Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Super Mario Maker 2 (Switch)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Switch-spel Nintendo Switch-spel (1024)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  16 dagar sedan
  99% av spelet blir värdelöst om man inte betalar Nintendo varje månad för att kunna spela online.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har hållit familjens 12-åring sysselsatt sedan det släpptes. Det är riktigt bra men det är trist att det krävs en prenumerationstjänst för att kunna ta del av andras alster.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bättre än första Mario Maker på alla sätt och vis! Algoritmen för slumpvisa banor är bättre så den genomsnittliga kvaliten på banor man får när man spelar är högre!

  Det enda jag saknar är att kunna använda gamepad samtidigt som TV från Wii U versionen, men jag drar icke ner betyget över en sådan sak då det är en hårdvarubegränsning med Switch.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt roligt spel! Det är så mycket valuta för pengarna att man knappt behöver något mer spel. Endless, Storymode, VS, Easy, Normal, Expert, Super Expert, ja det tar aldrig slut! Rekommenderas starkt till alla med Switch!
 • Usel
  1 år sedan
  Jag droppade 3000kr på en Switch, 720kr på en Pro Controller och 700kr på det här spelet, och inget... INGET fungerar som det ska.

  Jag kör Switchen i table top-läge och skärmen är under all kritik. Den har ordentlig med motion blur mellan frame:sen vilket gör att det blir svårt att se fiender ordentligt när man springer snabbt (som man behöver i MP). Skärmen är tydligen kassare ju nyare de är, vilket bekräftats av användare på nätet, som jämfört de nyaste skärmarna med de som kom när switchen släpptes, och det är skillnad. "Dry bones"-fienden ser ut som en grå blobb om man springer snabbt, plus att den är mindre "bright", dvs. lyser mindre eftersom skärmen är så kass.

  Pro controllern fungerar inte som den ska heller, utan trots att jag alltså har den bara några CENTIMETER från skärmen så förlorar jag ibland inputs. Jag gjorde en inspelning av detta där jag tryckte 2ggr till vänster, sen 2ggr till höger i en meny, och visade att den ibland dubbeltryckte och ibland inte registrerade 1-2 tryck. Det är undermålig kvalité.

  Spelets multiplayer-läge, som är det roligaste NÄR DET FUNGERAR, fungerar otroligt dåligt, och är enligt mig anledning att kunna lämna tillbaks spelet och få pengarna tillbaks. De flesta känner till det, men det laggar otroligt, och ofta, utan att Nintendo ens erkänner problemet eller säger att de håller på att fixa det. Jävla kasst helt enkelt. Och så har de MAGE att ta 100kr extra för spelet för att det numera kräver en prenumeration.......
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bäst
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt mycket spel för pengarna. Stort steg upp från förra spelat i serien.