Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE75Q70R

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (440)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 26 dagar sedan
  Har haft den nu i några dagar och är mycket nöjd. Det är bra bild efter lite justeringar, mycket bra svärta och jag gillar den lilla smidiga fjärrkontrollen som ersatte min Logitech Harmony One multifjärr som kan styra min TV-box, Förstärkare och Xbox. Fantastiskt! Kommer faktist inte på något negativt just nu med denna tv så jag är klart nöjd!

  Edit: Airplay strular ibland. Netflix kan också frysa ibland eller starta om. Jag tar bort en stjärna
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Kollade länge runt efter den perfekta tvn för mig. Jag ville ha en stor tv för film och spel för ett bra och rättvis pris. Biokännsla och förberedelse för ps5an.
  Oled tvn var såklart högt upp på listan och de är ju väldigt bra tvn men dock kostar dom extremt mycket, en ny lg cx 75 tum kostar 60k. Vilket är galet. Visst man kan vänta till bock Friday men lär inte gå ner under 30k på ett år minst. Så där rök dom tvna. Slutsatsen blev denna tv efter ha kollat på andra allternativ från även Sony och lg. Extremt prisvärd för de man får då detta är förra årets modell betalar man inte för onödigt krafs som finns i årets modeller. Har haft den några veckor och är supernöjd. Bra för spel. Bra för film då tvns storlek ger biokännsla, hade en 48 tum tv innan. Nu känner jag mig redo för 4k hdr gaming och att tvn inte går över 60hz är helt ok för mig. Hdmi 2.1 är bra men få spel lär gå över 120 Hz och även om dom gör det så är 60 fps tillräckligt bra för mig.
  Svärtan är bra. Bilden är krisp. Många appar. Bra navigation. Fin fjärr. Samsung appen man kopplar med mobilen för att styra är nice. Helt enkelt precis de jag sökte efter. Jag har nu pengar över för att köpa ps5 och en grym tv inför filmer i höst/vinter! I recommend!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Efter en vecka är jag mycket nöjd.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Mycket bra svarta partier för en LCD. TV'n har alla möjliga funktioner såsom apple tv, chromecast och en massa andra tv-appar såsom Netflix mm.
  Rekommenderar!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Fått bytt skärm på garanti nu 2 ggr på 1 år Håller inte så länge.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Har ägt denna tv ett par dagar nu är är mycket nöjd hittils. Utmärkt svärta och snabb respons i menyer och fjärrkontrolltryckningar.
  HDMI ARC fungerar utmärkt ihop med SONOS.
  Som alla 75" är den naturligtvis både stor och tung med sina strax över 37 kg, vilket ställer krav på både väggfäste och framför allt väggen den hängs upp på, i de fall man väljer att inte använda de medföljande fötterna.
  Ur kartong är som vanligt färgmättnad och kontrast påtagligt uppskruvat vilket ger försiktigt grönstick i vissa områden av bilden på vit bild i vissa vinklar, detta försvinner dock helt när färgmättnad och kontrast sänks något till mer normala nivåer.
  Jag rekommenderar denna produkt.