Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T720 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Surfplattor (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Lämnade tillbaka min idag efter att konstatera att den inte håller måttet. Synd på en så slim och snygg platta med utmärkt skärm och ljusstyrka.

  Köpte den i syftet att använda som navigationspadda till båten, där den kopplas via WiFi till AIS'en. Kopplingen droppar hela tiden, vilket innebär att positionen och AIS-data förloras. Fungerade utmärkt med min gamla Tab E.

  Hopplöst hur dåligt WiFi man kan bygga in i en ny padda. Har inget förtroende att det kommer fixas heller, det sitter nog i hårdvaran och inte drivern.

  För mer info, se min jämförande film på https://www.youtube.com/watch?v=UQwG5bjHq5w
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Kanon! Wi-fi är inga problemet och skärmen är fantastisk! Studentrabatt på 20% hos Samsung.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Skärmen,ljudet,batteriet i toppklass
 • Usel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Över huvud taget är det svag WiFi på den. Liggandes eller stående med eller utan beröring. Kommer aldrig upp i max-hastighet om jag inte står vid routern. Där mobilen hittade 10-15 nätverk nöjde sig S5e med några stycken. Den kör tydligen MU-MIMO 1x1 också. Fullständigt värdelöst när kanske huvudsyftet med en platta är streaming.
  Lämnade tillbaka min.

  https://www.reddit.com/r/samsung/comments/bhxt3x/galaxy_tab_s5e_so_far_so_bad_wifi/
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Efter noggrann jämförelse med iPad Pro 2018 från Apple så upptäckte jag att Samsung har 20% student-rabatt. Slut-priset hamnar på runt 3800kr, alltså mer än hälften av iPad Pro.

  Skärmen, högtalarna, designen, programvaran är i topp-klass för en Android tablet. Det enda som den saknar är en bra processor, men för priset är det ett riktigt bra paket. Rekommenderar starkt om du endast letar efter en tablet för film och media.

  Uppdatering: Har läst om problem med Wi-Fi antennen på flertal sidor. Inte märkt något fel själv men uppdaterar recensionen om jag gör det.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Vacker tablett! Inga Wi-Fi-problem som många säger. De fyra högtalarna är det bästa jag hört! Vackert ljud, både högt, klart och massor av bas. Denna tablett imponerade på mig med både batteritid och laddningstid, men speciellt vikten. Skärmen är ljus och helt vacker. Trevligt att titta på YouTube och filmer i 1440p. Så snart jag tog den ur lådan blev jag chockad av vikten. Super lätt! Älska Samsung-Dex. Har beställt tangentbordet som kan erhållas ser jag fram emot att använda den som en dator. Kameran är inte bäst, men trots allt är det en tablett. Processorn är en "medium" processor. Men jag har inte stött på några problem med det. Tabletten är inte långsam alls. Inga problem

  Hade den här hatten S-Pen tillgänglig, det hade varit 100%. Men det kommer bra med storebror s5, som lanseras tillsammans med not 10.

  Om du har tittat på den här tabletten och vill ha den. Köp det! Lyssna inte på dem som har WI-FI-problem. Du kommer inte ångra det! För priset på 4500, - finns det nästan inget som kan slå det.