Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Inspire HR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Aktivitetsarmband (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Värdelös klocka. Den ”tappar” pulsen om det närmar sig över 160 bpm, särskilt när man springer intervaller. Helt klart inte värd pengarna (trots det låga priset).
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Jag har otroligt svårt att lita på pulsmätaren då den tycker min puls är tvåsiffrig när jag är nära maxpuls. Den verkar ibland visa korrekt men sen får den för sig att tappa kontakten och uppskatta det med att ligga i soffan.
 • Dålig
  1 år sedan
  Lite av ett skämt pga stegräknaren. Visar 2-3 ggr så många steg som min telefon, och eftersom kaloriförbränning och avstånd mäts utifrån det så blir datan helt fel. Dessutom mäter den steg när jag cyklar, ÄVEN om den fattar att jag cyklar. Efterblivet. Fitbits forum är fullt av folk som klagar på detta och Fitbit har efter myyyycket om och men erkänt problemet men verkar inte ha bråttom att göra något åt det. You had one job, liksom...

  Kommer reklamera den imorgon.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Efter att i flera år gått genom nästan hela Fitbits sortiment av smarta armband föll nu valet på denna. Gick från Fitbit Alta HR och allt är en uppgradering väl värd pengarna.

  + Bandet sitter mycket skönare, tänker sällan på att jag har det på.
  + Batteritiden håller sina utlovade fem dagar.
  + Den loggar vad som loggas ska
  + Skärmen är OTROLIGT mycket bättre. Lätt att läsa, även i solen
  + Bättre vibrationsmotor

  - Laddaren sitter ganska dåligt då den fäster med magneter. Sladden som kommer med är endast 10cm också, vilket lätt kan bli jobbigt. Som tur är finns tredjepartsladdare för absolut inga pengar att köpa.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra och prisvärd grej. Lätt att använda och synkar snabbt med mobilen. I appen finns det många bra funktioner för t.ex registrering av vatten eller matintag, håller koll på mensen och när man borde gå och lägga sig. På natten kan man använda den som ficklampa när man ska på toa. Batteriet håller ca 5 dagar på en laddning. Stöttålig.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra produkt som jag har provat några veckor. Gillar den långa batteritiden och att den är vattentålig. De positiva egenskaper jag upplevde var stegräknaren, sömnanalysen och pulsmätare.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Denna var mycket bra! Smidig och lätt använd! Gillar design och utförandet!
  Minus att den inte går att koppla till min samsung s health!