Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Lumea IPL Advanced BRI923

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips IPL (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Väldigt lätt och smidig att använda med snabba resultat. Var rädd för att det skulle göra ont men kändes inte mer än att det blev lite varmt!
  Älskar även den lilla penn-trimmern man fick med, perfekt att använda i ansiktet!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag är grymt imponerad av denna produkt! Innan jag fick hem den så var jag väldigt skeptisk till om det verkligen funkade då det verkade för bra för att vara sant! Men så snabbt och bra resultatet blev! Redan efter min andra behandling så såg jag stor skillnad! Nu har jag gjort det 5 ggr och min hårväxt har minskat enormt! Man får olika munstycken för olika områden och ett stort plus är appen man kan ladda ner som skickar påminnelser till en så man inte missat något tillfälle!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Underbar produkt! Gillar den otroligt mycket och fungerar jätte bra på mina ben. Var rädd att den skulle göra ont men det gjorde den verkligen inte, det blir lite varmt. Man får många bra olika munstycken till IPL:en som man använder på olika områden på kroppen och sedan väljer man vilken styrka man vill ha men som det står i beskrivningen så ska man testa från styrka 1 och upp för att se vilken som passar på respektive plats på kroppen.
  Men jag måste verkligen slå ett slag för denna produkt! Jag tycker att man kan raka benen ena dagen och sedan den andra så har det börjat växa ut igen, med denna produkt så är det verkligen inte så. Håret försvinner ju inte men det växer inte lika fort vilket är väldigt skönt :)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En väldigt bra produkt och alternativ till hemmabehandling. Håller vad den lovar och håller benen hårfria länge. Precis vad jag behövde i sommar, du slipper slösa onödig tid på att raka dig. Produkten känns lyxig.
  Plus i kanten är appen som du kan ladda ner som hjälper till att påminna när det är dags igen. Produkten är även lätt att använda och har bra intstruktioner.
  Det kan vara svårt att veta vilka område du behandlat eftersom att varje område bara ska behandlas en gång.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Jag tycker att denna produkt har hjälp mig med min hårtillväxt. De har blivit mindre redan de få gånger jag har använt den. Var lite läskigt att använda i början då de var laser - men de släppte ganska snabbt. Tycker att den är lätt att förstå och har verkligen rekommenderat den för mina vänner och familjemedlemmar. Har även testat på min sambos rygg och de har verkligen hjälpt. Ser framemot när håret inte växer ut lika snabbt - skönt under sommaren!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag blev positivt överraskad gällande denna produkt!
  Var mycket skeptiskt i början och trodde knappt att det skulle hjälpa mot mina möra strån på kroppen.
  Men nu efter 4 ggr har jag märkt enorm skillnad och är super nöjd!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag va väldigt skeptisk i början, men produkten överträffade alla mina förväntningar. Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Super nöjd med produkten och vill varmt rekommendera. Jag har mörka ström och Har märkt skillnad redan på väldigt kort tid.
 • Bra
  1 månad sedan
  Har använt denna 4 gånger nu och jag märker stor skillnad på benen där hårväxten verkligen har minskats, dock märker jag ingen skillnad på varken bikinilinje eller armhålor, den kan bränna till lite lätt när man använder, annars väldigt nöd. Kommer fortsätta använda den.
 • Bra
  1 månad sedan
  Denna IPL är superenkel att använda och kommer med bra instruktioner. Jag som aldrig använt laser förut hade inga problem att använda den. Fokuserar mest på området under armarna och där upplever jag att håret växer ut mer långsamt och känns även som att hårväxten är lite glesare vilket är toppen! Nackdelen för mig är att den gör ont att använda, men fungerar riktigt bra och skulle absolut rekommendera den!
 • Bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Philips IPL gav mig bra resultat på armhålor och bikinilinje, håret är borta vilket känns perfekt inför sommaren! Dock funkade den inte helt på benen för mig (kan bero på hårstrånas färg).
  Apparaten är lätt att använda och smidig att förvara, kan dock svida lite vid användning.
  Vill tipsa om att använda den under en period du inte ska vara i solen (typ höst/vinter) då huden inte ska vara solbränd vid användning!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Superbra och jag är supernöjd med den, har inte använt den så länge men redan efter första gången så märkte jag skillnad!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Verkligen superpositiv och har inget negativt att säga! Har mörka strån och snabb hårväxt så känns ibland som jag inte gör annat än att rakar ben/armhåla och bikinilinje. Därför överlycklig att redan efter 3 omgångar vara av med håret under armarna och efter 4ggr på benen endast behöva raka 1gång i veckan. Kommer snart vara hårfri även där. Något segare i bikinilinjen upplever jag men ser skillnad och ser fram emot att bli hårfri även där! Lätt att använda och helt smärtfritt!
  Skulle möjligen önska att det fanns ett munstycke som var något mindre än det minsta då det inte var helt problemfritt att köra näsan på mannen (han har hår på nästoppen) men det går om man trixar. Rekommenderar verkligen denna!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Första gången man ska använda den är det lite läskig, då jag aldrig varit på laser behandling innan. Man märker skillnad redan första gången man använder den. Håret växer inte ut lika snabbt och när det väl gör det så är det inte lika mycket sen innan och inte lika grovt. Resultatet blir bättre och bättre för varje gång man använder den!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Efter många dyra besök på salong har jag testat denna IPL för hemmabruk! Jag är så otroligt nöjd, har använt den på benen och jag är hårfri, perfekt till sommaren! Enkel att använda! Rekommenderar den verkligen!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  En fantastisk produkt. Fin design, lätt och bekväm att hålla i.

  Redan efter första behandlingen märktes stor skillnad. Nu tre behandlingar senare syns resultatet ännu bättre och jag kan knappt bärga mig för att se slutresultatet.

  Ett stort plus är appen som finns till också. Den gör att man har koll på behandlingarna och proceduren lätt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Väldigt smidigt och enkelt, nöjd och hårfri kund
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Lätt att använda, smärtfritt och ger ett långvarigt resultat. Håller vad den lovar!