Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi MiJia M365 Pro El-Scooter

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Elscootrar (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Riktig trevlig scooter. Verkliga räckvidden för mig som väger 90 i spots mode är väl ca 20-25km beroende på terräng. helt ok. inte rättvist att ge den en stjärna bara för att däck är svåra att byta. Finns hundratals guider online på hur man gör detta. Högst en stjärna avdrag för det. Har man bytt cykeldäck förut så klarar man detta också, trots att det är lite bökigare.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Klockren. Punktering är inga problem, iaf för oss som står och kissar.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Det är en fröjd att åka scooter. Två stjärnor ryker pga:
  - Räckvidd blir ungefär hälften av vad som annonseras (antar att den testas på helt platt mark i perfekt temperatur för batteriet på eco-mode, som man aldrig använder)
  - Du kommer få punktering förr eller senare... och det är det värsta jag varit med om. Fruktansvärt svårt att få av och på däcket. Om du som jag har lite hybris och tycker att folk nog överdriver online.. nej det gör de inte. Jag har just kämpat med ett däckbyte i några timmar. När jag lyckats till slut efter helvettes kämpande så konstaterar jag att jag punkterat slangen i mitt slit. Jag får köpa en ny, passar på att köpa verktyg för cykeldäck eftersom jag använt mejslar vilket definitivt inte var att rekommendera. Förhoppningsvis blir det hela lättare när jag har rätt verktyg.
  UPPDATERING: Jag beställde ny slang tillsammans med däckavtagare. När jag använde rapsolja (försökte först med dry lube men det var inte lika effektivt) som nån slags smörjmedel så var det betydligt lättare, men fortfarande krävdes en hel del kraft för att byta slang på däcket (montera av/på gummit)
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Tillräckligt med kraft och actionsradie (Pro modellen), ett minus för att den tar lång tid att ladda, ca 6 timmar för ett nästan tomt batteri. Enkel att fälla ihop och ta med i bilen, stabilitet och komfort är OK för priset.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Väldigt nöjd med den överlag. Supersmidig! att lägga i bakluckan på bilen och ställa sig på en parkering närmre den stora vägen och slippa all trafik i centrum i rusningstrafik. Även i lilla Karlstad har vi köer vissa tider på dygnet.

  Dock vill jag tipsa alla om att locket till displayen läcker in vatten rakt ner i elektroniken i styret.
  Jag tvättade den lite snabbt med slang vilket ledde till att den larmade för lite konstiga grejer. Såg på Youtube att man bör kompletteringstäta det locket. Det finns även tillbehör till den som täcker displayen som då skyddar mot väta. Jag tätade med tec7 vilket gör att jag inte kommer kunna öppna där vid senare tillfälle tyvärr men det kommer iaf inte in vatten. Knappen i displayen kan även den läcka in vatten och där tryckte jag in lite silikon underifrån.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Fantastisk produkt som sparar mig mellan 25-30min enkel resa när jag pendlar till och från jobbet men framförallt så slipper jag passa in bussar på morgonen som varit ett stressmoment. Jag tar med den på pendeln som funkar ok men skulle önskat att den va lite mindre vägde lite mindre men går att rulla den på ena hjulet om man inte orkar bära, dock är den ganska obalanserad att rulla så är inte helt smidigt.

  Kraftig motor, snygg design och känns säker med ringklocka, lampa fram och bak osv.

  Motorn är riktigt stark också och tar mig upp för rätt branta backar. Körde förbi en Mi 365 orginal i en backe som knappt orkade upp.

  Rekommenderar denna starkt!

  Läs på vad som gäller. Kolla med ditt försäkringsbolag eftersom denna inte klassas som elcykel utan närmare moped klass 2 men saknar typgodkännande så blir något av en gråzon med dagens regler. Hoppas på det blir en lagändring snart då dessa är här för att stanna.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mycket nöjd. Tar backar med 90 kg plus på. Tyst. Utmärkt nattbelysning. Snygg design. Batteriet räcker längre än mig, skulle inte orka köra slut på det i en go
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  haft den i 1 vecka, är nöjd. har kört 8 vändor fram och tillbaka från jobbet sen var jag tvungen att ladda.

  + räckvidden
  + stabil
  + känns som bra kvalite

  - priset
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  En helt okej scooter för sitt pris men för bara någon tusenlapp extra kan man köpa en Zero scooter som klarar uppförsbackar och offroad mycket bättre, har bättre komfort och körupplevelse samt bättre fjädring.
  Det är dessutom mycket lättare att byta däck på dem vid punktering då fälgen är delad.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  En av de bästa scooterna som finns 45 km range och kör i 25 km/h men kan enkelt trimma till 35 km/h. Bra kvalitet
 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Wow vilken scoter! Kvalité i högsta vad mer kan man säga?

  Update: efter ett däckbyte. Det här måste vara det svåraste att byta däck på! Tog hela 3 timmar att få tillbaka däcket i fälgen. Läste på nätet var flera som hade samma problem. Jag hoppas att det kommer nån lösning eller att dom säljer hjul med däck färdigt på. Kommer aldrig byta däck igen.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag har inte hunnit köra så långt ännu men är redan helt såld på den här! Vilken kvalitetskänsla!
  Jag hade en Ninebot ES2 förut men hade oturen att den pajade och skulle bytas ut på garantin. Efter lite funderande så bestämde jag mig för att byta modell till M365 Pro och jag ångrar mig inte en sekund. Jag menar verkligen inte att Ninebot ES2 är ett dåligt alternativ, tvärt om, det är en trevlig och fin scooter. Men det är ett stort kliv upp i kraft och kvalitetskänsla när jag bytte till M365 Pro.
  500 kr extra för att få den här är det värt alla gånger.
  Pendlingen till jobbet kommer bli en dröm med min nya scooter!