Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming K83 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Tangentbord (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Har tidigare haft microsofts media-tangentbord för typ 400kr och jämnfört med detta så är tangenterna och bakgrundsbelysning mycket bättre på corsair, musplattan är också bättre men för liten, nice med uppladdningabart.

  joysticken är värlelös jämnfört men någon på en kontroll, left och right triggersen är udda placerade. Man kan säkert lära sig att "soffgamea" med den på spel med lågt tempo, men ej värt tidsinvesteringen.
  Det överlägset största minuset är dock täckningen som är heeeelt värdelös, betydligt sämmre än mitt billiga gammla, kör på 2,4ghz och förlorar täckingen på 1,5 meters avstånd då och då, har provat allt, förlängningskabel till stickan, ta bort ev störande signaler osv inget funkar, kontaktade då corsair och enligt dom finns ingen lösning, och tangentbordet är som det ska, dom har helt enkelt en riktigt usel sändare/ mottagare. Mitt steelseries headsett på 2,4ghz går igenom tjocka betongväggar.

  Skamligt av corsair i denna prisklassen, tror jag gav 1400kr.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Var på jakt efter en ersättare till föräldrarnas lösning med trådlös mus och tangentbord. Datorn är en stationär pc med Windows 10.

  Kraven var pekplatta/pekpinne med bakgrundsbelysning. Jag hade länge planerat att köpa denna och nu när priset hade sänkts (till 1099 kr) slog jag till.

  Tyvärr var det problem från start, parkopplingen mellan dator tangentbord funkade inte och Corsairs egna mjuvarulösning iCUE kunde inte uppdatera firmware med USB-kabel. Det måste vara trådlös anslutning för att kunna uppdatera tangentbordet vilket är smått korkat.

  Jag försökte även att koppla till datorn med Bluetooth men K83 tappade anslutningen på löpande band, Windows statusfält uppdaterade febrilt att enheten var ansluten för att visa att den var bortkopplad.

  Jag provade att ansluta till min Huawei P30 Pro genom en multiadapter med USB-C, HDMI och USB uttag. Det funkade men efter 1 meter tappade tangentbordet bort kopplingen mellan 2.4 Ghz mottagaren och multiadaptern.

  Bluetooth till telefonen fungerade sådär men hela poängen med Corsair K83 var ju att styra datorn från soffan.

  Nej, det får bli retur så, får vi se om betyget uppdateras.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Riktigt trevligt tangentbord för HTPC.
  Många inställningar kan justeras vi mjukvaran iCUE, såsom känslighet/hastighet på joystick utan att känsligheten på touchpad påverkas.
  Byggd av stadig aluminium och ingen billig plast.