Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Buds SM-R170

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hörlurar (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Perfekta till mitt ändamål! Beställde men returnerade Jabra Elite 65t active då komforten inte var helt där. Jabra hade bättre EQ som lät mig skapa bättre ljud, men de satt litr för tight i örat och tog inte direkt stöd av ytterörat så det nästan gjorde ont att trycka på knapparna för volymen.

  Samsung har mycket bättre komfort, sitter diskret, lätta att få på plats, har bättre laddfodral (med USB-C och QI) och knapparna går använda utan att det gör ont.

  Däremot är touchkontrollerna lite kinkiga vid dubbel och trippeltryck, man får lixom trycka ganska långsamt och hålla kvar fingret nån halv sekund för varje tryck. Ogillar att jag måste välja mellan att kunna justera volymen ELLER tillfälligt aktivera medhörning. Ogillar dessutom begränsningen i EQ där det dynamiska läget är för skarpt I nånstans runt 2-4khz-banden och basförstärkningsläget är lite väl dovt, men den senare funkar ändå bra för Metal och ger fortfarande hyfsad klarhet i diskanten så det läget funkar bra för mig. Föredrar behagligt ljud med bra mellanregister utan att diskanten är för skarp, och här kan jag dra på ordentligt utan att det blir obehagligt.

  Samtalskvaliten är sämre än jabra, medhörningen är sämre och nästan överflödig, men för gymmet och mina andra användningsområden är Buds ändå helt perfekta. Skulle gärna ge dom 10/10 men medhörningen, eq:n och mickarna får ändå dra ner betyget lite. Men då är jag petig och hård, är bara det att det finns utrymme för förbättring.

  Köp!

  Uppdatering:

  Provat på löpbandet och basförstärknings-EQ:n dränker mellanregistret/diskanten lite för mycket. Funkade bra när jag testade hemma med viss typ av musik men fick köra det dynamiska läget för att få lite mer klarhet i ljudet. Skulle vilja ha något slags mellanting med dynamiska läget minus lite diskant, men de låter ändå i alla fall kosmetiskt väldigt bra vilket räcker för dess ändamål.

  Hade också lite problem med att musiken pausade sig själv några gånger igår när jag krängde om till sommardäck på cykeln och bara hade luren i ena örat, men det kan lika gärna ha varit Spotify som stoppade för att jag tappade kontakt med nätet (svajig täckning på Wifi:t).

  I övrigt fortsatt mycket, mycket nöjd! Tycker man att basen är obefintlig (som någon enstaka kommentar här har skrivit) så tycker jag att man ska installera Galaxy Wearables-appen och slå på EQ:n. Saknar man fortfarande bas så har man antagligen en skev uppfattning om hur mycket bas en vettig ljudmix ska ha. De är inte överdrivet bastunga men det finns definitivt bas så det räcker.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Trodde jag skulle ge upp trådlöst och gå tillbaka till trådade lurar, med dessa löste alla mina problem.

  + Sitter kvar i öronen, har försökt skaka ur dem, men omöjligt.
  + Otroligt lätta och känns knappt att man har dem i öronen.
  + Parar ihop direkt när man öppnar fodralet (ÄNTLIGEN!) vet inte hur många timmar jag lagt på att para BT-lurar innan.
  + Trevligt ljud, och fram för allt tillräckligt högt, har alltid varit ett problem med tidigare lurar.
  + Går att använda oberoende av varandra, har ofta bara en lur i när jag till exempel cyklar till jobbet.
  + App där du kan ställa in allt ifrån EQ till vad touch ska göra.

  - Om man vill rätta till dem så kan man komma åt touch oavsiktligt.
  - Om man har caset i ett par tighta jeans som kille ser det lite "suspekt" ut...

