Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro D-1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Mobilhögtalare (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ljudet är väldigt bra, speciellt för en som har större krav på ljudkvalitet. Fin design och väldigt bra kvalitet på material. Jag har jämfört ljudmässigt med följande högtalare som jag äger: Bose soundtouch 30, Harman kardon Go and Play, B&O Beoplay s3, Harman kardon studio 3. Min egen slutsats: Bose soundtouch 30 saknar tydlig mid register D-1 har tydliga mids och även bra bas. På D-1 kan man via app styra hela registret på Bose ST30 bara sänka basen. Så Bose som kostar 5500kr i mina öron och ögon förlorar mot D-1 som jag köpte på Brl för 2500kr. Jämföra med B&O Beoplay S3 är svårt då D-1 har stereo ljud, wifi Play, app, samt möjlighet att koppla in separat bas. S3 saknar allt detta men för mono och sin storlek erbjuder fantastisk ljud upplevelse.
  Summa av kanel och mumma= Audio pro D-1 är absolut väldigt bra och hi end högtalare som kostar varje öre av sina 2500-3500kr
  Sluta stira blind på Bose och Sonos, D-1 är bra exempel på att topp kvalitet ljud kan kosta mindre. Jag blir inte förvånad om de snart höjer priset till 4000-5000kr för det är den värt.

  UPDATE 28/11 köpte nu en till högtalare på Black Week för 1999kr också hos BRL, kör nu de i stereo mode. För totalt 4500kr för de båda så är det grymt bra ljud, funderar att lägga till en sub från audio pro för 1700kr för att sätta en liten touch på basen, men om man skall vara ärlig så blir det overkill då 2 enheter i stereo är sjukt AMAZING redan som dem är. Som jag redan skrivit ovan sluta fastna för massproduktion/märke här är exempel för extremt mycket värde för pengarna. Tack Audio Pro.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jämfört hemma med jays living Three som ligger i samma prisklass.

  Tycker ljudet är naturligt och fint. Behöver inte justera upp eller ned på bas/diskant.
  Bra med olika ingångar med aux och möjlighet till sub genom suboutz

  Däremot är trycket sämre än jays. Går inte att spela överdrivet högt.
  AirPlay 1 också men förstås lite äldre högtalare.

  Estetiskt är den är det snygg. Den grå som jag beställde passar in form i vardagsrummet.

  Lutar åt att lämna tillbaks audio PRO då jays är lite modernare, och lite högre tryck.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har en Addon T4 och nu denna D-1 som är mycket bättre på allt även om T4án inte är dålig alls. D-1án var grymt enkel att koppla in och att lägga till vilka appar den ska spela musik från. Vackert ljud med lagom tryck i basen. Högtalaren gör sig verkligen i bokhyllan, grymt snygg i den gråa varianten som jag köpte.
  Uppdatering: Jag har tagit en gammal Android-telefon i bruk som jag skaffat ett separat Spotify-konto till. Det fungerar bra, nu kan jag även fjärrkontrollera volymen och nu är inte min "egen" telefon upptagen och jag kan spela min egna Spotitymusik i bilen :)
  Uppdatering 2: Audio Pro´s app för styrning av högtalaren är mycket dålig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag köpte en i vit färg för 1999 kr. Mycket bra ljud, stilren design, smidig att använda. Väldigt mycket kvalitet per krona.