Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sonos Amp

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sonos Mediaspelare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Med produkter som Sonos One och Beam (som ju är riktigt bra för vad de kostar!) trodde jag mer om denna, för priset tycker jag det är en riktigt usel stereoförstärkare faktiskt. Sonos är smidigt och snyggt på alla vis men för 7000:- kan det inte vara så klent och tunnt ljud. Köp en bättre förstärkare och en Connect istället är mitt råd.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Den orkar driva mina B&W CM9 men har även en baslåda för att få en extra knuff i basen. Ljudet är inte lika varmt som från min gamla HK men ljudbilden är ju en smaksak. Smidigheten är den största vinsten med denna förstärkare då den står gömd i ett skåp och levererar allt TV-ljud, med bara en fjärrkontroll! För min del hade några extra watt inte gjort någon skada men jag måste säga att det är den första riktigt prisvärda Sonosprodukten.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag har kopplat in den med ett par Dali 1 högtalar och en B&W sub och anslutit till en äldre (2010) tv med HDMI ARC. Enkel installation, inget lagg mot tvn och bättre tryck än den gamla stereon. Supernöjd att jag inte behöver en soundbar. Rekommenderas starkt.