  Jag trodde verkligen inte att helt trådfria lurar skulle vara en sån game changer, men att slippa en sladd är verkligen befriande. Visst man måste alltid ha med sig fodralet, men är samtidigt en ganska skön känsla att veta att de alltid är laddade :)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Perf! Dessa har allt som den äldre versionen saknar. Grymt ljud, enkla att koppla och touchen funkar klockrent. De sitter skönt och ramlar inte ur. Perfekt med trådlös laddning också, och tillsammans med galaxy s10+!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  13 dagar sedan
  Perfekta hörlurar har haft nästan inget strul med dom de enda problemen jag har haft är att den högra hörluren slutat fungera 2 gånger men har blivit utbytta gratis och snabbt. Ljudet är bra med bra bas och skön passform med flera örsnibbsval. Rekommenderar starkt.
 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  För 800 kr är dom helt klart prisvärda. Hyggligt ljud och bekväma.
 • Dålig
  1 månad sedan
  För det första måste man installera Samsung Wearable för att kunna uppdatera och ställa in hörlurarna. Appen kräver tillgång till kontakter, filer, telefon och foton! Varför behövs tillgång till foton för hörlurar?! Dessutom behövs _ständigt_ tillgång till min plats (även när appen inte används). Nekar man till något av ovanstående avbryts installationen.

  För det andra är styrningsgränsnittet fruktansvärt. Det är inte intuitivt och lätt att trycka fel.

  Dessutom kan hörlurarna inte styra volymen! Eller jo, man kan välja att med ett långt tryck antingen styra volymen eller sätta på funktion för omgivningsljud. Alltså får man välja antingen att kunna styra det ena eller det andra, inte båda och därmed effektivt utesluta en av funktionerna.

  Och även om man väljer volymstyrning kan hörlurarna INTE styra _enhetens_ volym. Säg om din telefon är satt till ett lågt volym kan du inte höja den via hörlurarna. Alltså är volymen i hörlurarna och i din enhet separerade. Vem gör så?! Vilka 30-kronors hörlurar som helst klarar av att styra volymen på telefonen. Men inte dessa Samsungs mästerverk. Jag undrar om Samsungs ingenjörer ens testat att använda sina egna hörlurar.:-/

  Undrar om man får lämna hörlurarna tillbaka efter man provat dem...
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Det kommer att komma mycket bättre äkta trådlösa lurar - men då dessa kom var de perfekta. Jag har fortfarande inte hittat en mer bekväm lur, som faktiskt går att sova med.

  Det enda som saknas är lite bättre ljud och högre volym. Köp plus-versionen istället, jag har skaffat dem nu.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Köpte ett par på black friday, vänstra dog efter 1 månad, tänkte jag klarar väl mig med bara 1 då jag mest använder dom medans jag cyklar. Den högra dog nu efter senaste software updaten i februari, riktigt dålig kvalité.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Riktigt bra hörlurar. Förvånansvärt sköna och snygga.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Ångrar köpet de de slutat fungera efter en månad. Samsung står inte ens för portot då de ska skickas in för reparation trots att de är köpta online hos Samsung.
  Köp något annat.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Har haft dessa i över 4-5 månader och gillar de.

  Fungerar bra hemma, joggingturen, cykelturen.

  Bra batteri och smidigt med laddning i case och med sladd. Dock har alla detta.
  LJudet är helt okej. Inget wow känsla men absolut inte dåliga utan mitt emellan.

  Touch knapparna är bra men jag tror jag skulle föredra fysiska knappar som Jabra 75t. Ibland trycker man fel osv men fungerar annars väldigt bra. Detta är en smaksak.

  Skön passform och sköna att ha på sig under lång tid.

  Lite stora. dvs att de sticker ut och man ser ut som Frankenstein. Airpods ser bättre ut. Önskar i framtiden mindre diskreta storlekar. Smaksak.

  Okej samtals ljud. Hör ibland personer i andra änden som frågar vad jag håller på med när jag gör något på sidan om. Inte perfekta för samtalsljud här behöver det förbättringar.

  I riktigt hetta dvs soltränder 30+ grader så överhettas hörlurarna och man börjar höra ett pip i bakgrunden som slutar när de svalnat av. På stranden i Thailand fick jag ofta detta problem riktigt heta dagar medan andra mer blåsiga trots 30+ klarade de sig lite längre innan de blev överhettade.

