Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (213)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Köpte denna i tro och övertygelse att Samsung nu äntligen har en bra lur i budgetklassen men jösses vilken besvikelse! Det kändes som om jag slungades tillbaka ett decenium så långsam den är! Det skulle vara straffbart att idag 2019 tillerka en telefon som är superslö! Och kamera är crappy, batteriet kasst!
  Det enda som är bra är skärmen men det rättfärdigar inte köpet av telefonen.
 • Usel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Nja, man måste vara van vid riktigt dåliga telefoner om man gillar den här luren. På pappret ser det OK ut, men det funkar inte i praktiken.

  Fingeravtryckssensorn under skärmen är katastrofdålig. Fungerar en gång av tio. Ansiktsigenkänningen är någorlunda ok, men funkar inte så fort det är mörkt.

  Luren är ganska seg och laggig och erbjuder inget wow förutom skärmen. Kameran är en riktig besvikelse.

  Att inte köpa en Xiaomi 9T istället är rena idiotin. Kostar lika mycket.

  Själv hoppade jag över till en Xiaomi Note 7 istället. Bättre kamera och "vanlig" fingeravtryckssensor för 1800SEK från Amazon DE.
 • Usel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  uppdatering: skärmen har nu en spricka rakt över, tack vare en liten repa som blev. aldrig vart med om sämre glas... fullt i små repor efter 4 månader. undvik!

  Undvik allt som har med Samsug att göra, det känns som att hålla på med en telefon från 2012.
  Om Du är van vid Slamsug, funkar den nog galant, stackars dig.
  Jag kommer från en Xiaomi och är besviken! Så mycket funktioner och detaljer som fattas i Samsug!
  Kommer lista här nedan det jag kommer på, dvs varför jag ger denna a50 och samsug i helhet ett dåligt betyg.

  1. Priset, i jämförelse med en kines Xiaomi med samma prestanda är denna dubbelt så dyr. Spelen, apparna går precis lika snabbt med gamla xiaomin som är hälften så dyr och ett år äldre.

  2. Högtalare/ljud, sprakar i högtalaren under samtal på full volym.

  3. Dålig täckning, har 1-2 utav 4 streck på mottagning jämfört med nästan alltid full mottagning på min gamla xiaomi.

  4. Fingeravtrycksläsaren, den är SEG och läser inte av fingret korrekt! Fungerar inte alls... Jämfört med xiaomin som läser av fingret snabbare än blixten, alltid 100%

  5. Genvägar, ville ha en genväg (ikon) på hemskärmen som låser telefonen/skärmen för att slippa trycka på sidan av mobilen, det finns ingen så var tvungen ta hem app. Det har Xiaomi som standard som val.
  Kan inte heller sätta genväg (ikon) på hemskärmen för att snabbt kunna starta "ficklampan", lyset. Faktum är att jag hittar inget sätt att sätta

  6. Ingen notifikations lampa för att se om du fått sms, missat samtal.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Inköpt via Webhallens kampanj där även ett 512 GB-minneskort ingick för 3.5k. Telefonen känns jättesnabb i de olika apparna (till skillnad från min gamla Galaxy) och kameran kan ta otroligt breda bilder om man väljer vidvinkelläget! Inte haft några problem med den alls sen inköpet för någon vecka sen.

  Det enda negativa är att glaset inte är tappsäkert (gorilla glas 3, inte högre). Hade varit full pott om den hade haft det med tanke på att telefonen känns hal vilket gör att risken för att tappa den ökar, men för detta priset är det en grym telefon oavsett!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Får extremt mycket för pengarna. One ui känns väldigt genomtänkt och jag gillar bixby routines där jag kan ställa in hur telefonen ska bete sig beroende på vad klockan är, var den är osv osv. Grym prestanda med Exynos 9610 som håller jämna steg med Snapdragon 845. Fingeravtrycksläsare i skärmen känns lite seg, har registrerat min tumme 3 gånger för att den ska bli snabbare vilket hjälper en del. Använder ansiktsigenkänning istället vilket går väldigt snabbt. Hoppas att samsung kan lösa en uppdatering som snabbar upp fingerläsaren. Telefonen känns genomgående väldigt prisvärd.

  + Skärmen
  + Batteritiden
  + One UI
  + Kameran
  + Känns premium

  - Ej vattentålig
  - Något slö fingeravtrycksläsare
  - Dålig högtalare
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Det är en extremt snygg och bra telefon och man för så mycket för 4000kr. Den har 128 gb intern, 6,4 tum så det kan inte bli bättre för 4000kr. Köp den ni kommer absolut inte bli besvikna.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  En tidig resension, min sambo köpte en idag, 3990,- (fullpris) på elgiganten. Känns som ett rejält lyft i mellansegmentet (kommer från A8 2018), bra skärm i samma storlek som S10+ dvs stor men känns inte för stor, med liten kameranotch. Sjukt mycket internlagring för att vara Samsung i den prisklassen 128GB. Fingeravtryckläsare under skärmen och stort batteri. Mer behöver man inte betala för en telefon. Återkommer med uppdatering när den används ett tag.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  11 dagar sedan
  Bra mellantelefonspel, jag rekommenderar trots upplåsningsläget med tumtryck under skärmen som tar mer tid än den konventionella spelaren om ingenting att rapportera.
 • Ganska dålig
  5 mån sedan
  Telefonen är ok men returneras

  Bra: skärm, hastighet.

  dålig:
  Kameraet är kornig, kämpar för att fokusera och tar lång tid att ta bilden.
  Mobilen startar om sig själv utan uppdateringar.
  Fingeravtrycksläsaren på skärmen tar mycket lång tid eller fungerar inte
  För mycket "uppblåst" från samsung!