Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE65Q60R

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (506)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bytte från en fyra år gammal 55 tum philips som vi flyttade till ett annat rum. Jag spanade länge på philips för vi har gillat ljusfunktionen som de har runt skärmen. Men efter att en listig och bra säljare på elgiganten övertygat mig att ta hem denna samsung ångrar jag mig inte en sekund. Bilden är fantastiskt. Svärtan och färgerna är superfina. Ljudet är förvånansvärt bra. Men viktigaste intrycket är att det är vilsamt att titta på tv nu.

  På philipsen körde vi alltid apple TV och jag trodde vi skulle behöva uppdatera den till den senaste 4k versionen. Men det är helt överflödigt. Smart tv funktionerna i denna samsung är mycket trevligare än Apple TV, I alla fall tillräckligt bra för att vi inte behöver bry oss om att uppgradera. Sedan kommer en uppdatering under året som gör att man ska kunna använda airplay 2 direkt på tvn, vilket faktor är en av de viktigaste funktionerna på en Apple TV.

  Säljaren drog av 1500 i butiken, men det är ändå saftigt att ge drygt 15k på en tv. Med det sagt får den ändå full pott från mig.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 år sedan
  Tycker Q65Q67R är bättre då det nästan är samma pris (100kr dyrare) och bättre PQI.

  Annars är alla samsungs tvn bra!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helnöjd med denna tv, den har ju inte backlit-panel som de dyrare modellerna i serien, men jag måste säga att jag inte tänker på det. Väldigt snabba menyer och uppstart, hyfsat bra ljud och jättefin bild. Dock stängde jag av alla typer av dynamiska bildinterpolering/förbättringar då de orsakade artefakter vid snabba rörelser i spel. Tycker det ser bättre ut utan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super imponerad, givetvis inte som de dyraste modellerna men helt klart en av de bästa i prisklassen.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har nu haft tven i några dagar. Mycket fin bild i det mesta. Men det blir lite för mörk bild på en del högupplöst matrial med 4k hdr.
  Uppdatering 25/12-19: Tv lämnades tillbaka pågrund av att den inte fixa hdr på ett bra sätt.
  Konstigt att en tv för 11000 kr inte fixar hdr på ett godkännt sätt.