  Kan rekommendera dessa som budget val som är mycket bra till musiklyssning.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Väldigt bra ljud, sitter bra i öronen, galaxy wearable appen fungerar bra med hörlurarna för att ändra bas diskant och olika inställningar för touchen.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Vill verkligen gilla dessa. De sitter bra, har ok ljud, bra funktioner med min Samsung Note 10+
  Älskar trådlös laddning av etui och möjlighet till powershare med min Note!
  Programmerbara touch funktionen är kalas för tex höj och sänk av volym.
  Batteritid är ok för min användning men i ärlighetens namn hamnar de ofta naturligt på laddning och därför behöver jag inte heller lång batteritid på denna typ av produkt.
  Så långt är allt en 5a!

  Men : Jag var ute och sprang med dessa då det regnade. Vill inte påstå att jag (eller lurar) dränktes, men efter det började vänster lur att pipa med ca 2s mellanrum. Samsung tog in dom på garantireparation och jag fick snabbt tillbaka dom.
  Men redan efter nästa löprunda (utan regn) la vänster lur av. Rött utropstecken i appen. Denna gång räckte det att avsluta parkoppling och parkoppla på nytt.

  Jag hann köpa ett par till frugan med i julklapp vilket jag faktiskt inte hade gjort med vetskapen om att de är så känsliga. Helt enkelt för dyra för att strula så. Å andra sidan har hennes inte strulat alls.
 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  OBS! de har en intern volymkontroll så se till att binda touch kontrollerna till att höja resp sänka volymen så låter de mkt bättre än standard om du maxar volymen där och sedan höjer/sänker bluetooth ljudet

  + formfaktorn
  + bra mikrofoner för samtal
  - batterifodralet laddar inte lurarna om jag inte samtidigt laddar fodralet (ska lämna tillbaka)
  - usel bas
  - medhörningsfunktionen är värdelös samt dålig isolering
  - ca 0,5 sekunders lagg på ljudet (inte kul att titta på film med) samt problem med anslutningen (kan bero på min något äldre telefon)
 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Läste en recension om trådlösa lurar på Aftonbladet där dom hade jämfört olika tillverkare, dessa Galaxy budsen fick sämst betyg av ca 7 olika som testats, dom fick 3/10 poäng pga låg ljudkvalité och dålig bas.
  Jag köpte dessa ändå till tjejen som har en samsung telefon eftersom dom känns som det vettigaste alternativet om man har en samsung. Så pga av dom ”bra” recensionerna majoriteten har skrivit här, så valde jag att tro på detta och köpte dom ändå.
  Men efter att ha testat dessa så stämmer aftonbladets kritik, dom ju verkligen totalt sämst, svindålig bas verkligen, det är ju nästintill bara diskantljud som kommer ur dom, även att jag aktiverade ”extra basfördtärkningen”😂det blir inte ens roligt att lyssna på musiken😐
  Jag har själv en iPhone och använder AirPods generation 1, alltså dom allra första som kom, det går inte jämföra ljudkvalitén för 5 öre, Galaxy budsen har pinsamt dåligt ljud i jämförelse, katastrof säger jag, köp inte skiten. Extremt dyra är dom ju också med tanke på vad man får, hade dom kostar 199 kr, okej då hade jag förstått.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag köpte dessa lurar efter jul för att främst använda dom på gymmet. Dom funkar perfekt för det ändamålet. Ljudet är helt okej, dock lite klen bas i vissa fall.

  Dom sitter bra i örat och trillar inte ut när man rör sig. Google assistant funkar perfekt och det är väldigt smidigt att ha tillgång till den när man är ute och rör sig!

  Jag rekommenderar lurarna!
 • Dålig
  5 mån sedan
  Hade kunnat köpt ett par billiga kinesiska lurar istället. Fruktansvärt känsliga för störningar. Har lämnat in dem 2ggr och de bytt ut elektroniken men problem kvarstår. 3e gången jag lämnade in dem skyllde de på att jag använder fel vingar och att lurarna då kopplar ifrån, har provat olika vingar men som sagt lurarna kopplar ej ifrån utan signalen störs ut ich förvrängs. Undermålig kvalité skulle jag vilja säga, ej färdigutvecklade isf ifall det skulle vara så känsliga i örat. Nu blir det ett par Airpods istället. Synd att Samsung låter AKG utveckla något istället för dem själva men ändå värre är att man behöver bråka med Samsungs servicecenter om att ta tillbaks produkten då man är missnöjd, dom borde ha bättre kundservice och vara varsamma med sina kunder med tanke på ett så stort bolag.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Positivt överraskad när jag fick dessa lurar. Smidigt att komma igång, inga problem att koppla upp mig mot mobilen. Bra case som är smidigt, men med ett lite mindre batteri. Riktigt bra ljud med lagom bas (bättre ljud än Oneplus Bullets Wireless 2). Sitter riktigt bra i öronen, ingen risk att de ramlar ur.

