Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington HC9100

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Hårklippare & hårtrimmers (87)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 mån sedan
  Gjorde sitt jobb bra i ett år. Men kvalitet är under all kritik. Ansade skägget Max en gång i veckan och trimmade håret kanske 4 gånger. Nu varken laddar den eller går att köra med sladd. Börjar hacka direkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En riktigt bra hårklippare! Mitt tjocka och täta hår fixar den galant.
  Designen är det inget fel på. Känns bra i handen och den väger inte så mycket som man först tror när man ser storleken. Den har vissa kanter och skåror där fint hår kan lägga sig, men det är inget som drar ner betyget då det bara är att skölja bort.
  Maskinen i sig är kraftfull. Klarar som nämnt mitt hår utan problem och då kör jag bara på batteri. Andra maskiner jag haft kan få för sig att säcka ihop när jag drar den över mitt hår men inte denna. Den här kör på!
  Batteritiden har jag inget att säga till om. Har kört ca 40 min och den kan nog köra lite till. Ingen tendens att bli slö när batterierna börjar ta slut. Önskvärt hade varit någon form av LED-indikator som visar hur mycket batteritid den har kvar.
  Bra med bett för alla olika hårlängder, och taper-spaken gör att man kan ändra längderna på millimetern. Lätt att byta betten och ett stort plus att man kan skölja bett och maskin under kranen för att få bort allt hår. Jag upplever den även som ganska tyst jämfört med många andra märken. En snygg, lätt och kraftfull hårklippare!