Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Buds SM-R170

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hörlurar (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.05)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Perfekta till mitt ändamål! Beställde men returnerade Jabra Elite 65t active då komforten inte var helt där. Jabra hade bättre EQ som lät mig skapa bättre ljud, men de satt litr för tight i örat och tog inte direkt stöd av ytterörat så det nästan gjorde ont att trycka på knapparna för volymen.

  Samsung har mycket bättre komfort, sitter diskret, lätta att få på plats, har bättre laddfodral (med USB-C och QI) och knapparna går använda utan att det gör ont.

  Däremot är touchkontrollerna lite kinkiga vid dubbel och trippeltryck, man får lixom trycka ganska långsamt och hålla kvar fingret nån halv sekund för varje tryck. Ogillar att jag måste välja mellan att kunna justera volymen ELLER tillfälligt aktivera medhörning. Ogillar dessutom begränsningen i EQ där det dynamiska läget är för skarpt I nånstans runt 2-4khz-banden och basförstärkningsläget är lite väl dovt, men den senare funkar ändå bra för Metal och ger fortfarande hyfsad klarhet i diskanten så det läget funkar bra för mig. Föredrar behagligt ljud med bra mellanregister utan att diskanten är för skarp, och här kan jag dra på ordentligt utan att det blir obehagligt.

  Samtalskvaliten är sämre än jabra, medhörningen är sämre och nästan överflödig, men för gymmet och mina andra användningsområden är Buds ändå helt perfekta. Skulle gärna ge dom 10/10 men medhörningen, eq:n och mickarna får ändå dra ner betyget lite. Men då är jag petig och hård, är bara det att det finns utrymme för förbättring.

  Köp!

  Uppdatering:

  Provat på löpbandet och basförstärknings-EQ:n dränker mellanregistret/diskanten lite för mycket. Funkade bra när jag testade hemma med viss typ av musik men fick köra det dynamiska läget för att få lite mer klarhet i ljudet. Skulle vilja ha något slags mellanting med dynamiska läget minus lite diskant, men de låter ändå i alla fall kosmetiskt väldigt bra vilket räcker för dess ändamål.

  Hade också lite problem med att musiken pausade sig själv några gånger igår när jag krängde om till sommardäck på cykeln och bara hade luren i ena örat, men det kan lika gärna ha varit Spotify som stoppade för att jag tappade kontakt med nätet (svajig täckning på Wifi:t).

  I övrigt fortsatt mycket, mycket nöjd! Tycker man att basen är obefintlig (som någon enstaka kommentar här har skrivit) så tycker jag att man ska installera Galaxy Wearables-appen och slå på EQ:n. Saknar man fortfarande bas så har man antagligen en skev uppfattning om hur mycket bas en vettig ljudmix ska ha. De är inte överdrivet bastunga men det finns definitivt bas så det räcker.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Jag köpte dessa trådlösa hörlurar Samsung buds dom är riktigt bra i ljud inte som jaybird men dom slår ut bättre än Apple airpods när det gäller ljud så kunde ha gjort ljudet lite bättre men dom är bra för mig som jag är nöjd till min Samsung S10 plus & dom bättre än mina gamla Apple airpods när gäller ljudet men dom sitter riktigt sköna i mina öron & dom gör inte ond i örat vilket är perfekta dom trillar inte ut som Apple airpods som hade stora problem dom här är riktigt grymma & sköna när man använder dom här man kan prata även med Google att ringa samtal eller göra något annat skulle jag rekommendera dom här ja köp ni kommer inte ångra er.
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Mycket bra lurar, för dessa pengar så får man mycket.
  Bra form på dessa och gillar att jag kan vrida på huvudet utan att de ramlar ur som mina AirPods.

  + Bra med silikon pluppar och vingar (passformen)
  + Touchen fungerar riktigt bra
  + Ljudet och isoleringen (jämför med mina AirPods)
  + Batteritiden
  + Appen!

  Har faktiskt inga minus än, hittills har dom fungerat klockrent och hoppas de håller för jag älskar dom.
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Trodde inte att dessa lurar skulle vara så pass grymma som dom är.
  Klart och rent ljud med tydlig bas och en volym som för första gången gör att jag inte kör volymen på 100%.
  Jämfört med Samsung Gear IconX SM-R140(förra årets "buds") är dessa så jä*la mycket trevligare att använda!

  Har på senaste tiden kört Jabra Evolve 65t och budsen har en helt annan ljudbild, mycket kraftigare ljud i mitt tycke. Kontrollerna i dessa är även ljusår bättre än Jabrans sega knappar som gör att man har lurarna typ 5 cm in i örat innan man lyckats pausa låten man lyssnar på...
  Dock är micen i Jabra lurarna en hel del bättre än i budsen.
  Att fodralet nu även kan ladda trädlöst är som en bonne sa på SVT en gång: De e najs!

  Även om jag fick dessa på köpet av S10+ skulle jag utan tvekan köpa ett par nya om/när jag super bort de jag har nu. =)

  + Volymen
  + Basen
  + Passform
  + Kopplingen, inget lagg eller störningar.
  + Fodralet

  - Inget

  Om man gnäller på dessa lurar måste man fått ett måndags-x eller är i behov av Revaxsör...
 • Ganska bra
  8 dagar sedan
  + Sitter säkert i öronen.
  + Smidig parkoppling till min S10E.

