Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi MiJia M365 Pro 25km/h El-Scooter

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Elscootrar & Elsparkcyklar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Riktig trevlig scooter. Verkliga räckvidden för mig som väger 90 i spots mode är väl ca 20-25km beroende på terräng. helt ok. inte rättvist att ge den en stjärna bara för att däck är svåra att byta. Finns hundratals guider online på hur man gör detta. Högst en stjärna avdrag för det. Har man bytt cykeldäck förut så klarar man detta också, trots att det är lite bökigare.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Det är en fröjd att åka scooter, av åkandet är jag supernöjd! En stjärna ryker pga:
  - Räckvidd blir mindre vad som annonseras (gissningsvis sätts räckvidd under bra förhållanden och på eco-mode). Tänk även på att räckvidd ryker vid kallt klimat. Dock inte unikt för denna scooter.
  - Däckbyte vid punktering är det värsta jag varit med om. Fruktansvärt svårt att få av och på däcket. Jag kämpade med ett däckbyte i några timmar. När jag använde rapsolja (försökte först med dry lube men det var inte lika effektivt) som smörjmedel så var det betydligt lättare, men fortfarande krävdes en hel del kraft för att byta slang på däcket (montera av/på gummit)
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Bästa valet på marknaden idag 2020. När det kommer till räckvidd, hastighet och motorstyrka går det inte att hitta bättre i motsvarande produkt. Densiteten är otroligt imponerande, klår vilken 25km/h moppe som helst. Fortfarande liten och lätt nog att ta med in på kontoret, på bussen och lägga i bilen. Ett seriöst alternativ till elcykeln, inte enbart en dyr leksak!

  (Enda nackdelen folk verkar uppleva är punktering, detta pga att de flesta jag möter kör omkring med för lite luft. Pumpa däcken HÅRT så minskar du risken för punktering med ca 10ggr + får längre räckvidd, bättre acceleration och högre maxhastighet. Köp inte "solida däck", dessa är obekväma, har dåligt grepp samt sämre räckvidd. Det finns en anledning till att cyklar, bilar, lastbilar mm inte använder solida däck. Fördelarna med luftdäck överväger definitivt risken att få punktering. Men som sagt pumpa däcken HÅRT annars får du skylla dig själv.)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tillräckligt med kraft och actionsradie (Pro modellen), ett minus för att den tar lång tid att ladda, ca 6 timmar för ett nästan tomt batteri. Enkel att fälla ihop och ta med i bilen, stabilitet och komfort är OK för priset.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med den överlag. Supersmidig! att lägga i bakluckan på bilen och ställa sig på en parkering närmre den stora vägen och slippa all trafik i centrum i rusningstrafik. Även i lilla Karlstad har vi köer vissa tider på dygnet.

  Dock vill jag tipsa alla om att locket till displayen läcker in vatten rakt ner i elektroniken i styret.
  Jag tvättade den lite snabbt med slang vilket ledde till att den larmade för lite konstiga grejer. Såg på Youtube att man bör kompletteringstäta det locket. Det finns även tillbehör till den som täcker displayen som då skyddar mot väta. Jag tätade med tec7 vilket gör att jag inte kommer kunna öppna där vid senare tillfälle tyvärr men det kommer iaf inte in vatten. Knappen i displayen kan även den läcka in vatten och där tryckte jag in lite silikon underifrån.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk produkt som sparar mig mellan 25-30min enkel resa när jag pendlar till och från jobbet men framförallt så slipper jag passa in bussar på morgonen som varit ett stressmoment. Jag tar med den på pendeln som funkar ok men skulle önskat att den va lite mindre vägde lite mindre men går att rulla den på ena hjulet om man inte orkar bära, dock är den ganska obalanserad att rulla så är inte helt smidigt.

  Kraftig motor, snygg design och känns säker med ringklocka, lampa fram och bak osv.

  Motorn är riktigt stark också och tar mig upp för rätt branta backar. Körde förbi en Mi 365 orginal i en backe som knappt orkade upp.

  Rekommenderar denna starkt!

  Läs på vad som gäller. Kolla med ditt försäkringsbolag eftersom denna inte klassas som elcykel utan närmare moped klass 2 men saknar typgodkännande så blir något av en gråzon med dagens regler. Hoppas på det blir en lagändring snart då dessa är här för att stanna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd. Tar backar med 90 kg plus på. Tyst. Utmärkt nattbelysning. Snygg design. Batteriet räcker längre än mig, skulle inte orka köra slut på det i en go
 • Mycket bra
  1 år sedan
  haft den i 1 vecka, är nöjd. har kört 8 vändor fram och tillbaka från jobbet sen var jag tvungen att ladda.

  + räckvidden
  + stabil
  + känns som bra kvalite

  - priset
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En helt okej scooter för sitt pris men för bara någon tusenlapp extra kan man köpa en Zero scooter som klarar uppförsbackar och offroad mycket bättre, har bättre komfort och körupplevelse samt bättre fjädring.
  Det är dessutom mycket lättare att byta däck på dem vid punktering då fälgen är delad.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En av de bästa scooterna som finns 45 km range och kör i 25 km/h men kan enkelt trimma till 35 km/h. Bra kvalitet
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Wow vilken scoter! Kvalité i högsta vad mer kan man säga?

  Update: efter ett däckbyte. Det här måste vara det svåraste att byta däck på! Tog hela 3 timmar att få tillbaka däcket i fälgen. Läste på nätet var flera som hade samma problem. Jag hoppas att det kommer nån lösning eller att dom säljer hjul med däck färdigt på. Kommer aldrig byta däck igen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har inte hunnit köra så långt ännu men är redan helt såld på den här! Vilken kvalitetskänsla!
  Jag hade en Ninebot ES2 förut men hade oturen att den pajade och skulle bytas ut på garantin. Efter lite funderande så bestämde jag mig för att byta modell till M365 Pro och jag ångrar mig inte en sekund. Jag menar verkligen inte att Ninebot ES2 är ett dåligt alternativ, tvärt om, det är en trevlig och fin scooter. Men det är ett stort kliv upp i kraft och kvalitetskänsla när jag bytte till M365 Pro.
  500 kr extra för att få den här är det värt alla gånger.
  Pendlingen till jobbet kommer bli en dröm med min nya scooter!