Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Glorious PC Gaming Race Model O

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Glorious PC Gaming Race Möss & pekdon (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Höjde mig flera snäpp i fps-shooters så musen levererar helt klart. Känns som en trådlös mus i princip och är fjäderlätt i handen. Jag har en mattsvart. I övrigt välbyggd och allt känns premium inget klaga på här!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Fjäderlätt och responsiv, sitter bra i handen trots att jag har stora.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag har testat med både glansig och matt lack.
  Otroligt lätt och skön mus att spela med.
  Kabeln är inte så fin, men den fyller sin funktion och är väldigt följsam.
  Belysningen är riktigt fin och jämn.
  Jag gav bort den med matt lack i studentpresent och behöll den glansiga själv. Efter ett tag märker jag att scrollen är död från fabrik. Lite otur när man väntat 3 månader på musen från förhandsbeställningen :(

  I övrigt, en suverän mus som är svår att hitta fel på.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  bäst...
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Mycket bra, prisvärd i sin prisklass, saknar bara lite i byggkvalitet. Jag köpte matt, svart version.

  Precis så lätt som reklamen gjort gällande, den låga vikten, väldigt mjuka sladden och bra musfötter gör att den rör sig mycket lätt. Vänster och höger knapp har toppenskön klick-känsla och funkar helt som de ska, dock sitter höger knapp rätt löst på min, den flyttar sig lite i sidled och gnisslar lite vid klick. Formen är bra för mig och verkar vara populär hos många, men sådant är alltid personlig smak beroende på greppstil, handstorlek och mer. Sensorn är toppen, men det är de på i praktiken alla nya spelmöss nu. Mushjulet är tydligt stegat och känns väldigt bra i spel, dock passar den sortens stegat hjul kanske mindre bra om man scrollar genom långa sidor eller dokument i surf eller jobb. Fram och bak-knapparna på sidan är ok men inte mer, de funkar bra men känns som att de sitter lite lätt löst. DPI switch funkar som väntat. Mjukvaran är enkel och helt ok, inget speciellt men man kan göra det väntade som att t.ex. justera ljus och DPI.

  Sedan är det så att vänster sida av mitt exemplar knarrar och knakar när jag greppar den (inget särskilt hårt grepp heller), vilket märks när man spelar. Inte trasigt men lite irriterande.

  Så på det hela taget är det många väldigt bra saker med denna mus, men många bitar har någon liten miss i byggkvaliteten som håller den från toppbetyg. Väldigt spännande att se vad detta företag gör med nästa mus eller om de itererar den här i ny version.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  4 dagar sedan
  Det slutade fungera efter en vecka. Var tvungen att återvända men fick tillbaka pengarna.