Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Fit e

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Aktivitetsarmband (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  11 mån sedan
  Sämsta aktivitetsklocka som finns ute på marknaden till det här priset. En aktivitetsklocka från Wish på 50kr klarar är mycket bättre än den 500kr är borta.
  Den har inte ens touch skärm (man ska knacka på skärmen för att välja/bläddra på meny), ibland fungera men sällan fungerar som man vill.
 • Dålig
  1 år sedan
  Svår att knäppa.

  Kraftigt allergent armband (Samsungs support verkar inte veta själva vad det är gjort av - har i tre olika mail fått tre olika svar; TPE, silikon och PFE. Hade "brännmärken" i fyra veckor efter tre timmars användning. Jag har ingen annan allergi i övrigt och har haft många andra puls/aktivitetsklockor tidigare utan reaktion.

  Pulsmätaren fungerar dåligt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Trevlig liten klocka som är väldigt lätt att handskas med. Bra batteritid och nätt så det knappt märks att man har den på sig. Stegräknaren som även kan aktiveras vid andra fysiska aktiviteter som cykling är både roligt och bra. Vad gäller kvalité på klockan så är det bedrövligt. Displayens touchfunktion är inte bra och svarar inte alla gånger man trycker vilket kan framkalla irritation. Gummibandet har förvisso varit intakt i cirka fyra månader men framsidan är väldigt känslig för repor och dylikt. Okej sett till priset och speciellt om man aldrig haft en klocka av detta slaget tidigare. Med andra ord en okej instegsmodell.
 • Dålig
  1 år sedan
  Höll i knappt två månader innan pulsmätningen gick sönder. Nu mäter den väldigt sporadiskt och påstår att min puls är konstant i timmar.

  Att väcka den med knackning funkade halvbra. Ibland fick man knacka flera gånger för att den skulle fatta. Likadant för att stänga av larm. La mig till med vanan att knappa 5-7ggr för att veta att den skulle sluta vibrera.

  Batteriet räckte i ca 3-4 dagar.

  Enda positiva är priset och att det är lätt att koppla med Samsung health.

  Riktigt besviken på kvaliteten.