Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington S6606

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Locktång & plattång (91)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Jag fick denna plattång i samarbete med Buzzator och jag är positivt överraskad! Den är så enkelt och smidigt att använda. Rekommenderar varmt!
 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Fungerar bra att platta med, men får inte till npgra lockar. Nöstan smidigare med vanlig plattång.
  Gillar inte kamm/borst funktionen på sidorna. Känns som att det sliter av mitt hår 🙄
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag testa den här locktången/plattången från Remington. Den är väldigt funktionell och gör det den lovar. Man kan enkelt platta samt locka håret för att få en snygg men även naturlig look. Inte nog med det så är den väldigt stilren, värmer upp sig fort och enkel att förstå sig på.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  I samarbete med @buzzador har jag fått möjligheten att testa en plattång ifrån Remington.
  Jag är positivt överraskad och älskar att man kan justera graderna själv samt att det är en inbyggd borste i plattången 🙌🏻💆🏼‍♀️😀. Mitt hår är en ren katastrof o nästan omöjligt att få platt snabbt haha! Men denna överträffar mina förväntningar!
  -
  Den är dessutom väldigt enkel att locka håret med då plattorna är vridna som ni kan se på filmen😘.
  -
  Är ni ett GHD FAN som jag var innan? Nu kan jag inte riktigt bestämma vilken av dem som är bäst, denna var grym 🙈🙌🏻
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Jag tycker tyvärr inte denna platt- och locktåg levde upp till mina förväntningar, men den gick ändå helt okej att använda.

  Positivt
  + Snygg design i rosé
  + De vridna plattorna hjälper till då man lockar håret
  + Kommer snabbt upp i temperatur
  + Stort spann av temperatur

  Negativt
  - De små kammarna gör att håret fastnar och slits mer
  - Svårt att få till snygga lockar
  - Kort sladd
  - För mycket funktioner gör att jag hellre använder en vanlig plattång
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador så har jag fått hem denna Curl & Straight Confidence platt-och locktång från Remington. Har testat produkten i över en månad tid.

  Plus
  - Smidigt att ha både platt och locktång i samma. Passar mig som ofta reser.
  - Snygg design.
  - Perfekt att man kan justera temperaturen.
  - Bästa plattången.

  Minus
  - Lite för kort sladd.
  - Har lite svårt att få in tekniken för lockarna. Min vän lockade på mig och då blev det bättre men när jag ska locka själv blir lockarna lite ”hackiga”.

  Men allt som allt är jag väldigt nöjd.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador så har jag fått hem denna Curl & Straight Confidence platt-och locktång från Remington lagomt till mors dag, så jag har testat den ett tag.
  Det är många som tycker att det är svårt att få till tekniken med att locka håret med en vanlig plattång, men tack vare de vridna plattorna på Remington Curl & Straight Confidence så blir det nu lätt att få till lockarna man vill ha. Jag gillar även att man kan ställa in temperaturen mellan 150 - 230 C på Remington Curl & Straight Confidence. Så när jag plattar håret så har jag 150 C och för att få lite kraftigare lockar har jag på 190 C. Har man grövre hårstrån kan man behöva öka gradantalet. Det är alltid bäst att ha så låg värme som möjligt, så att det inte sliter lika mycket på håret.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått prova denna platt- och locktång från Remington. Jag har provat den vid flertal tillfällen under några veckors tid. Jag hade höga förväntningar på denna tång då den har flera olika funktioner. I hopp på att få de perfekta änglalika lockarna så måste jag säga att jag tyvärr blev lite besviken då jag tyckte att det var svårt att använda verktyget på grund av de små kammarna på utkanten av plattorna. Det krävdes helt nytvättat och genomborstat hår för att få det bra. Jag tyckte även att plattorna och själva tången överlag var både för lång och tjock. Tyckte även att det var svårt att få håret helt rakt pga att plattorna var vridna.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Provat den via buzzador
  Riktigt bra resultat med snyggt svall. Kommer få mycket användning av denna. Skapar ett bra resultat snabbt. Rekommenderas
 • Bra
  11 mån sedan
  Har testat platt/låcktången i samarbete med Buzzador. Designen är jättesnygg och bra att man kan ställa in temperaturen i flera steg. Som pattång funkar den utmärkt men jag får inte riktigt till lockfunktionen. Har testat att locka håret med vanlig plattång men aldrig lyckats få till bra lockar där heller och hade hoppats att denna skulle vara lösningen. Vet dock inte om det är produkten det är fel på eller det är jag som inte fått till rätt teknik ;) Jag fortsätter öva!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag har testat lock/plattången ett par gånger och den är fantastisk! Smidigt att den är vriden så man får ut snygga lockar och bra att man kan ställa in temperaturen!
  Plattar även håret fint och lätt att använda!
  Rekommenderas varmt!
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Jag var väldigt förväntansfull på denna produkt då jag har långt hår och söker lätta sätt att locka håret på. Men tyvärr så tycker jag det var knepigt att få till lockarna och med långt hår så känns det som om att håret liksom trasslar till sig innan man lockat klart locken. Knepigt. Som plattång funkar den utmärkt.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Supernöjd med produkten. Snabbt att få upp värmen på den och superfina lockar blir det av av den! Toppen att kunna reglera vilken temp man vill ha.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Jag brukar locka håret med plattång och tycker att denna 2 i 1 verktyget är riktigt bra. Jag är super nöjd över hur lockarna blir, den är lätt att använda och det går mycket snabbare att locka håret. Det värmeskyddet man får till är kanon bra när man snabbt behöver lägga ner tången i väskan.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Fick testa denna i samabete med Buzzador och trots att jag var riktigt peppad över den smarta 2 i 1 tången blev jag lite besviken på lockfunktionen.

