Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Bravia KD-65XG9505

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony TV (191)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inget problem alls med ARC/eARC som Svedinaren skriver om och har satt bottenbetyg pga.

  Otrolig bildkvalitet. Slår Samsungs motsvarigheter och dyrare OLEDs sett till hela registret. Kräver lite finjustering av inställningarna. Men lätt att hitta online. Viktigt att inte ha överdrivna färger (a'la Samsung) utan naturliga istället, och att köra rätt låg ljusnivå. (De flesta kör alldeles för ljust, onaturligt och sämre skärpa.) TVn har en bättre nyanshantering/övergångar istället för onödigt mycket färg jämfört med Samsungs motsvarigheter. Och rörelsehanteringen är överlägsen allt. Helt fenomenalt. Perfekt i action och sport. Menyer etc är sjukt snabba och jag gillar att det är 100% Android TV. 4K i HDR och med denna TVs bildkvalitet får mig att dregla.

  En riktigt bra bonus är att fjärrkontrollen är snygg, smal och tunn. Och har ovansida i borstad metall. Knapparna har grym känsla.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Trevlig TV med bra bild och bra anslutningsmöjligheter. Älskar att den kör Android.

  Hittar inga minus ännu.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket fin bild och bra prestanda. Man märker inte "blooming" vid normalt tittande som folk klagar över. Inte haft en bättre bild och ville inte ha Oled.

  Får minus pga problem med ARC/eARC som tappas och behöver nollas. Det ska va förbättrat (fixat?) i kommande uppdatering (Android 9.0)

  Får även litet minus för att den inte skickar DTS pass-through via Kodi. Man kan dock avkoda och skicka 5.1 signal. Kommer nog köpa en Vero 4K dedikerad för Kodi pga att jag inte riktigt gillar Kodi inuti Android TV av olika anledningar.

  Uppdatering:
  Nya uppdateringen har fortfarande problem med ARC och introducerade även grova ljudproblem med Kodi. Mest med passthrough men även avkodat. Tyvärr kan jag inte ge TVn godkänt längre för detta problem borde vara fixat istället för förvärrat.

  Uppdatering:
  Fick den återköpt till slut.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra bild.
 • Bra
  1 år sedan
  Obs inte köpt någon själv men tänkte uppgradera från min Sony KD-55XD8005 som är cirka 5 år gammal. Tittade på denna i butik och tycker "blooming" var katastrof för priset.

  Köpte en Samsung som var billigare, sämre mjukvara, ej hdmi 2.1.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En grymt bra TV vad gäller bild och funktioner.
  TVn kör Android TV version 8 med väldigt bra flyt.