Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

PocketBook Touch HD 3 632

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla PocketBook Läsplattor (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Det är lite svårt att sätta ett rättvist betyg eftersom det har visat sig att läsplattor i allmänhet är för långsamma för mig, så jag är inte riktigt målgruppen för de. Fördelen med läsplattor jämfört med surfplattor är väl att batteritiden är tiotals gånger bättre. Just den här läsplattan är egentligen jättebra för den som är medveten om att läsplattor är jättelångsamma i jämförelse med surfplattor. Då menar jag inte surfa på nätet (vilket man kan glömma på läsplattor), utan jag menar snarare en sak som att kolla upp ett okänt ord i ordboken. Det tar helt enkelt för lång tid, särskilt om ordet har många synonymer. Att gå igenom alla synonymer blir verkligen en tidskrävande process. Detta är ett problem eftersom jag läser många böcker på engelska.

  Men själva byggkvaliteten är bra tycker jag. Skärmen är väldigt läsvänlig, och fungerar bra både i ljusa och mörka ytor.

  Min upplevelse är egentligen värd 3 stjärnor, men för någon som är medveten om hur långsamma dessa läsplattor är, kan jag bara rekommendera den. Jag har däremot gått tillbaka till surfplattan där jag på ett ögonblick kan slå upp okända ord och få veta deras innebörd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jättenöjd! Vi har två stycken i familjen. Lånar mycket biblioteksböcker på den. Smidigt att kunna logga in på bibblans hemsida och ladda ner boken direkt i läsaren. Trevligt att kunna ställa in hur blått eller gult ljus man vill ha. Den automatiska ljussensorn funkar klockrent, läsaren känner av om det är helt mörkt och sänker belysningen. Batteritiden är superb. Roligt att det finns Sudoku, schack och kortspel också. En perfekt kompis på resan! Den låga vikten och att den behöver laddas så sällan gör att den kan följa med på fjällvandringen.
 • Usel
  1 år sedan
  Samma här fast min höll väl 1 månad.. Alltid haft den i skalet med skärmskydd.
 • Dålig
  1 år sedan
  Min höll 1 vecka för inomhusbruk utan några olyckor. Inet och tillverkaren hävdar vårdslöst användande och vägrar byta/laga den. Köp från en annan tillverkare med vettig kundpolicy