Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

iRobot Roomba i7+ i7550

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla iRobot Robotdammsugare (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Extremt nöjd att jag tog denna som tömmer sig själv så att man slipper hålla på att gegga efter varje gång. Den har städat 1607 m2 under 102 jobb med 122 tömningar, och jag har behövt byta påsen i laddstationen EN gång (snart en till dock). Den funkar i det stora hela bra och respekterar "förbjudna zoner" som jag ställt in (sladdsallad bakom TVn...). Den förvirrar sig något ibland, men efter ett tag hittar den nästan alltid rätt. Tar dock bort en stjärna för detta, den är väldigt bra och otroligt bekväm, men inte perfekt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Detta är en fantastisk liten maskin

  Har 3 hundar och det var länge sedan var så lite hundhår, visst ibland så puttar den runt håret men tar det i nästa vända. Har fast denna typ innan men att få en samlingspåse och behöva tömma varje dag är en dröm. Sen klarar den riktigt bra mappa upp mitt hus och fungerar bra med att sätta förbjudna ytor. Appen som man styr med fungerade bra och är lätt att installera. Sen fick man med extra påse, filter och borde det var med ett plus så man inte direkt behöver förbereda och köpa nya. Att den gör så rent har blivit en liten boost att vara noggrannare med bänkar och torka golven mer regelbundet, är lite sugen köpa en kompis till den som kan torka golvet. Den går bra runt mitt hus sladdar fixar den men bla mina barstolar men hög fot har den fastnat på någon gång, men då varnare den och så flyttar man den och trycker igång igen hur smidigt som helst. Det enda negativa jag har att säga om den är lite dyr och syn inte kan gå i trappor så man inte behöver flytta den till ovanvåning: =)
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Helt klart enkel installation (bara ha lite tålamod tills den själv ritat upp kartan), klarar smidigt mindre trösklar mellan rummen, ritar upp en smart karta själv och ännu bättre att man kan anpassa för olika program och scheman men även lägga till zoner som den antingen ska undvika eller städa lite extra (exempelvis vid köksbänken), men inget slår självtömningen som är guldvärd.

  Lite minus bara... av någon anledning kör den flera rundor i vardagsrummet, vissa möbler kan bli problematiska (exemplvis våra matstolar).

  Ingen robot dammasugare kommer vara helt perfekt, men denna är bland toppen!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag uppgraderade just min Roomba i7 till en roomba i7 +. Har haft Roomba i7 i ett år nu och var trött på att tömma robotens dammbehållare varje dag. Vi har både en hund och 3 barn, så dammbehållaren är full varje dag. Jag hittade att jag köpte laddstationen med dammbehållare online och är väldigt glad att ha gjort det. Jag borde ha gjort det för länge sedan. Har kört med den i några veckor nu och har inte tittat på roboten alls. Det är bara igång. Är supernöjd med min robotdammsugare - Den hanterar dammsugningen riktigt bra och jag har alltid rena golv. Stor lättnad i vardagen. Den har många användbara och smarta funktioner och uppdateringar fortsätter bara att komma. Om du funderar på att köpa en robotdammsugare rekommenderar jag Roomba i7 + starkt