Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE65Q60R

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (360)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bytte från en fyra år gammal 55 tum philips som vi flyttade till ett annat rum. Jag spanade länge på philips för vi har gillat ljusfunktionen som de har runt skärmen. Men efter att en listig och bra säljare på elgiganten övertygat mig att ta hem denna samsung ångrar jag mig inte en sekund. Bilden är fantastiskt. Svärtan och färgerna är superfina. Ljudet är förvånansvärt bra. Men viktigaste intrycket är att det är vilsamt att titta på tv nu.

  På philipsen körde vi alltid apple TV och jag trodde vi skulle behöva uppdatera den till den senaste 4k versionen. Men det är helt överflödigt. Smart tv funktionerna i denna samsung är mycket trevligare än Apple TV, I alla fall tillräckligt bra för att vi inte behöver bry oss om att uppgradera. Sedan kommer en uppdatering under året som gör att man ska kunna använda airplay 2 direkt på tvn, vilket faktor är en av de viktigaste funktionerna på en Apple TV.

  Säljaren drog av 1500 i butiken, men det är ändå saftigt att ge drygt 15k på en tv. Med det sagt får den ändå full pott från mig.