Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi 9 (6GB RAM) 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mobiltelefoner (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Kamern är superbra och de olika linserna är bra. Skärmen har jättebra svärta och färgerna är lysande. Den är snabb och klarar av allt du utsätter den för. Notifikation lampan på toppen av telefonen och Ir-blastern Är funktioner som är riktigt bra. De ända negativa jag stött på är de lilla batteriet som bara håller ca 4-5 screen in time. Dock har detta inte stört mig då jag snabbt kan ladda ca 15 % på 5 min med den inkluderade snbbladaren (18w) i boxen. Jag rekommenderar denna telefonen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bra pris, bästa telefon jag haft.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mycket smartphone för pengarna.

  Snygg, smidig och snabb.

  Plus:
  Snabb
  Stor skärm
  Bra kamera
  Android 10
  Billig i förhållande till vad man får.

  Minus:
  Hal yta
  Inte lika hög kvalitetskänsla som de bästa men som sagt, för priset är den utmärkt.

  Rekommenderas till dom som klarar sig utan Iphone och S10 samt hellre lägger överskottet på en ny TV.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Ägt telefonen sedan juli 2019.
  + Grym kamera
  + Prestandan, inga problem att multitaska etc. Har ej använt min för att spela, men allt annat används den till i princip. (Tvivlar på att den skulle ha några problem med spel)
  + Priset, otroligt bra pris för prestandan, kameran och designen

  - Batteritiden är inte fullt lika bra som min tidigare Huawei Honor 8, men det är overall helt OK. Klarar mig från morgon till kväll med batteriet iallafall.
  - Alla ADS, i de inbyggda apparna får man irriterande reklam. Inget man skulle uppleva i en Samsung eller iPhone, men då är priset trotsallt därefter. Det finns möjlighet att disabla annonserna också efter lite pill.
  - Buggar, jag har upplevt en bugg med ett tema, där min bakgrundsbild blev låst, jag kunde inte ändra förrän dom patchade det i en os-update ca 2 månader senare. Det är inte helt buggfritt, men jag som är lite nördig, tycker det är lite roligt också eftersom man får vara med och se förbättringarna. =)

  Telefonen rekommenderas om du är intresserad av att pilla lite själv med inställningar och är nyfiken på nya saker.
  Är du en handfallen teknikhatare, är Xiaomi Mi 9 inte något för dig vill jag påstå.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  För er som är tveksamma så ska jag ge min version av min första xiaomi mobil. Kameran är riktigt bra! Men bilderna är mer åt det ljusare hållet, om ni vill ha mer värme i färgerna så är inte denna mobil rätt då är det Samsung som gäller. Skärmen är inget att jubla åt även om den är okej och egentligen inget att klaga åt
  .. Men jämfört med min föregångare Samsung s8 är den blekare och saknar färg.. Men somsagt kameran är vass och trots att den saknar OIS så har jag inte märkt nåt av det. Men kortfattat man får en riktigt bra mobil för pengarna och finns inte många som slår denna i slutändan, ett bra köp för er som väljer denna.!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket bra liten platt smartphone (den enda): batteriet. Men för priset på telefonen skulle det inte ens vara värt att klaga.