Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Versa Lite Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Denna FitBit får ett godkänt av mig. För att denna skulle fått ett högre betyg så skulle jag vilja se fler funktioner direkt i själva "klockan". Sovfunktionen med vibbrationslarm var min favorit då jag är väldigt svårväckt. Jag tyckte även funktionen som skickade ut påminnelser om att röra på sig var bra. Dock var stegräknaren för känslig och det gick inte att utgå från att man gått de stegen som visades. Den reggade till och med steg när man låg i sängen och sov. En bra klocka för den som inte kräver så mycket dock något dyr.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Är väl varken positivt eller negativt inställt direkt. Det är oki, inte mer än så. Hade förväntat mig mer pga av priset. Den har bra funktioner o enkel att använd. Dock märker inte stegräknaren av när man går kortare sträckor. Bra att man kan gör ganska många personliga inställningar, som tex stegens längd.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Fick testa denna klocka en månad och min summering blir: Okey inte mer,

  Totalt 3 nätter har den kunnat registrerat min sömn, då den tyvärr inte mäter sömn under 2 timmar, så visade den att jag sov max 3 timmar per natt.

  Stegräknaren och pulsklockan fungerade utmärkt. Att kunna ta ner appar och egna urtavlor är ett plus då man kan göra den lite mer personlig.

  Sen fick jag även tyvärr en allergisk reaktion av armbandet i gummi och väntar svar från FitBit som kontaktades för 3 veckor sen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Har väldigt positiva första intryck av klockan, en superlätt produkt i gedigna material, silikon och metallboett. Enkel men något tidskrävande första installation/uppdatering via Bluetooth, därefter var klockan extremt enkel att använda, med en enda knapp och touchscreen.
  Funktionerna och apparna täcker enligt mig de flestas behov gällande träning och vardagsanvändande, klockan är behaglig att bära på natten för sömnanalys och appen är väldigt intuitiv och lättanvänd.
  Mycket bra med push-notiser från telefonen direkt i klockan, diskret med tydlig vibration och möjlighet att läsa sms och liknande direkt i klockan.
  Det enda jag saknar i klockan är en egen inbyggd GPS och möjlighet att betala med klockan.
  I övrigt är jag mycket nöjd med klockan och appen, Fitbit har gjort användandet enkelt och smart, klockan har väldigt bra batteritid och det medföljer silikonband i två olika storlekar, som är lätt att byta.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Är supernöjd med denna klocka! Jätteskön att ha på sig och den har de funktionerna som jag behöver/vill ha. Snygg är den också! :P
 • Dålig
  5 mån sedan
  Fick testa den här för 1 månad sedan. Ville verkligen ha en klocka som jag kunde ha koll på min sömn med och där får den 5 av 5, stegräknaren var också bra. Men i övrigt nä. Gick och köpte mig en Samsung Galaxy Gear S4 istället och det hade jag inte gjort om det inte varit för min Fitbit.
  För övrigt kan du köpa en en Samsung Gear S3 idag för ungefär samma summa som vad Fitbit kostar!
  När jag först fick den var jag tvungen att byta länk, för jag har grova handleder, det bytet drev mig till vansinne! En gummilänk med en pytteliten låsning som var praktiskt taget omöjlig att komma åt, min fru fick göra det! =)
  Kollade upp andra armband på fitbit och fick en chock, 1000kr för en ny länk, vilket är galet dyrt!
  Ska du bara ha en mojäng som mäter sömn och steg så funkar den, men då är den på tok för dyr!
  Nej, jag kommer inte att rekommendera denna produkt till någon jag känner.