  Men däremot så använder jag mina lurar till vardags när jag cyklar till och från jobbet och då är de värdelösa. Det är störningar i ljudet hela tiden när jag cyklar. Jag har telefonen i en jeans-ficka och en mössa på mig när jag cyklar. Och trots att mobilen är max 1 meter ifrån lurarna så lyckas de inte hålla ljudet stabilt och ljudet i ena eller andra luren kommer och går hela tiden. Jag kan inte använda dessa till det jag vill och in-ear lurar går ej att returnera så nu har jag betalt en hyffsad peng för något som kommer ligga i en låda för det mesta. Ljudet när jag har vart inomhus eller gått omkring ute har vart bra utan några direkt störningar. I min erfarenhet klarar de att man går in i rummet bredvid, men inte längre, innan störningar börjar. De har adrig helt kopplat ifrån dock, vilket är bra.

  tl;dr: Allt förutom styrkan på anslutningen är bra med dessa lurar. Anslutningar klarar inte av när man har telefonen i en ficka när man cyklar.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Bra bas på dessa!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Bra och bekväma, ljudet är helt okej skulle vilja ha mer bas men funkar ändå. Bra funktionalitet speciellt med Samsungs app där man kan bland annat justera EQ osv. Det ända dåliga jag skulle kunna påpeka med dessa är att ibland så är samtalskvalitén dålig även efter uppdatering.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  👍👌
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Update 2019-10-29:
  + parar ihop omgående när man tar ut dem ur fodralet
  + aldrig haft problem med parning mellan hörlurarna
  + funkar perfekt om man tar ut den ena men inte den andra
  + ljudet är okej, men inte det bästa. Ärligt talat så värdesätter jag allt ovan mycket mer så länge ljudet inte är skräp vilket inte är fallet. Alla punkter ovan var något Huawei freebuds hade problem med, liksom några andra jag ägde tidigare
  + batteritiden är tillräckligt bra. Har inte märkt av att jag behövt ladda dem än innan jag lagt tillbaka dem i fodralet av andra orsaker.

  - tyvärr kan man inte ha två enheter kopplade samtidigt, typ dator och telefon som automatiskt byter till telefon när det ringer som bose qc30 har.

  Summa summarum efter några veckors konstant användande:
  Helt klart de bästa fria lurarna jag testat på marknaden. Har gått igenom tre olika par.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Perfekta lurar för mig som studerar, har länge använt in-ear lurar med sladd som gång på gång gått sönder och ersatt de med over-ear lurar med ANC. Kruxet är att man inte alltid har plats att ha med hörlurar och blir svettigt om öronen efter en stunds lyssnande. Med dessa har jag nu samma mobilitet som tidigare in-ear utan att ha problemet med att sladdarna trasslar ihop sig eller gått av. Tycker att lurarna för 1500 SEK är värda vart enda öre. De sitter superskönt i öronen och det medföljer tre olika storlekar av in-ear pluppar vilket är skönt för folk som mig som har lite större hörselgång och inte behöva köpa separata.

