Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link KC200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskameror (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering efter att ha haft kameran i några veckor:

  Drar av stjärna pga att det ger väldigt mycket falska notiser. Den ger utslag på snabba skiftningar mellan sol och moln, skuggor från träd som rör sig i vinden etc. Detta kanske går att åtgärda med att ställa ner känsligheten, men har inte laborerat med det ännu.

  En av kamerorna har ett mycket irriterande ljud när man tittar live eller kollar på en inspelning. Det låter ungefär som gammal mopedmotor i bakgrunden. Detta missljud har bara en av kamerorna så jag ska byta ut den mot en ny.

  ——-

  Köpte först en kamera men beställde ytterligare en eftersom jag blev så nöjd.

  Till att börja med så är bildkvalitén helt ok med 1080p, inte som en modern mobilkamera förvisso, men kameran komprimerar mycket mer så det påverkar ju såklart.

  Vidvinkeln är väldigt vid och en kamera täcker in väldigt mycket. Ett stort plus är att kameran även detekterar ljud och har en siren man manuellt kan slå på om man skulle se nåt suspekt. Dessutom har den tvåvägs-ljud så du kan prata med den/det som filmas.

  Appen är väldigt stabil och upplevs polerad (iaf iOS versionen), allt är enkelt att administrera med schemaläggning etc.

  Får notiser bara nån sekund efter att kameran detekterat något och klippen visar t.o.m nån sekund innan objektet fastnat på filmen.

  Sett till priset är denna kamera riktigt bra. Över halva priset mot tex arlo. Fördelen med tp-link kameran är att den inte har en hub (som tex arlo mfl har), vilket innebär att den söker sig till den starkaste signalen från routern/apn. Med hub kan det blir mer svårplacerat eftersom det är huben som delar ut nät.

  Mörkerseendet (IR) är jag faktiskt riktigt imponerad av. Kan se runt 20m på tomten trots mitt i natten. Hade nog hellre köpt en tp-link kc200 även om de var lite dyrare, de känns alltså väldigt premium. Sen har jag hellre kameror nätdrivna än batteridrivna, känns skönt att inte behöva fundera på att ladda etc.

  Har beställt en tredje kamera t.o.m.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Vi har två stycken sedan ett halvår ungefär. En inne för att övervaka husdjuren och en ute som täcker bilen och entrén. Det mesta fungerar bra, men en rytmisk störning hörs i ljudet från båda kamerorna. Inget stort problem. Synd att man inte kan logga in på webben utan måste ha appen. Som är ganska buggig. Får starta om den flera gånger i veckan. Gäller på både Android, Iphone och Ipad.

  Skulle max betala 1200 för den. Vänta hellre tills någon har kampanj.

  Får se hur kameran ute klarar vintern. Om det blir någon.

  2020-07-20: Har snart körs första kameran i ett år. Fungerar bättre nu. Appen är mindre buggig numera. Utekameran överlevde den milda vintern. Saknar fortfarande en webbsida.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Har använt kameran över ett år nu.
  +
  Bildkvalitet
  Bra app
  Molnlagring

  -
  Den falsklarmet på oerhört mycket på skuggor från träden och skiftningar i ljus. Så pass att jag har sänkt känsligheten och då istället missar sånt den kanske borde detektera.
  Nåt störande brus
  Ingen Onvif eller ftp-lagring.

  Kommer inte köp en till.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Kanonbra kameror till ett hyfsat pris. Har 4st som är runt fastigheten. De kan vara lite känsliga om man har något som fladdrar eller vid ev skuggor, men absolut inget som stör. Går även att ställa in områden var/när kameran ska skicka notifikationer. Bra bild, lätta att montera och känns prisvärd. Enda negativa var väl när jag bytte router, då fanns det ingen enkel lösning att bara byta nätverk. Var bara att gå runt och installera alla kameror igen, men men.. Rekommenderar dem!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag har ägt en KC200 sedan ett år tillbaka och har bara varit nöjd. Har haft den mot uppfarten. Givetvis har man fått ställa in känslighet och övervakningszoner allt eftersom, så första veckorna blev det mycket "fellarm" vilket egentligen berodde på inställningarna.
  Det är händigt att slå på larmsignal via mobilen, och även röst-till-högtalar-funktionen. Någon sekunds fördröjning, men inget som stör.
  1080p-strömmen fungerar utan problem, har man ett stabilt nätverk hemma och en snabb internetuppkoppling så är det en rekommendation för att kunna tyda ansikten eller bilskyltar.

  Då jag köpte den kostade den 995:-, och den har varit otroligt prisvärd.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Uppdatering: Kameran försätts i offlineläge allt oftare. Oftast de gångerna då man verkligen behöver den. Drar av en till stjärna.

  Uppdatering: Kameran försätts i offline läge till och från. Oklart varför. Drar av en stjärna för detta.

  För runt 1000-lappen så är den riktigt bra! Mycket bra bild dagtid. Mörkerseendet är ok. Grym ljudupptagning.

  Enkelt att använda appen.
  Motion zonerna är riktigt bra, enkelt att ställa in. Får inga fejklarm.
  Har dock inga träd, buskar eller liknande i bilden.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra bild/film och smidig app. Möjlighet att ställa in känslighet och område som ska bevakas. En del fellarm blir det men betydligt bättre efter trimning av känslighet.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra bild och väldigt lätt att installera. Förvånansvärt bra mörkerseende.
  Det som drar ner betyget är att den larmar för nästan allt. Jag har inte sett om man kan ställa in känsligheten än dock.
  Sen är inte sirenen så kraftfull som jag hade tänkt.
  Men bra bild och tillhörande app
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jättebra bild. Bra app där flera kameror hanteras samtidigt. Bra mörkerseende. Flera bra inställningar för att få bra rörelsedetektion. Har använt den i ett år nu, har tre stycken.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Enkel att installera och använda i Kasa-appen.
  Lagrar två dagar av inspelat material med bra kvalité.
  Den här kameran fungerar lika bra/dåligt som andra kameror som läser av rörelse i bilden.
  Det enda sättet att undvika falsklarm är att skaffa en kamera med PIR eller en snordyr kamera med AI som Nest
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bilden i sig är helt ok, appen funkar ok, 2 dagars lagring är gratis.
  Men om du sätter på notifieringar till mobilen kommer du bli galen, så oerhört mycket 'falsklarm' den reagerar på allt, träden som blåser lite, skuggan med träden som blåser, små flugor som flyger nära linsen, tja mer eller mindre allt som man inte vill se. Därför blir det enkelt så att man inte orkar gå in och kolla något över huvud taget.
  Det är enkelt att skicka vidare en notis om du vill att någon annan ska se.
  Också knas att kontakten till strömförsörjningen är såpass stor, ska du ha strömförsörjningen inomhus får du borra ett jättehål till den lilla tunna kabeln.
  Lått att sätta upp & vinkla som du vill ha den & ett väldigt bra synfält, brett och bra så man ser allt man vill se.
  Det går att ställa zoner den ska reagera på i appen men det verkar inte hjälpa?.
  Nä det här är ingen bra utekamera, det måste finnas bättre än detta.. bara nu under morgonen, 2 timmar har kameran spelat in 10 ggr & inte fångat något vettigt på bild mer än att det blåser i ett träd, som dessutom är avmaskad i zonen!
  +för ok pris 995kr & wifi på båda banden är bra.