Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG S3RF Styler (Brun)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Torkskåp (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.31)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Denna produkt är i samarbete med Buzzador! Fick köpa denna produkt och den har hjälpt mig i många lägen efter långa arbetsdagar! Sjukt att det fungerar! Wow! Tack LG till ett bättre liv
 • Mycket bra
  16 dagar sedan
  I samarbete med buzzador har jag fått prova denna produkt.

  Supersnygg och lyxig. Praktisk till arbetskläder och skjortor/kavajer.
  Designen är super men priset är dyrt. Det är verkligen en lyxprodukt.
  Men bra användningsområdet till kuddar och gossedjur.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 17 dagar sedan
  Jag har köpt produkten via ett samarbete med Buzzador för ca 2 månader sedan. Det är en väldigt bra produkt för att torka plagg som inte går att torka i tummlaren. Även väldigt användbar när man ska fräscha upp plagg som man inte vill eller kan tvätta. Jag är väldigt nöjd med produkten.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Fick köpa skåpet i samband med Buzzador och tycker det är toppenbra! Jag som ofta använder skjortor i jobbet tycker det är jättefräscht att bara hänga in i skåpet när man kommer hem. Även byxor med pressveck blir väldigt fina! Lite synd att torra, skrynkliga skjortor inte blir helt släta, men hänger man in en tvättad, fuktig så funkar det toppen!

  Samt när man har småbarn och deras leksaker osv känns ofräscha så sätter man in dom i skåpet och det tar bort kvalster osv.

  Skåpet känns otroligt lyxigt.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Vi köpte denna produkt i ett samarbete med Buzzador. En stor fördel med denna maskin är att den tar bort allergener som t ex pollen och kvalster från barnens ytterkläder. Det är extra bra eftersom dom har allergier! Med hjälp av små ”våtservetter” ger den är god doft. Enkel att göra rent vinterkläder i och det går fort! Däremot är den ganska liten och det får inte plats så mycket saker i. Sen hade det varit trevligt med fler dofter att välja mellan! Men rekommenderar den starkt!
 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Grym produkt! Fick testa denna via Buzzador och är väldigt nöjd. Den jobbar fort dock är den inte så bra med tjockare plagg, tex skjortor. Blusar funkar den perfekt till och uppfräschingsfunktionen är även den riktigt bra men kan bli lite dyrt i längden då dessa "luktdukar" kostar..
  Rekommenderar verkligen stylern om man har många plagg i känsligare material.
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Perfekt för tunnare blusar/tröjor som tar bort alla skrynklor. Fräschar upp stickade plagg så att man slipper tvätta dem lika ofta. Tar inte bort all dålig lukt från ex. en tröja som har en sämre odör utan där rekommenderas att tvätta i vanlig tvättmaskin. Skjortor som är torra och har lite skrynklor blir inte helt 100% släta. Men har jag tvättat en skjorta och hänger in den i skåpet så ångas den och blir torr och den blir slätare än om jag skulle använt mig av ett strykjärn. Stort + i kanten är pressvecks funktionen för byxor. Inget störande ljud.
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Kände innan jag köpte detta skåp att det kanske var lite onödigt men nu i efterhand förstår jag inte hur jag någonsin klarat mig utan, 10 poäng till detta skåp!
  Kläderna känns så fräscha på engång!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpte den här genom ett samarbete med Buzzador. Har fräschat upp barnens filtar och gosedjur med bra resultat. Även alla ytterplagg åkte in i den, super bra resultat, allt doftar gott.
  Skulle vilja ha plats för flera plagg samtidigt. Skulle även vilja byta dörrupphängningen utan en tekniker. Annars är jag super nöjd hittills :)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Magi!
  Tar bort lukter, slätar till och underlättar ett stressat liv
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt fantastiskt!
  Vi har fått en helt ny garderob tack vare detta skåp. Varenda plagg vi kört känns nu som nytt. Trodde hela tiden att det skulle vara bra, men såhär bra hade jag aldrig vågat hoppats på. Kostymerna luktar gott, skjortorna och blusarna är släta och jag slängde till och med in mina svettiga träningsskor som blev så fräscha. Ger det verkligen detta skåp 10 poäng.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag köpte den här genom ett samarbete med Buzzador för ett tag sedan. Har redan kört ca 3-4 program per dag. Har fräschat upp i stort sätt hela garderoben. Kostymerna luktar gott och blev släta, skjortorna blev extremt mindre skrynkliga och jackorna samt barnens regnkläder fick sig en uppfräschning också. Har även fått bort dålig lukt från barnen gossedjur
  Rekommenderas starkt!