Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G MX518

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (112)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Jag använder originalet sedan 2006 än idag och blev väldigt glad när jag hörde att det skulle komma en nyversion i näst intill oförändrat utförande. Och visst är den lik. Det enda som skiljer är tre saker.

  Ny optisk sensor, tunnare sladd men även lösare scrollhjul. Det senare kändes inte alls bra för mig. Framförallt känns stegen i scrollen mycket mindre distinkta och otydliga jämfört mot originalet. Att den dessutom verkar ha "sidoscroll" gör att hjulet även känns lite löst åt sidorna.

  I övrigt är den formgiven som originalet, bortsett från logotypen som är ändrad och färgerna. Ligger lika bra i handen och lätt att greppa och lyfta.

  Pga scrollhjulet kommer jag dock att lämna tillbaka denna. Det funkar inte för mig. Då kan jag lika gärna köpa en Logitech G502 privat för att ersätta mina gamla MX518 om de någonsin ger upp. Den känns som en mer värdig ersättare.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Finns väl inte mycket och säga än, gudomlig
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Inte värt pengarna, inte för att det skulle vara en dålig mus men en 15 år gammal design där de bara behöver byta ut sensorn till något som 99% inte märker någon skillnad på är inte värt priset.
  Ligger den på rea runt 300kr eller något så bör man dock köpa den.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Använde G400 under ett par år men efter en tid så började den glappa (som nog alla känner till) och dog helt. Kunde inte hitta en riktig ersättare så jag gav upp och använde mig av en billig Microsoft mus istället. Men I helgen så blev det ett köp. Denna känns exakt likadan måste jag säga - dvs helt perfekt för mig. Otroligt skön i handen - som hand i handske. Den har inbyggt minne så du behöver inte köra Logitech appen i bakgrunden medans du spelar. Använder appen bara för att göra nya profiler/aktivera en specifik profil sen stänger jag programmet. Kan inte säga något negativt. Skulle något ske så planerar jag att uppdatera denna recension.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  En klassiker är tillbaka! KÖP! Snyggare än föregångaren. Skrollhjulet är mycket tystare än föregångaren vilket jag upplever positivt! Modern hårdvara för en rimlig peng.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Kunglig klassiker som vilar lika skönt nu som då i handen. Känn på en klassiker som håller både för ergonomi och produkt kvalité. Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Min första datormus var en MX518, när kabeln började glappa så köpte jag en G400 som i princip är samma mus. Den har jag ännu, skulle den gå sönder av någon anledning så köper jag denna direkt.