  Plattången är suverän och designen är fin och ergonomisk. Värmeskyddet man kan sätta på efter användning är jättebra då jag ofta packar ner tången i väskan och hinner inte vänta på att den ska svalna.

  Dock håller inte lockarna i mitt hår och det är väldigt viktigt för mig att håret håller sig fint hela kvällen om jag vill locka det inför något evenemang eller en kväll på stan. Därför kan jag inte ge den full pott utan den är acceptabel men fyller inte förväntningarna med locktången.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Jag som älskar att locka eller platta håret tycker att detta är en superbra produkt! Lockarna blir kanon fina, den är snabb på uppvärmningen & snygg design. Kanon bra 2-in-1 verktyg för håret.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Jag älskar när den har en 2 i 1 funktion så därför tycker jag denna är bra. Ska man resa tex så slipper man ha med sig fler prylar men kan ändå styla håret olika,
 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Den håller tyvärr inte vad den lovar. Lockarna blir inte alls fina om man nu ens kan kalla det för lockar. Fungerar mycket bättre med en vanlig plattång.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Designen är snygg och den hår fort att värma upp. Jag har dock inte riktigt fått in snitsen för lockarna än men för att platta är den grym enligt mig! Lång sladd är också någonting jag uppskattar. Toppen!
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Fick denna i samarbete med Buzzador. Funkar bra till att platta och locka håret men tyvärr ingen wow upplevelse då det inte håller särskilt länge. Plus att den blir varm snabbt och kommer upp i höga grader. Snygg design!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Fick hem produkten i samarbete med Buzzador och den levde verkligen upp till förväntningarna! Enkel att använda och lockarna blir hur fina som helst. Mitt tjocka hår kräver sin plattång men Remington S6606 E51 Curl Confidence 2in1 Straighter klarar det finfint! Dessutom är den väldigt snygg också.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag testa denna lock & plattång. Jag gillade att de var två funktioner i ett så man både kunde locka och platta håret men jag tycker att som med de flesta lite billigare varianter, att håret inte håller hela dagen varken om man plattar eller lockar. Den här var bra för att vara ett lite mindre budget-alternativ. Jag gillade även designen och att den kom upp i ett bra gradantal och blev tillräckligt varm.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I sammarbete med buzzador fick jag prova denna. Jag tycker det är en bra plattång och även locktång för detta pris. Går inte att jämföra med andra tänger som kanske kostar det dubbla men den äe väldigt lätt att använda och ett plus för att man fick med ett skydd!
 • Knappt godkänd
  12 mån sedan
  I samarbete med buzzador; var väldig glad när jag kom med i denna kampanj men besvikelsen var stor när jag fick hem produkten, lockarna blir inte så snygga som med en vanlig plattång och dem håller tyvärr inte alls. Dess egenskaper som plattång är som vilken annan men locktångsegenskaperna var en riktig besvikelse.
 • Utmärkt
  12 mån sedan
  I samarbete med buzzador: Enkelt redskap att ha då det är 2 i 1! Stilren design! Jag tyckte det var bra med en liten kan vid plattorna. Lätt och snurra och få till fina lockar. Lätt och smidigt glider den nedför håret.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  👉I SAMARBETE med #buzzador fick jag möjligheten att testa ( REMINGTON ) Straight & Curl Confidence – det supersmidiga stylingverktyget som fungerar som en plattång och en locktång. En super smidigt , man behöver inte köpa både plattång och locktång nu har man 2 i ett :) Det uppskattas av tjejerna.
  Design - den är fin och klasisk men dom hade kunnat jobba på den bitten och få eny bättre resultat alltså utsendet. Priset tycker jag den är helt ok med tanken på att det är 2 i ett !
  Fördelen med den är att man kan både platta håret och locka håret samt att den blir väldigt snabbt varm så man behöver inte vänta. Och den har 5 olika temperaturer 150° - 230°. Jag har testat den i 1 vecka och är super nöjd kan inte säga mer än så . Rekomenderar den VÄLDIGT mycke. Finns ingen nackdelar med den :) allt är positiv .