  Är du ute efter ett par moderna trådlösa in-ear för en vettig peng så är detta ett köp du inte skall tveka till.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fantastiska! Trevligt fylligt ljud med bra bas & mellanregister & diskant. Får man till en bra seal/tätning i hörselgången blir ljudet kalas. Vill påstå att ljudet lätt slår Bose CC35 II som är dubbelt så dyra & av over ear modell (de samlar mest damm här hemma, för platt & tråkigt ljud). Design & funktion är även det i toppklass. Otroligt lätta är de dessutom & de sitter grymt bra, passformen i mina öron är perfekt. Parar & synkar med en Samsung Galaxy 10+ mer eller mindre helt sömlöst. Wear-appen tillför oxå bra funktioner gällande anpassningsbara kontrollgester, firmware & EQ mm.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Riktigt bra trådlösa hörlurar!
  jag jämför med Jabra Elite 65t och Samsung Galaxy buds är betydligt bättre på alla sätt och vis. Ljudet är bra, kanske lite klen bas men det är ändå true wireless du köper. Samtalskvaliteten som många klagar på har blivit bättre med senaste uppdateringen och är fullt godkänt enligt mig.
  Parkoppling och knappar funkar utan problem. Men det störta plusset met Jabra är att båda hörlurarna är aktiva så jag kan använda höger eller vänster och ladda den andra. Med Jabra kan man endast använda den högra ensam eftersom det endast är den som är aktiv. Den infon finns ingenstans att hitta.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Någon hade skrivit bland funktioner att buds skulle brusreducera, men är missnöjd med den delen. Prat hörs rak igenom. BT krångel som andra har skrivit om har jag även upplevt. Kan ha telefonen liggandes 10 meter bort bakom en vägg, men så fort jag har den i byxfickan så är det roulette om ljudet hackar eller inte. Men är nöjd med köpet för andra aspekter och har valt att behålla dem.

  + helt sladdlösa och slipper ’trådskrapsljudet’ som kan uppstå med andra in ear lurar. Generellt alla problem som uppstår med trådade lurar är bortglömda med dessa
  +när jag är på gymmet hackar dem inte. Så länge telefonen ligger stilla på en plats i lokalen.
  + går att ha hörselkåpor över utan försämrad effekt, måste bara ha telefonen i brösthöjd på framsidan av kroppen för att det inte ska hacka, jag har bröstfickor så det funkar för mig.
  +går en vecka innan jag laddar dem i kabeln OCH bara grejen med att de laddas i etui:t är värt en egen stjärna.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Funkar hur bra som helst, är jättenöjd!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Bra passform och ljud, man tänker inte på att man har dem i öronen.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Fick lämna tillbaka dom.
  Klarar inte vind, usel mikrofon, många barnsjukdommar som att parningen börjar flippa.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Underbara hörlurar :D Nog dom bästa jag någonsin köpt, visst det finns vissa brister som tex handsfree är dom ganska värdelösa men till musik är dom helt underbara och passformen är i en helt egen klass 😁
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Riktigt nöjd med dessa än så länge! Tycker ljudet känns bra och balanserat när man lyssnar musik och podcasts. Mycket bra funktionalitet i Samsungs app där man kan justera ljudet, ändra touchkontroller osv..

  Mitt största klagomål är kvalitén på mikrofonen under samtal. Det går bra om man befinner sig i ett tyst rum men går man utanför dörren börjar den andra personen gnälla över att hen hör mig dåligt. Skulle därför avråda från att köpa dessa lurar om man tänkt använda dem mycket till samtal.

  Om man vill ta del av omvärlden är de kanske inte heller det bästa valet då de isolerar ljud utifrån väldigt bra. Själv uppskattar jag det då jag tycker det ger en bättre ljudbild jämfört med exempelvis Airpods.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  I love them! I use them every day, the only problem i have is that call quality is not the best.
  (Edit) Samsung has now fixed the call quality with a update!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Bra hörlurar med riktigt bra ljud om man använder sig av Samsung wearble appen. Det enda dåliga är att ljudet kan bli försenat på t.ex youtube videos.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Nu har jag haft dessa i en månad med min Galaxy S9+ och jag är otroligt nöjd! Passform, komfort och ljud är alla otroligt bra för priset. Fantastiskt skönt att slippa sladd också. Parningen till telefonen går på ett par sekunder. Något jag blev positivt överraskad av var ljudisoleringen hörlurarna ger. Man hör väldigt lite av ljud runt omkring, och vill man höra det finns ambient mode som fungerar bra också.

