Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo Tab M10 ZA48 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Surfplattor (86)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar helt ok som platta till barnen. Dock ogillar jag att lenovo verkar ha gjort något eget "barnläge" - det som fanns/finns i android sedan tidigare med begränsade profiler fungerade bra för oss, medans alla appar inte går att installera eller fungera i lenovos eget läge. Dessutom finns det vad jag skulle kalla en bugg i interfacet: när barnet vill installera en app krävs pin från förälder. Sedan kommer man rakt in i appen, men när man går ut har barnet inte tillgång till appen som föräldern precis godkände installationen av! Då måste man in i inställningar och godkänna appen med pin som ett extra steg vilket känns onödigt.

  Det som är bra med plattan är att den laddar väldigt snabbt (usb typ-c!) och den är grymt mycket rappare än en nvidia shield tablet vilket är vad vi jämför med. Med en renare android så hade den fått 5/5. Faktum är att systerns shield är så mycket slöare att vi förmodligen köper en till m10 32GB till henne!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  För priset - mkt bra.
  Minneskortplats, 3 gig RAM, 32 internminne.
  Android 9 uppgraderbar.
  Lenovo gör bra grejer till rimliga priser.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  4 mån sedan
  Bra skärm. Ok batteri tid men näää :-(

  Tar 2-3 sek att ladda sidor när man surfar och skall starta nytt film klipp, vilket gör att dottern sitter och tog trycker på skärmen för att det tar lång tid innan film klippen startar. Sen låser sig Lenovos barn app sig hela tiden så den går inte använda.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Helt OK, apparna flyter på galant