Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

iRobot Roomba i7 7150

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla iRobot Robotdammsugare (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Denna produkten är över min förväntan. Det var lätt att installera och appen är väldig användarvänlig. Gillar att man kan styra vilket/vilka rum den ska städa i samt att man kan se karta över hur den har städat. Att man kan köra igång den när man inte är hemma är det bästa. Själva robotdammsugaren är stilren också och den är robust och tar verkligen upp all smuts i hemmet. För småbarnsföräldrar som hellre vill lägga tid till att umgås med barn och annat är detta en jätte bra hjälpreda att ha hemma. Om jag måste nämna en nackdel med robotdammsugaren är att den är för noggrann med att städa alla ytor att jag känner att jag måste plocka undan mer :), men det går att markera områden den inte ska städa. Jag är imponerad av alla funktioner som finns på appen och som man kan välja att styra robotdammsugaren med. Hade inte förväntat mig att det skulle funka så bra och smidig. Rekommenderar denna produkt starkt!  
 • Mycket bra
  14 dagar sedan
  Nu har min Roomba fått köra runt i min lägenhet i några veckor och över lag är jag nöjd med hur den sköter sig. Jag har haft en robotdammsugare av ett annat märke så lägenheten är redan "förberedd" för att robotdammsugaren ska komma åt under soffor, sängar osv.

  Först till det positiva:
  Väldigt lätt att komma igång, packa upp den ur kartongen och få igång gick hur lätt som helst.
  Resultatet efter dammsugningen är bra, kan hitta lite damm i hörnen, men hörnen kommer ingen robotdammsugare åt så inget att klaga på.
  Den kommer lätt över alla trösklar i lägenheten, de andra robotdammsugare har haft lite svårigheter, men denna glider över hur lätt som helst.
  Också väldigt lätt att plocka bort dammbehållaren, tömma och göra rent den.
  Sköter sig helt själv, man ställer in ett schema i appen och sen gör den sitt jobb.
  Om man har lite smarta hem lösningar hemma så funkar denna också utmärkt till detta. Min dammsugare börjar jobba i samma stund som jag lämnar lägenheten.

  Nu över till det något negativa:
  Om man tittar på den när den städar så verkar den ibland köra lite slumpmässigt, vissa gånger så stannar den bara och åker iväg till ett helt annat ställe i rummet och kör kors och tvärs innan den går tillbaka till att strukturerat städa rummet.
  Den låter också ganska mycket när den städar. Inte bara själva sugningen som låter utan även borstarna som snurrar låter en hel del.
  Den åker ibland in i saker med ganska hög fart. Jag trodde att det var någon sensor som var smutsig och städade av alla sensorer och försökte igen, men denna typen av robotdammsugare använder "krocksensorn" mycket mer än min gamla robotdammsugare.
  Varför kan man i appen inte styra hur mycket dammsugaren ska suga i olika rum, eller om den stöter på en matta?

  Som en slutkläm så kan man säga att denna robotdammsugaren gör sitt jobb. Den har vissa underligheter för sig, men meningen med såna här robotdammsugare är ju att den ska jobba när man inte är hemma så då spelar det ingen roll. Skulle tycka att den borde använda kartan mer när den dammsuger så att den inte kör rakt in i väggen med ganska hög fart utan vet var väggen är och kan sakta ner innan den kör emot.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Jag läste på en hel del innan dammsugaren kom hem, och den prisades överallt, så mina förväntningar var väldigt höga. Självklart körde jag en dammsugning samma dag som den kom hem, det tråkiga var bara att jag hade dammsugit hela lägenheten dagen innan. Men till min stora förvåning så plockade den upp en hel del damm och skräp! Den gör underverk på mattor, både badrumsmattor, hall och vardagsrumsmattor. Den gör ett mycket bättre jobb än en vanlig dammsugare, och jag har en 2år gammal Miele idag. Den har fastnat på två ställen än såg länge, båda två var otroligt trånga och svåra att ta sig ut ur. Det enda var under vår sittbänk i hallen med metallben och skenor längs golvet. Det andra var under två tvättställningar i badrummet. Den mappade även mitt vardagsrum väldigt knasigt, en gång skapades som inte finns.. Tyvärr går det inte att redigera kartan i appen, utan vill man förbättra kartan måste den nollställas och köras om på nytt, det är lite trist kan jag tycka, här borde dom lägga till en redigeringsfunktion. Som tur är finns det ”no-go zones”. Så jag drog bara en sådan zon över den mystiska gången, och även en för sittbänken i hallen - fungerade hur bra som helst. Något otroligt bra är hur enkelt den tar sig över trösklar. Den klarade vår högre badrumströskel utan några som helst problem! Att köra över de markliggande bordsbenen till vardagsrumsbordet var heller inte några problem, vilket gjorde att vi fick en dammsugen matta även där - väldigt imponerad. Jag valde modellen utan automatisk tömning. Detta för att jag vill kunna gömma dammsugaren, och det blir svårt med ett stort torn. I dagsläget står den under ett avlastningbord i hallen där den sticker ut lite, men ingenting som man tänker på efter någon dag eller två - väldigt diskret med andra ord! Kort och gott kan jag säga att jag är väldigt nöjd med köpet. Vill någon ha en robotdammsugare så kommer jag att rekommendera denna - vilket jag redan har gjort flertalet gånger - så bra tycker jag att den är! Det blir ingen vanlig dammsugare nu, utan vi kommer att köra på med denna robot och kompletterar med en skaftdammsugare istället.
 • Mycket bra
  17 dagar sedan
  För att vara en helt igenomgående plastig enhet (inte i ett dåligt avseende) så har de verkligen tänkt miljömässigt på kartongen och dess packmaterial. Nästan ingen plast.

