Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon EOS RP + EF-EOS R Adapter

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Systemkameror (133)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte för 9993 kronor från Goecker. Galet nöjd! Grymt att sömlöst kunna använda både EF och EF-S-objektiv! (EF-S givetvis med lägre upplösning). Fokusen är läskigt snabb och precis. Byggkvaliteten känns tysk på det mest positiva sätt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bättre i praktiken än vad specifikationerna säger.

  Canon vet hur man gör en kamera som verkligen är lätthanterlig.

  Personligen är detta en uppgradering för mig från Canon 6D och jag tycker att det är väl värt pengarna att uppgradera från 6D.

  Den får kritik för att inte hänga med i dynamiskt omfång. Visst är du en landskapsfotograf så finns det bättre alternativ. Men så länge du fotograferar och exponerar rätt så du inte behöver höja skuggorna 4-5 bländarsteg så klarar du dig lätt med omfånget i denna kamera som funkar att lyfta ca 2 bländarsteg utan att tappa kvaliteten. Vilket räcker för mig till 90% av bilderna jag tar. Resterande 10% av bilderna blir brusiga men då är det riktig dåliga/svåra exponeringar. Kom ihåg att alla dessa jämförelser görs också i iso 100. Skillnaderna minskar när man går upp till iso 800 o uppåt.

  Fokussystmet med senaste firmware är riktigt. Objekt/Face och särskilt eyedetection fungerar hur bra som helst och keeprate jag får på barnen som är nästan 100% för fokus sitter helt rätt. Detta är i min värld viktigare än dynamiska omfånget.

  Senaste firmware gör också denna kamera väldigt duglig filmkamera i 1080p med att man nu kan filma i 24p och för mitt hobbynivå behöver jag inte filma i 4k. Dessutom är för mig 4K för betungande med lagring och datorkapacitet. Bra 1080 duger utmärkt även på en 55” tv i alla fall för mig.

  Så den får 5 stjärnor på grund av prestanda/pris. Jag gav 11990:- på kampanj hos CyberPhoto och för dessa pengar är det otroligt mycket kamera.

  RF 35 f1.8 IS Macro är också en perfekt glugg till detta hus. Likaså tycker jag mitt EF 24-70 f2.8 USM II med adaptern fungerar fint med balansen och storleken på huset.