  Rekommenderar dessa till alla med en Samsung telefon! Ökar verkligen levnadsstandarden om man lyssnar på musik mycket!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt bra lurar som funkar perfekt för daglig användning.
  Ljudet är väldigt bra tillsammans med Samsungs egna telefoner så skulle inte rekommendera dessa hörlurar för iphone användare.

  Ljudkvalitet för samtal har hittils varit väldigt bra trots tidigare negativa recensioner.

  Enda nackdelen hittils är att ambient sound funktionen funkar väldigt dåligt.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Suveräna hörlurar. Att tänka på är att följa denna video för att höja volymen på dina Buds.

  https://youtu.be/jI4o88oRAow
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Dom bästa hörlurarna jag haft. Kanonbra ljud och batteritid.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Utmärkt passform, sitter ordentligt fast och ändå skönt man tänker inte på att man har dom. Bra ljud vid musik lyssning. Bra batteritid.
  MEN som headset för samtal totalt värdelösa ingen hör knappt vad man säger, massa bakgrundsljud som tas upp och dränker rösten.
  Kan enbart rekommendera dessa för musik lyssning!
 • Dålig
  10 mån sedan
  Överprisat skräp med obefintlig bas.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Suveräna. Är inget Samsung fan alls igentligen men den här gången har dom lyckats. Bra batteritid och tillräckligt bra ljud för mig som inte är någon audiofil. Perfekt också att man kan använda en i taget oavsett höger eller vänster. Sitter riktigt skönt och bra i mina öron, märker knappt av att dom är där. Rekommenderas verkligen om man vill ha helt trådlösa lurar
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Väldigt bra. Enkla att koppla ihop, oavsett om det är med Samsungs egna telefoner, eller med en annan Android-telefon. Bra ljudkvalitet, och de medföljande "vingarna" och öronplugg är enkla att byta, och gör att man kan hitta optimal passform. Rekommendera skarpt.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Suveränt ljud och bra funktioner.
  Justerbar passform (passar mina öron med alla kuddar och "vingar")
  Lätt att para ihop med både telefon (OnePlus 7 Pro) och platta (Samsung Galaxy Tab S).
  Äntligen slipper man sladden.

  Ett tips är att ändra equalizern till dynamisk, annars är ljudbilden något plan och tråkig.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Väldigt bra design, bra ljud.
  Nöjd med mitt köp.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Mycket nöjd. Har haft de ca 1 vecka ..
  Bra ljud och fantastiskt batteri tid .
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte dessa igår. Använt dom hela dagen, Skulle ju bara ha dom på gymmet.... Hade iconX innan. Dessa sitter bättre och ljudet är brutalt jäkla mycket bättre. Batteritiden är mer än dubbelt så bra om man jämför med föregångaren iconX. Fullpott. Hoppas dom håller många svettiga pass på gymmet! Flera olika muffar får man med i fodralet så dom passar alla öron!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grymma!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Detta är en oerhört bekväm lösning. Det man betalar för är smidigheten samt något bättre ljud än vad motsvarande konkurrenter har inom earbuds utbudet.

  Avvägningen att bara ha en enstaka laddning i fodralet jämfört med andra är ett smart val. Storleken på caset är så litet att jag alltid har med mig lurarna i jeansfickan. Hamnar ofta i situationer på jobbet eller nattning av dottern, att bara kunna sticka in en lur i örat och låta en podcast förgylla tillvaron är magiskt smidigt.

  Va lite småbesviken i början då jag kände att jag fick små avbrott då och då när jag promenerade med telefonen i fickan, en ny uppdatering anlände igår och löste detta problem. Wünderbar!

  Passformen är väldigt bra för mig. Har haft många lurar där jag under löppasset konstant behövt peta tillbaka dom. Främst har jag använt Jaybird X1 och Budsen passar bättre.Glömmer bort att dom är där.

  Ljudet är bättre enligt mig i Jaybirden men så enorm skillnad är det inte. Jag lyssnar främst på podcasts i dessa lägen så ljudkvalitè är inte den viktigaste komponenten för mig.

  Halva stjärnan försvinner då knapptryckningen på touch panelen är mindre bra. "Hålla inne" funkar bra för att höja och sänka men glöm bort att använda dubbel eller trippel tryck. 50% hitrate vilket är för dåligt. Ingen stor grej dock tycker jag.