  Snabbstartsguiden bestod av mindre än en halv A4 (i alla fall om man bara räknar ett språk)

  Den verkar kunna navigera sig väldigt bra till skillnad från andra robotar jag provat tidigare som brukar ha problem att hitta tillbaka.
  Denna har en kamera som skall hjälpa till med detta. Kameran kan tyvärr inte användas till något annat även fast jag förstår varför man begränsat det till endast att roboten själv använder den.

  Avgränsnings funktionen med hjälp av små elektriska torn fungerar jättebra. Tyvärr kostar flera sådana ca 400kr styck.

  Dammsugaren i sig fungerar väldigt bra. Eventuellt lite liten behållare som de själva anger att man skall tömma efter varje städning. Detta kanske är medvetet för att promota sin dyrare självtömmande enhet. Man kanske kan byta ut laddstationen rent av bara? måste undersökas.
 • Mycket bra
  18 dagar sedan
  Från börjar så hade jag lite strul med att koppla robotdamssugaren via appen men så fort det vara avklarat så fick jag äntligen skicka ut den, roboten åkte runt hela rummet för att göra en karta på hur det ser ut sen efter det var gjort så är det bara att skicka ut den på städning några gånger i veckan vilket är super smidigt, man kan flytta den och välja vilket rum man vill att den ska dammsuga i så gör den det, och när man kommer tillbaka så är allt rent och städat

  För att underlätta med städningen så brukar jag bara ställa ut stolar och lite annat som kan vara i vägen, går att lämna saker framme så kommer roboten jobba sig runt, men vill man få det städat överallt så kan man underlätta för roboten att plocka bort lite från golven.

  Appen är också super bra då man kan dela upp rum väldigt lätt sen namn ge dom olika rummen. Uppdateringarna gick ibland inte igenom vet inte vad felet var men efter andra eller tredje försöket så var det fixat, man behöver inte heller ha appen öppen medan uppdateringen håller på att laddas ner vilket är smidigt.

  Ljudet när den dammsuger var inte heller så farligt, en vanligt dammsugare låter betydligt mer och man kan kolla tv samtidigt utan problem, dock skulle jag inte låta den köra om man skulle ha en dejt över. Allt som allt är jag super nöjd med min robotdammsugare, finnas alltid förbättringar dom kan göra som att köra över lite högre trösklar men förutom några små saker så gör den vardagen stress fri.
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  I have used iRobot 7 for two weeks. Here are my review. Plus points: - High quality product. - Equipped with a lot of accessories. - Clean the floor perfectly. My apartment is very clean after using i7. - The mobile application is easy to use and helpful - The virtual barrier is perfect Minus points: - I tried to turn off the i7 by many ways. I read the user guide carefully and turn off the machine. However, the i7 still runs out of battery after fully charged, although I did not use it. I do not really know how to turn it off now. Every time I want to use it, I have to recharge. Thanks I will come back when I have more review.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag har haft min iRobot Roomba i7150 i 6 månader nu och jag är väldigt glad! Jag behöver nästan inte dammsuga mig själv längre. Det dammar hörnen väl och på mattor är det fantastiskt.
  Vi har en Golden Retriever och roboten suger upp pälsen riktigt bra!

  Det underlättar den hektiska dagen att du inte behöver ta dammsugaren flera gånger i veckan. Du sparar mycket tid och kan istället spendera tiden på familjen.

  Appen är väldigt smart. Men kan programmera det för att rengöra i specifika rum vid olika tidpunkter precis som det kommer med förslag baserat på dina tidigare rengöringar.
  Och sedan fungerar det med vårt Google Home. Så för en gångs skull kan jag be någon dammsuga och sedan händer det utan bråck: D
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag har haft en roomba i7 i ungefär 1 år nu och måste säga att jag är riktigt nöjd med den här robotdammsugaren.
  Det är en enorm hjälp i vardagen och det ser till att mina golv är rena varje dag eftersom du kan programmera det i appen för att automatiskt dammsuga varje dag. Vi har tre barn och en hund, så den blir smutsig snabbt, men inte när roboten städar för oss. Det supercoola med Roomba i7 är att den sparar sin karta och då kan jag namnge områden och zoner. Då är det också möjligt att programmera för enskilda områden vid vissa tider. Jag kan verkligen anpassa mig till våra behov. Roboten gör ett riktigt bra jobb och får smuts och smuts med sig överallt, både i hörn och längs väggar. Men det allra bästa med roboten är också att den har många olika funktioner och jag har hela tiden fått nya uppdateringar så att roboten bara har blivit smartare och smartare. Cool att ha en produkt som inte behöver bytas ut mot en ny modell för att få nya funktioner. Har hittills haft mycket nytta av de uppdateringar som har kommit och det borde vara mer att komma. Så cool! Varm rekommendation härifrån!