Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DeLonghi PAC N90 Silent Eco

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DeLonghi Portabel AC (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Då var vår första luftkonditionering införskaffad och idag var det den första dagen på året där vi nästan var uppe på 30 grader utomhus.

  Vår lägenhet är totalt på 110 kvm och är en hörnlägenhet som delvis pekar mot söder. Huset är rätt dåligt isolerat (50-tal) vilket innebär att är det varmt ute blir också snabbt varmt inne.

  Den kan lätt rullas runt till valfritt rum, just nu står den i vårt vardagsrum har idag hållit både vardagsrum och intilliggande rum på en anständig temperatur.

  Det står att den är tyst (Silent) men det avser bara själva fläktstyrningen (3 lägen). När kompressorn går igång för att producera kyla är det inte så tyst längre tyvärr men temperatursänkning överväger ljudnivån. Man kör den främst när man tillbringar tid i andra rum.

  Frånluftsslang och fönstermunstycke följer med (även rör för fast montering) vilket är bra. Slangen och apparaten ihop tar dock sin plats vid fönstret.

  Apparaten går även att köra i ett avfuktningsläge eller enbart som fläkt.

  Timer för att båda slå av eller sätta på apparaten finns också.

  Så här långt kan jag inget annat en rekommendera denna trots lite hög ljudnivå när kompressorn går. Det finns andra lösningar utan kompressor men då får man hålla på med vatten och kylklampar i stället.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  3 år senare. Stor som fan men bra!

  Portabel njae. Den har tack och lov hjul :-) men fungerar riktigt bra. Förmodar att DeLonghi är Italiensk och Italienarna borde kunna detta med AC. Brukar ju kunna bli varmt där nere. I alla fall om man bor nära Medelhavet så tänkte att denna kan man inte gå fel med. Nu 3 år senare. Känns den helt rätt men alla tillbehör inkluderade som frånluftslang med olika munstycken.