  Rekomenderar dessa starkt om du letar efter något smidigt som du kan ha med överallt. Kommer aldrig gå tillbaka till trådade lurar igen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Funkade bra förutom att ena hörluren tog slut på batteri fortare en den andra och om man lyssnade länge i sträck började ljudet lagga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd. Har haft dem i ca 1 månad och kan inte vara utan dem nu. Bra ljud, bekväma i örat, fantastiskt bra batteritid. Fiffigt med fodralet som är som powerbank. Bästa köpet iår.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd med dess hörlurar.
  Jag behövde några smidiga och trådlösa lurar som inte riskerar att falla ur när jag cyklar.
  De sitter bra i örat och gör inte ont eller spänner, även efter flera timmars användning.
  Man styr hörlurarna genom att nudda hörlurarna, stopp start paus mm.

  Plus
  +Små och lätta
  +Sitter bra i mitt öra utan att ramla ut
  +Man kan ha ena i örat samtidigt som man laddar den andra
  +Bra Ljudkvalité
  +Bra mikrofon för att vara så liten
  +Känner av när man stoppar i dem i örat och tar ur dem.
  +Snygga
  +Touchkontroll på hörlurarna
  +Smidig app
  +Bra räckvidd
  +Förvaringsasken/laddaren har ett eget batteri som laddar när du stoppar i lurarna
  +USB-C kontakt på laddaren

  Minus
  -Ibland får jag problem med kopplingen, utomhus.
  -De tar upp mycket vind när man cyklar eller när blåser.
  -Ibland registrerar inte touchkontrollen

  Jag rekommenderar dessa hörlurar. Ska tillägga att jag använder dem med en Nokia 7 plus.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Köpte dessa lite spur of the moment. dels för jag kör galaxy telefon och klocka och dels för jag blivit av medmina tidigare lurar. Och wireless charging.

  + Ljudkvalitet är jag super nöjd.
  + Rimligt avstånd från telefonen fungerar kaonon.
  + Sitter bra
  + Och kan styras via galaxy watch med.

  - Räcker med blåsigt väder för det skall strula med kopplingen.
  - Något svår att kontrollera via touch kontrollen.
  - Små störigt att lyssna på omgivningen.

  Överlag är jag nöjd, bra lurar för en lagom peng. Men inte unika på något sätt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra lurar, för dessa pengar så får man mycket.
  Bra form på dessa och gillar att jag kan vrida på huvudet utan att de ramlar ur som mina AirPods.

  + Bra med silikon pluppar och vingar (passformen)
  + Touchen fungerar riktigt bra
  + Ljudet och isoleringen (jämför med mina AirPods)
  + Batteritiden
  + Appen!

  Har faktiskt inga minus än, hittills har dom fungerat klockrent och hoppas de håller för jag älskar dom.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trodde inte att dessa lurar skulle vara så pass grymma som dom är.
  Klart och rent ljud med tydlig bas och en volym som för första gången gör att jag inte kör volymen på 100%.
  Jämfört med Samsung Gear IconX SM-R140(förra årets "buds") är dessa så jä*la mycket trevligare att använda!

  Har på senaste tiden kört Jabra Evolve 65t och budsen har en helt annan ljudbild, mycket kraftigare ljud i mitt tycke. Kontrollerna i dessa är även ljusår bättre än Jabrans sega knappar som gör att man har lurarna typ 5 cm in i örat innan man lyckats pausa låten man lyssnar på...
  Dock är micen i Jabra lurarna en hel del bättre än i budsen.
  Att fodralet nu även kan ladda trädlöst är som en bonne sa på SVT en gång: De e najs!

  Även om jag fick dessa på köpet av S10+ skulle jag utan tvekan köpa ett par nya om/när jag super bort de jag har nu. =)

  + Volymen
  + Basen
  + Passform
  + Kopplingen, inget lagg eller störningar.
  + Fodralet

  - Inget

  Om man gnäller på dessa lurar måste man fått ett måndags-x eller är i behov av Revaxsör...