Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Viva Collection ProMix HR2657

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  23 dagar sedan
  Fullständig värdelös mixer. Den är tyst men vad hjälper det när den inte mixar? Den stora behållaren är för lite och det skvätter rejält över om du mixar någon vätska. Hela seriern Philips HR265x har samma konstruktion dvs de funkar inte alls. Se betalda recensioner nedan.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Väldigt nöjd! Stark som attan och grym kvalitet på produkten!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  enkel, snabb, funktionell, grymt resultat
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kan absolut rekommendera denna!
  Används flitigt hemma!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt bra mixer med många olika tillbehör, perfekta köksredskapet! Blev av med en del olika maskiner hemma, vilket sparar plats också! Har testat att göra smoothie, soppa och grönsakspasta och tänker testa att göra så mycket mera med tillbehören, den är riktigt enkel att använda och göra rent! Rekommenderar definitivt denna produkt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Philips stavmixer ProMix är det perfekta köksredskapet. Den ersätter inte bara olika andra redskap under mina matlagningskvällar, utan även på morgonen för att göra frukostsmoothies, gör ProMix ett bra jobb. Philips är generös med tillbehören som följer med stavmixern. Så kan man inte bara mixa soppa, smoothie, sås eller barnmat, utan även vispa, hacka, strimla och göra grönsaksspaghetti.

  Jag gillar att det är enkelt att reglera kraften och effekt genom att bara justera hur hårt man trycker på knappen.

  Det är väldigt enkelt att rengöra delarna även om man inte använder diskmaskin.

  Tyvärr är beskrivningen som följer med inte den bästa - önskade det finns bättre beskrivning - framförallt för de olika Spiralizern-delarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt fantastisk produkt med så många fördelaktiga funktioner som gör det enkelt att laga mat. Enkel att rengöra också vilket är ett stort plus i kanten!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Testat denna mixer nu i några veckor och är positivt överraskad. Den kommer med många delar att hålla koll på, men också väldigt många funktioner. Min favorit hittills är att man kan göra pasta av tex zucchini och morötter. Gillar också att den kan hacka tex lök i småbitar supersnabbt. Sen är den också fantastiskt till att mixa ihop smoothie, hummus m.m. Enkel att använda överlag och framförallt enkel att diska. Sort plus!
 • Perfekt
  1 år sedan
  En väldigt smidig produkt med många användningsområden. Jag har testat att hacka olika typer av grönsaker, gjort zucchinispaghetti och smoothie! Rekommenderar verkligen den här produkten som ersätter både en elvisp, mixer och köttkvarn då alla de funktionerna går att få till med den här stavmixern! Den är enkel att förstå sig på trots många olika delar, dessutom går typ allt att diska i diskmaskinen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  EN produkt med väldigt många användningsområden för vardagen. Jag har använt serien i en månads tid och lär mig att använda de till fler och fler saker, allt från att skumma kaffemjölken till att assistera vid middagslagningen. Dessutom är de lätta att hantera och diska. En väldigt bra vän i köket helt enkelt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag tycker verkligen om den här produkten, den är en hjälte i köket. Den är otroligt kraftfull, och enkel att använda. Jag använder den till att göra smoothies, pesto, såser, men har även blivit smått förälskad i spiralizern som jag gör zucchini pasta med nästan varje dag. Ett plus är den snygga designen, jag kan varmt rekommendera den här produkten till alla mat älskare!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ja du, vad ska man säga. Vid en första anblick så kändes den tämligen dyr då jag är en student. Men efter vidare användning slog det mig att det är en bra maskin som kombinerar flera olika köksredskap i ett. Jag behöver nu inte köpa en matberedare för att göra hummus eller en blender för att göra smoothies. Då palts är en bristvara i min lilla studentetta så är den här fördelaktigt liten och går att ha i en låda. Den känns stabil, alla tillbehör fungerar bra och är lätt att rengöra. Rekommenderar till alla som vill ha ett mångsidigt verktyg i köket.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Extremt smidig, lättanvänd och med många olika användningsområden. Är väldigt nöjd!
 • Bra
  1 år sedan
  Väldigt manlig i design och lite otymplig att hålla i för mig som har små händer . Den är längre än andra stavmixer jag har haft. Funkar dock super bra att mixa men att vispa maräng med ballongvispen fick jag ont i handen av. Knappen sitter högst upp vilket gör att det känns obalans när man ska hålla i staven och trycka samtidig, två händer behövdes. Spiralizer, just den delen som ska göra spiraler förstod jag mig inte på men fick till det efter några försökt. Det blir inte långa spiraler då man kan inte ha grönsaken längre än behållaren.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Stavmixern var lätt att använda i grytor såsom mindre behållare, väldigt bra att det gick att göra stavmixern upp och ner utan att den sögs fast på botten eller skapade ett för hårt vakum som andra stavmixrar jag testar har gjort. Alltså är det lätt att köra den i grytor utan att det skvätter eller blir som en sugpropp. "Matberedar" funktionen var smidig och gjorde klart jobbet snabbt. Jag kunde t.ex göra en pajdeg klart endast med hjälp av matberedaren, på några sekunder. Spiralizern var enkel att förstå, det enda negativa är att det alltid blir kvar en bit som inte går att trycka ner.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Denna mixer är extrem lättanvänd och kommer med massor av tillbehör. Jag har gjort allt från att hacka lök och göra smoothies med den. Funktionen att den reglerar farten efter hur hårt man trycker på knappen gillar jag skarpt
 • Bra
  1 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med min nya mixer. Den har många funktioner och utgångslägen och underlättar när jag lagar mat och bakar. Mixern är lätt att förstå Och har en snygg design. Jag tycker att den känns gedigen och stabil och ett stort plus är att jag kan på ett enkelt sätt kan strimla och hacka grönsaker på ett kreativt sätt,
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Stavmixern är lätt att använda, lätt att förstå och lätt att göra fina och kreativa saker. /emelie
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Som pryl och matnörd är jag kräsen med hjälpmedel i köket, och jag är verkligen nöjd med denna stavmixern. På plussidan är en väldig mångsidighet där det helt plötsligt är enkelt att köra zucchinipasta med spiralizern och sen slänga ihop en pesto i matberedar-tillbehöret, eller slippa dra fram elvispen för att vispa lite grädde till efterrätten. Den är lätt att diska och känns överlag som en välarbetad produkt.

  På minussidan finns ett par saker, dels upplever jag vissa saker som lite väl tunna, rangliga och plastiga (vilket gör att den kvalitetsmässigt hade kunnat kännas mer gedigen). Matberedarskålen hade till exmempel gärna fått ha lite mer tyngd för att bli stabilare (även kniven där hade gärna fått sitta fast mer ordentligt).

  Jag uppskattar verkligen att ju hårdare man trycker desto mer kraft kommer det då det blir väldigt lättstyrt - men jag tror att knappen kan vara lite väl jobbig att trycka in om man inte har starka nypor, speciellt om man ska mixa länge.

  De sakerna är dock verkligen detaljer, och jag tror att jag kommer ha mycket nytta av stavmixern framöver!