Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nacon Revolution Unlimited Controller (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nacon Handkontroller (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna särskilt för att spela Vermintide 2. Tanken var att mappa om styrkorset till exyraknapparna för att aldrig behöva släppa styrspakarna och att öka känsligheten på bumprarna för att få ett responsivt spel. Tyvärr har dessa trots maximalt inställd känslighet ändå en dödzon på några millimeter. De 4 extraknapparna är infällda i handtagen och svåra att skilja åt i stridens hetta. De gör också greppet mindre bekvämt. Paddlarna på X-box elite är mycket enklare att skilja från varandra. Bumbprarna är stora vilket lämpade sig dåligt för Vermintide men för bilspel kan det rimligen vara en fördel. Alla knapparna är glatta och ger därmed dåligt grepp. Stryrspaksknapparna har sämre grepp än de på Dualchock. Handtagen är lätt räfflade. PS knappen är liten och konkav vilket minskar risken att komma åt den av misstag. Kontrollen är lite större än Dualchock vilket gjorde det svårt för mig att snabbt och bekvämt nå vissa knappar, för andra med större händer kan det vara en fördel. Obs att styrspakarna är längre än på Dualchock vilket var obekvämt för mig.
  Annars väcker kontrollen habegär med sin elegant matta yta och upplysta ring kring R3. X-box layouten passar mig. Byggkvaliteten är lika bra som Dualcock och den väger lite mer med 16mg vikterna. För 1500kr hade jag gärna fått ännu bättre kvalitetskänsla. Högtalare saknas. Ljuspanelen från Dualchock är ersatt av en liten RGB diod. Kabeln är rejäl. Transportväskan likaså. Att ställa in kontrollen mha pc är rätt lätt och det är enkelt att byta mellan profilerna. Jag fick inte den att fungera med blåtand till pc. Jag upplevde ett litet inputlag vid trådlös användning till PS4.

  Jag kan rekommendera produkten till de som vill ha en större kontroll, som tycker X-box layout är viktigt, som vill ha stora bumbers. Obs att man behöver en PC för att komma åt alla inställningar. Bara de 4 extaknapparna går att programmera om annars. Jag tycker att 1500kr är för mycket. Återlämnad.
  Ett tips: skaffa ett silikonhölje till din Dualchock. Det ger ett superbra grepp över hela kontrollen och gör den lite större. Det gör det även svårare att trycka in PS-knappen av misstag.