Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips PerfectCare Compact Plus GC7920

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (122)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Ett användarvänligt strykjärn som är lätt att använda och få det man stryker slätt utan att behöva råstyrka. Det enda negativa är att man behöver en ordentlig och stadig strykbräda som kan balanser upp vikten av "tanken" .

  Har fått testa detta i samarbete med Philips och jag ångrar det inte utan att jag kommer att använda det mycket framöver.

  Med ett bord bredvid strykbrädan så blev det stadigare men det är synd att sladden är lite för kort.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  I sammarbete med Phillips så har jag haft förmånen att testa produkten. Har varit en trevlig bekantskap som underlättar stryknin enormt. Tiden som det tar att stryka har för mig nästan halverats. Går betydligt fortare att få det slätt. Har nu haft den i tre veckor och undrar varför jag inte köpt en tidigare. Kan ju vara beroende på att priset är lite högt. Några detaljer som jag fortfaraden håller på att utforska är att finnna en balans mellan mängd ånga så att det som strykits inte är lite fuktigt när strykningen är klar, har orsakat att vissa veck återkommit. Lite struligt att få in ångsladden i förvaringsläge vilket gör att den tar lite stor plats. Men övergripande supernöjd med att få massa tid över till annat.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Ett himla bra strykjärn. Man behöver inte ställa in värme. Vattnet är i en behållare vilket innebär att själva strykjärnet blir lätt. Däremot tar ju hela denna plats.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Jag är väldigt nöjd med mitt strykjärn. Skönt att inte behöva ställa intemperatur och slippa fylla på vatten titt som tätt. Sladden till uttaget är för kort tycker jag, det är nackdelen.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Ett väldigt bra strykjärn som ger ett bra resultat. Otroligt skönt att slippa tänka på gradtal eller att oroa sig för att jag glömt stänga av det - det är bara att stryka på. Den enda lilla nackdelen jämfört med ett konventionellt strykjärn är att det tar några minuter innan jag kan börja stryka, den måste få upp värmen och ångtrycket.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket bra strykjärn. Har haft liknande förut, men denna är mycket smidig och effektiv. Genererar bra med ånga och gör att strykningen blir mycket enkel. Ställer själv in temperaturen efter plagget. Kan varmt rekommenderas.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Smidigt. Det sparar tid i vardagen. Att det även går att använda som streamer är kanon!