Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

ZyXEL Multy U AC2100 (3-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla ZyXEL Routrar (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Huvudvärk från dag 1. Fungerar inte i bridge-mode. Primary node börjar lysa rött och måste startas om två gånger om dagen.
  I "default" mode så tappar övriga noder plötsligt kontakten. Hastigheten sjunker 99%. Appen är sjukt seg och kraschar ofta. Kanske funkar de bättre med trådad backhaul men jag har inte möjlighet att använda kabel.

  Oj jag glömde nästan att nämna det absolut konstigaste med den här produkten. Den är designad att hängas i ett "läderband" på väggen, med sladdar hängandes. De som har designat hårdvaran har valt att sätta strömkontakten rakt "under" enheten, dvs, om du trodde att du kunde lägga den med X-et upp, glöm det. Då kommer den att ligga ovanpå den utstickande strömsladden. Den går heller inte att montera i taket utan modifikation, finns absolut ingenting att fästa den i, samt att ovan nämnda kontakt då så klart sticker rakt upp. Samma sak om du tänkt hänga den på väggen då, som det verkar vara tänkt, då kommer strömkontakten göra att enheten lutar utåt där kontakten är.... Alltså. Det finns ett till alternativ och det är att använda den extremt svajiga foten att ställa enheten på, på till exempel ett bord. Den ramlar lätt av, dessutom täcker den kontakter när den sitter på enheten. Bland den dummaste och konstigaste designen jag någonsin sett. Det är ju inte så att den är snygg och smälter in i ett hem med sitt starkt lysande x heller, oavsett vad ZyXEL försöker ge sken av i sin flashiga reklamfilm.

  En uppdatering är att wifi-inställningarna automagiskt nollställts, dvs factory reset av SSID och password... Tur då att det går att fixa remote via appen åt svärföräldrarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Funkar jättebra på alla sätt! :)))
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Denna produkt får en STARK 5a! Vi har haft 3 av dem i ett år nu. Superenkel installation (plug and play), supersnabbt trådlöst (300mbit upp/ner i ALLA fem rum i hela lägenheten), inte ETT ENDA avbrott på hela året, inte EN ENDA dag eller sekund av långsamt internet, PERFEKT ping i spel (30ms eller mindre), PERFEKT ping generellt (speedtest dot net visar i snitt 7 millisekunder ping), snygga enheter som lyser vackert blått (man kan styra hur ljusa de är), och allt bara fungerar PERFEKT! Vi har inkopplat via WiFi 5st telefoner (två iPhone, 3 android), en androidplatta, en iPad, 3st laptops, 2 stationära datorer, och 2 tv-apparater. Trots alla dessa enheter inkopplade på WiFi samtidigt så fungerar vartenda enhet PERFEKT! :-)
 • Dålig
  1 år sedan
  Dålig uppkoppling till både internet och wifi.
  Laggar när man spelar. (Konstaterat på flera datorer)
  Fortfarande i beta.(suttit i support i en månad och de kallar mig en beta tester)

  Köp ej denna om du vill ha en router som fungerar. Pröva ett annat mesh system om det är det du behöver.