Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi 9 SE 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mobiltelefoner (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Rejält missnöjd med ett par saker. För det första finns det reklam inbyggt i själva operativsystemet. Varje gång man laddar ned en ny app får man tex upp reklam, inte från appen utan från Xiaomis eget operativsystem. Det är helt otroligt dåligt.

  För det andra är flera funktioner som finns i Android avstängda som tex smart lock som bara fungerar med Xiaomis egna produkter. Kompatibiliteten med bluetooth klockor/armband verksr också vsra sådär.

  Bortsett från dessa stora problem prisvärd telefon.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Kommer närmast från en rad Motorola moto G2, G4, G6 och valde att testa Xiaomi denna gången. Då jag vill ha en kompaktare och inte för tung telefon föll valet på MI9SE. Jag valde 128 Gb då den inte har extra minnesplats.

  Första intrycket var väldigt ovant med Xiaomis MIUI, plottrigt med en massa saker som jag inte vill ha och inte lyckades stänga av. Vissa andra funktioner som jag vill ha hittade jag inte.
  Efter ett par dagar blev jag tveksam till att bytet var så lyckat men efter att nu ha rotat runt i systemet så har jag till slut lyckats konfigurera telefonen så att jag är nöjd och insett att Xiaomis MIUI faktiskt är ok efter lite tillvänjning.

  Själva telefonen är underbar, premiumkänsla, snabb och med en bra kamera. Svårslagen för prislappen. Frontkameranotch verkar störa många men inte mig överhuvudtaget, ej heller den utstickande kameran på baksidan då jag använder plånboksskal.

  Ingen mellanklasstelefon är fri från kompromisser och det jag saknar mest är hörlursuttaget. Det följer dock med en hörlursadapter till ladduttaget. Endast en högtalare i botten kan vara lite irriterande om man råkar hålla fingret över den. Kan även tycka att skärmen inte ger lika bra respons som min gamla G6:a.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Väldigt prisvärd telefon.
  Använt den i två månader.
  Saknar Google original launcher en aning.
  Batteritid är inte helt imponerande men acceptabel.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Läskigt många permissions de inbyggda apparna behöver, helt omöjligt att använda telefonen utan att skicka iväg all statistik till kina. Lämnar tillbaka den omedelbart.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Nyckelordet för mig gällande denna telefonen är prisvärd! Jag letade efter en billig telefon med bra kamera och just denna har samma kamera som Xiaomis premium alternativ. Själva telefonen känns responsiv och smidig. Den är egentligen större än vad jag önskat, men det gäller alla (för mig intressanta) telefoner idag.

  MIUI (Xiaomis gränssnitt) är jag inget större fan av, så jag kör Nova för att få det att se mer ut som jag önskar. I senaste uppdateringen fick de äntligen till en fix med notifikationsikoner trots telefonens "notch", innan fick man lösa det med en app.

  Eftersom denna telefonen saknar minneskortplats köpte jag den med 128 GB så jag slipper oroa mig för platsbrist.

  Jag kan inte säga så mycket om hållbarhet då jag har min i ett vikfodral samt med skärmskydd (glas) på...

  Batteriet räcker ledigt en dag även om jag i mitt tycke använder den mycket. Givetvis skulle det gärna få vara ännu större...

  På det stora hela är jag nöjd med köpet och kan rekommendera produkten.