Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda SIB 6362 KVE (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cylinda Spisar (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Har haft den i runt ett år men det är ingen helgjuten upplevelse. Sedan start har den haft problem med att plattorna slutar fungera eller att barnlåset hänger sig om man har något i ugnen som avger mycket vattenånga. Två besök av reparatör men felet finns kvar. Elektroniken i moderna spisar som inte släpper ut ångan från ugnen verkar vara en väldigt svag punkt. Sen är graderingen på induktionshällen ganska dålig. På nivå 6 händer ingenting och på 7 bränns allt på nolltid. Det som är positivt är att den inte var så dyr men räkna inte med att den fungerar i alla lägen.
 • Acceptabel
  3 mån sedan
  Jämför med vår 11 år gamla Siemens induktionsspis.
  -Cylinda spisen låter högljutt (brummande) från hällen när man lagar mat.
  -Den är inte lika snabb att värma t.ex vatten.
  -Användarvänligheten är dålig avseende spisplattorna. Man måste först trycka på en start knapp, sedan via annan knapp välja vilken platta som ska aktiveras och som sista steg trycka på ytterligare en knapp för att ställa in önskad effekt.
  -Välvd baksida gör att det blir en glipa mellan kakel o spis.
  + Snygg design.
  + Praktiskt utdrag av ugngaller.
  + Bra utrymme i förvaringslådan under ugnen.
  + Inbyggd termometer.

  Jämfört med vår 11 år gamla Siemens induktionsspis är betyget satt i förhållande till priset som är för högt med tanke ovan minus punkter.
  Med lägre pris hade jag förstått tillkortakommandena, men nu kan jag ej rekommendera
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Snygg och prisvärd men kvalitetsmässigt finns en del att önska.
  Vid installation gick det inte att sänka spisen till 89cm bänknivå, det visade sig att man kan ta bort nedre sargen men efter det når man bara upp till 86.5cm. Det går också bra att justera över 90 cm men däremellan går inte....Inte så lyckat för oss som lagt in ett laminatgolv i efterhand.
  Sen har vi haft ett fel som reparatören inte lyckats fixa efter två besök, efter varje ugnsanvändning larmar elektroniken. Det verkar vara ett jordfel (konstruktionsfel) med för dålig isolation av kablage och spisen verkar inte vara byggd för att kunna tas isär....
  Ugnsvreden är OK men inget för gamla trötta ögon då symbolerna är mycket små.
  Sen verkar det inte vara någon större fart i induktionshällen heller, inte enligt de som har erfarenhet av andra induktionsspisar ivarje fall.
  Blir också irriterad på placering av onoff knapp samt barnsäkerhetsspärr då jag har en tendens att placera kastruller på dessa med följd att spisen stängs av eller inte kan justeras.
  Nä Cylinda är inte vad det har varit...
  Tack för mig!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Bra pris prestanda,utmärkt.
  Ansluten vi 10 A säkringar vilket funkat utmärkt i en månad.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Ville ha en riktig bra induktionsspis men ville inte betala flera tusen extra för pyrolysrengöring vilket vi inte tycker motiverar prispåslaget. Valet föll på denna och vi är jättenöjda än så länge (haft den ca 1 mån). Snabb, krångel fri, kom med perilex stickpropp så enkel att installera. Enda anledning den inte får fem stjärnor är att det tar ett knapptryck mer än vad jag skulle önska att ändra temperatur på plattorna då man först måste välja vilken platta man ska höja/sänka. Det gör att när man har flera grejer igång samtidigt så är det en del knapptryckningar när man ska justera alla samtidigt. För priset är vi ändå nöjda så här långt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Otroligt bra spis med många bra funktionen samt att den är väldigt barnvänlig.