Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sonos Amp

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sonos Stereoförstärkare (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Jag har kopplat in den med ett par Dali 1 högtalar och en B&W sub och anslutit till en äldre (2010) tv med HDMI ARC. Enkel installation, inget lagg mot tvn och bättre tryck än den gamla stereon. Supernöjd att jag inte behöver en soundbar. Rekommenderas starkt.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Kanske lite för dyr relativt vad den levererar, men den var den enda lösningen för mig när det kommer till vilken funktionalitet jag behövde. Vill kunna spela tillsammans med mina övriga Sonoshögtalare, ville ha ARC för att slippa så mycket kablar som möjligt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Driver ett par ganska stora klipsch högtalare som jag fick tag på lite billigt. Det låter ganska ok måste jag säga, Men inget speciellt, blir inte super imponerad. Men o andra sidan har jag inget att jämföra med idag så ska inte skriva för mycket. Köpte den mest för jag har massa andra sonos prylar och de är så sjukt smidiga att använda !

  Uppdatering (+1 stjärna)
  Låter bättre nu, osäker på varför. Högtalarna och ampen behövde nog bli lite inspelade. Konstigt att det gjorde så stor skillnad. Galet vad den lilla skiten kan leverera...
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  En stark 4:a!

  Låter bra! Och har nog med kraft även till lite mer svårdrivna högtalare. Nedgraderade lite från en högkvalitiativ 2-kanals stärkare till denna tänkte jag men jag blev positivt överraskad av ljudet! Skulle säga att den spelar ganska neutralt, men en bra detaljrikedom och bra kraft i nedre regionerna. Det stora plusset är att den enkelt kopplas till TV med HDMI ARC. Smidigt med endast en kabel.

  Priset är något i överkant vilket drar ned betyget något, jag skulle önska ett hölje i aluminium för 7000kr.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Den orkar driva mina B&W CM9 men har även en baslåda för att få en extra knuff i basen. Ljudet är inte lika varmt som från min gamla HK men ljudbilden är ju en smaksak. Smidigheten är den största vinsten med denna förstärkare då den står gömd i ett skåp och levererar allt TV-ljud, med bara en fjärrkontroll! Har även en soundbar från Samsung till andra TVn som inte alltid funkar som det är tänkt, Amp:en har fungerat klockrent under två års tid.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Lämnade tillbaka den.

  Snygg, enkel att installera, hdmi arc fungerar perfekt. Sonos app är väldigt smidig att använda.

  Ljudet är bra, men ingenting wow, helt OK ljud.

  Negativt: Köpte den för att koppla till tv.n och då jag redan har 2st 1.or, och det går att koppla de som surroundhögtalare men ljudet är väldigt svårinställd.

  Subwoofer går att ansluta men man måste höja nivån till max för att få något subwooferljud. Använder klipsch 160 högtalare till dessa och de låter bättre när man kopplar bort subwoofern och trådlösa sonos.

  Bytte till Bluesound powernode och wow, ljudet är dubbelt så bättre, helt annan dynamik, rummet fylls med bra ljud och det känns som riktig hifi-ljud. Nackdelen där är att deras app är skitdålig och krånglar, och man tappar wifi.

  För 6000kr får man inte något bra ljud men den är enkel, smidig, snygg. Subwoofern fungerar praktiskt taget inte. Så jag kan inte rekommendera detta.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kan inte hålla med om att ljudet känns tunnt och tråkigt. Har testat en rad förstärkare till takhögtalarna i köket och badrummet.

  Vet sedan tidigare tester med olika förstärkare att jag behöver dra upp basen för att det ska låta bra så en ”rak” förstärkare var för mig inte att tänka på. Ljudet går att ställa in så det låter riktigt bra, över förväntan. Inte alls tunnt eller för öppet som jag läst i en del tester. Tycker det låter varmt och behagligt, dock höjs mellanregistret något då man aktiverar sub utgången märks tydlig skillnad när man flippar fram och tillbaks. Hade föredragit ljudet som är när den är på men har man ingen sub blir man av med lite bas så det är inget alternativ. Kanske ändras i en firmware uppdatering.

  Det negativa är priset, blir en slant om behöver mer än en. Och de drar ca 6watt i ”viloläge” eller det finns väl inget viloläge, vilket jag tycker är märkligt ingen jättedeal men tycker de borde gå ner i någon form av viloläge och vakna till liv när man väljer att spela till dem. Har även vid några få tillfällen märkt av störningar via airplay 2 vilket jag aldrig haft med andra sonos högtalare eller airport express. Kör dem rackmonterade kopplade till switch med ethernetkabel wifi avaktiverat.