Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sonos Amp

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sonos Mediaspelare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Den orkar driva mina B&W CM9 men har även en baslåda för att få en extra knuff i basen. Ljudet är inte lika varmt som från min gamla HK men ljudbilden är ju en smaksak. Smidigheten är den största vinsten med denna förstärkare då den står gömd i ett skåp och levererar allt TV-ljud, med bara en fjärrkontroll! Har även en soundbar från Samsung till andra TVn som inte alltid funkar som det är tänkt, Amp:en har fungerat klockrent under två års tid.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Lämnade tillbaka den.

  Snygg, enkel att installera, hdmi arc fungerar perfekt. Sonos app är väldigt smidig att använda.

  Ljudet är bra, men ingenting wow, helt OK ljud.

  Negativt: Köpte den för att koppla till tv.n och då jag redan har 2st 1.or, och det går att koppla de som surroundhögtalare men ljudet är väldigt svårinställd.

  Subwoofer går att ansluta men man måste höja nivån till max för att få något subwooferljud. Använder klipsch 160 högtalare till dessa och de låter bättre när man kopplar bort subwoofern och trådlösa sonos.

  Bytte till Bluesound powernode och wow, ljudet är dubbelt så bättre, helt annan dynamik, rummet fylls med bra ljud och det känns som riktig hifi-ljud. Nackdelen där är att deras app är skitdålig och krånglar, och man tappar wifi.

  För 6000kr får man inte något bra ljud men den är enkel, smidig, snygg. Subwoofern fungerar praktiskt taget inte. Så jag kan inte rekommendera detta.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Kan inte hålla med om att ljudet känns tunnt och tråkigt. Har testat en rad förstärkare till takhögtalarna i köket och badrummet.

  Vet sedan tidigare tester med olika förstärkare att jag behöver dra upp basen för att det ska låta bra så en ”rak” förstärkare var för mig inte att tänka på. Ljudet går att ställa in så det låter riktigt bra, över förväntan. Inte alls tunnt eller för öppet som jag läst i en del tester. Tycker det låter varmt och behagligt, dock höjs mellanregistret något då man aktiverar sub utgången märks tydlig skillnad när man flippar fram och tillbaks. Hade föredragit ljudet som är när den är på men har man ingen sub blir man av med lite bas så det är inget alternativ. Kanske ändras i en firmware uppdatering.

  Det negativa är priset, blir en slant om behöver mer än en. Och de drar ca 6watt i ”viloläge” eller det finns väl inget viloläge, vilket jag tycker är märkligt ingen jättedeal men tycker de borde gå ner i någon form av viloläge och vakna till liv när man väljer att spela till dem. Har även vid några få tillfällen märkt av störningar via airplay 2 vilket jag aldrig haft med andra sonos högtalare eller airport express. Kör dem rackmonterade kopplade till switch med ethernetkabel wifi avaktiverat.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Med produkter som Sonos One och Beam (som ju är riktigt bra för vad de kostar!) trodde jag mer om denna, för priset tycker jag det är en riktigt usel stereoförstärkare faktiskt. Sonos är smidigt och snyggt på alla vis men för 7000:- kan det inte vara så klent och tunnt ljud. Köp en bättre förstärkare och en Connect istället är mitt råd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har kopplat in den med ett par Dali 1 högtalar och en B&W sub och anslutit till en äldre (2010) tv med HDMI ARC. Enkel installation, inget lagg mot tvn och bättre tryck än den gamla stereon. Supernöjd att jag inte behöver en soundbar. Rekommenderas starkt.