjuka sladden och bra musfötter gör att den rör sig mycket lätt. Vänster och höger knapp har toppenskön klick-känsla och funkar helt som de ska, dock sitter höger knapp rätt löst på min, den flyttar sig lite i sidled och gnisslar lite vid klick. Formen är bra för mig och verkar vara populär hos många, men sådant är alltid personlig smak beroende på greppstil, handstorlek och mer. Sensorn är toppen, men det är de på i praktiken alla nya spelmöss nu. Mushjulet är tydligt stegat och känns väldigt bra i spel, dock passar den sortens stegat hjul kanske mindre bra om man scrollar genom långa sidor eller dokument i surf eller jobb. Fram och bak-knapparna på sidan är ok men inte mer, de funkar bra men känns som att de sitter lite lätt löst. DPI switch funkar som väntat. Mjukvaran är enkel och helt ok, inget speciellt men man kan göra det väntade som att t.ex. justera ljus och DPI.

  Sedan är det så att vänster sida av mitt exemplar knarrar och knakar när jag greppar den (inget särskilt hårt grepp heller), vilket märks när man spelar. Inte trasigt men lite irriterande.

  Så på det hela taget är det många väldigt bra saker med denna mus, men många bitar har någon liten miss i byggkvaliteten som håller den från toppbetyg. Väldigt spännande att se vad detta företag gör med nästa mus eller om de itererar den här i ny version.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Mycket lycklig, väldigt lätt, men trodde aldrig att den var för lätt (även om jag gick från en mus som var nästan dubbelt så tung, 67 - 120 g)

  Många har haft problem med kabeln i de äldre packningarna (du får ny kabel gratis), men de har fixat detta med en ny packning.

  Naturligtvis är RGB ett plus, men det har lite ljuskontrollinställningar.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Det slutade fungera efter en vecka. Var tvungen att återvända men fick tillbaka pengarna.