Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link KC200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskamera (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Uppdatering efter att ha haft kameran i några veckor:

  Drar av stjärna pga att det ger väldigt mycket falska notiser. Den ger utslag på snabba skiftningar mellan sol och moln, skuggor från träd som rör sig i vinden etc. Detta kanske går att åtgärda med att ställa ner känsligheten, men har inte laborerat med det ännu.

  En av kamerorna har ett mycket irriterande ljud när man tittar live eller kollar på en inspelning. Det låter ungefär som gammal mopedmotor i bakgrunden. Detta missljud har bara en av kamerorna så jag ska byta ut den mot en ny.

  ——-

  Köpte först en kamera men beställde ytterligare en eftersom jag blev så nöjd.

  Till att börja med så är bildkvalitén helt ok med 1080p, inte som en modern mobilkamera förvisso, men kameran komprimerar mycket mer så det påverkar ju såklart.

  Vidvinkeln är väldigt vid och en kamera täcker in väldigt mycket. Ett stort plus är att kameran även detekterar ljud och har en siren man manuellt kan slå på om man skulle se nåt suspekt. Dessutom har den tvåvägs-ljud så du kan prata med den/det som filmas.

  Appen är väldigt stabil och upplevs polerad (iaf iOS versionen), allt är enkelt att administrera med schemaläggning etc.

  Får notiser bara nån sekund efter att kameran detekterat något och klippen visar t.o.m nån sekund innan objektet fastnat på filmen.

  Sett till priset är denna kamera riktigt bra. Över halva priset mot tex arlo. Fördelen med tp-link kameran är att den inte har en hub (som tex arlo mfl har), vilket innebär att den söker sig till den starkaste signalen från routern/apn. Med hub kan det blir mer svårplacerat eftersom det är huben som delar ut nät.

  Mörkerseendet (IR) är jag faktiskt riktigt imponerad av. Kan se runt 20m på tomten trots mitt i natten. Hade nog hellre köpt en tp-link kc200 även om de var lite dyrare, de känns alltså väldigt premium. Sen har jag hellre kameror nätdrivna än batteridrivna, känns skönt att inte behöva fundera på att ladda etc.

  Har beställt en tredje kamera t.o.m.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Bra bild/film och smidig app. Möjlighet att ställa in känslighet och område som ska bevakas. En del fellarm blir det men betydligt bättre efter trimning av känslighet.
 • Ganska bra
  18 dagar sedan
  Bra bild och väldigt lätt att installera. Förvånansvärt bra mörkerseende.
  Det som drar ner betyget är att den larmar för nästan allt. Jag har inte sett om man kan ställa in känsligheten än dock.
  Sen är inte sirenen så kraftfull som jag hade tänkt.
  Men bra bild och tillhörande app
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jättebra bild. Bra app där flera kameror hanteras samtidigt. Bra mörkerseende. Flera bra inställningar för att få bra rörelsedetektion. Har använt den i ett år nu, har tre stycken.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Enkel att installera och använda i Kasa-appen.
  Lagrar två dagar av inspelat material med bra kvalité.
  Den här kameran fungerar lika bra/dåligt som andra kameror som läser av rörelse i bilden.
  Det enda sättet att undvika falsklarm är att skaffa en kamera med PIR eller en snordyr kamera med AI som Nest
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Bilden i sig är helt ok, appen funkar ok, 2 dagars lagring är gratis.
  Men om du sätter på notifieringar till mobilen kommer du bli galen, så oerhört mycket 'falsklarm' den reagerar på allt, träden som blåser lite, skuggan med träden som blåser, små flugor som flyger nära linsen, tja mer eller mindre allt som man inte vill se. Därför blir det enkelt så att man inte orkar gå in och kolla något över huvud taget.
  Det är enkelt att skicka vidare en notis om du vill att någon annan ska se.
  Också knas att kontakten till strömförsörjningen är såpass stor, ska du ha strömförsörjningen inomhus får du borra ett jättehål till den lilla tunna kabeln.
  Lått att sätta upp & vinkla som du vill ha den & ett väldigt bra synfält, brett och bra så man ser allt man vill se.
  Det går att ställa zoner den ska reagera på i appen men det verkar inte hjälpa?.
  Nä det här är ingen bra utekamera, det måste finnas bättre än detta.. bara nu under morgonen, 2 timmar har kameran spelat in 10 ggr & inte fångat något vettigt på bild mer än att det blåser i ett träd, som dessutom är avmaskad i zonen!
  +för ok pris 995kr & wifi på båda banden är bra.