  - Svagt och artificiellt ljud utan någon som helst kärlek.
 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Suveräna lurar!
  Går ingenstans utan mina buds.

  Kopplar upp enkelt första gången och koppla sen varje gång man öppna locket.
  Mycket bra ljud för ett par in-ear. Kan ställa lite i eqn så blir det ännu bättre.
  Mina har tappat kontakten nån enstaka gång men inget som är en dealbreaker.
  Använder mina med en Oneplus 6T

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Positivt överraskad. Rekommenderas.
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Jag gillar faktiskt dessa buds. Kör mina med en Huawei p30 pro och med hjälp av telefonens eq kan jag få riktigt bra ljud. Jag är helt klart nöjd
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Fick hem mina Galaxy Buds och hade i princip inga förväntningar då jag inte riktigt hade någon användning för dem, men de var ju gratis (kampanj vid köp av S10. Men nu har jag provat lite i några veckor och är faktiskt väldigt nöjd.

  Ljudet passar mig väldigt bra och som många säger är de lite snåla med bas. Men det påverkar inte mig riktigt då jag hatar hörlurar med alldeles för mycket bas. Kanske passar de bättre till viss typ av musik? Jag lyssnar mest på lite RnB och HipHop, men kan tänka mig att de inte riktigt duger till hårdrock.

  Kopplingen mellan mobiltelefon S10 och lurarna är ju hur smidig som helst. Touchkontrollen är väl lite sådär, tar nog lite tid att vänja sig ordentligt.

  Det är också värt att poängtera är att jag inte har provat några samtal än. Men för musik och den typ av musik jag gillar så fungerar de perfekt.
 • Usel
  18 dagar sedan
  Uppdaterat: 18 dagar sedan
  S. K. R. Ä. P. Undvik! Undvik! Undvik!

  Tappar anslutningen i jackfickan utomhus. Även läst på ett svenskt Android-forum om exakt samma problem. Dvs. "fungerar inomhus. Så fort man kommer utomhus börjar de böka". Tappade tom. anslutningen när jag hade den i bröstfickan då och då. Utomordentligt dåligt. (Ja, uppdaterade mjukvaran.)

  Och ljudkvalitén frågar du? Jag hör ingen skillnad på dessa och de 150kr dyra "Roxcore" (generiskt Kinamärke) jag köpte på Kjell och Company för 2 år sen. Förmodligen var de aningen sämre.

  Har en "ny" flaggskeppstelefon, S8 Plus, med Pie.

  "Touch"-funktionen var väldigt opålitlig. Dels gör det nästan ont att trycka så hårt på dessa lurar, och dels lyckades jag aldrig (efter flera försök) "trippelklicka". Att dubbelklicka "gick", men även där misslyckas man 15% av gångerna.

  Nu får vi se hur Webhallen hanterar reklamationer.
 • Knappt godkänd
  21 dagar sedan
  Ljud 2 / 5 (Basen är obefintlig)
  Komfort och Design 5/ 5
  Touch 3 / 5

  Skulle inte rekommendera dessa. Design och komfort är fullpott men resten är inte mer än okej. Prislappen på denna borde ligga på under 1000 kr.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Mycket bra ljud
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Super komfort och fantastisk ljud. Sexy as hel jämfört med apples tandborste.

  + Användarvänliga.
  Smidigt format.
  Stabil kommunikation.
  Passform och komfort.
  Hitta mina hörlurar-funktion.
  Trådlös laddning från kompatibla enheter.

  - Equalizern och Ambient Sound-funktionen.
  Auto-pause fungerar sporadiskt.
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Perf!
 • Knappt godkänd
  24 dagar sedan
  Använder med s8+. Reklamerade mina buds idag p.ga dålig samtalskvalite (har problem med att personen i andra änden inte hör vad jag säger) och att touch controllerna på utsidan av budsen sällan registrerade rätt. I övrigt toppen nöjd och hoppas jag hade otur och fick ett måndagsex. Nu är de ivägskickade på service.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Bra ljud för vardagslyssning, klart bättre än Airpods. Snyggare än Airpods även om det kanske har blivit en statussymbol att gå runt med cigarettfimpar i öronen. Sämre handsfree men funkar. Används inte särskilt ofta av mig vilket som. Det är skönt att kunna ladda lurarna på baksidan av telefonen nattetid, kräver med andra ord endast en laddare. Automatisk igenkänning med Samsung-telefoner.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Hade problem med bt-kopplingen i början, men en patch fixade detta. Lite så där bass, men det var förväntat.

  Allt annat är riktigt bra.
 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Perfect
 • Utmärkt
  27 dagar sedan
  sitter väldigt bra och diskret i örat, bra ljud med tanke på formatet, fungerar fint med S10, möjligheten att ladda fodralet till lurarna trådlöst genom S10 powershare funktion. 👍
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket bra hörlurar. Bra ljud, sitter tight men ändå bekväma. Designmässigt betydligt snyggare än t.e.x. Airpods.