Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G935 Lightsync

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Hörlurar (58)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Bra ljud men inget för dig med stora öron. (Min fru läste precis detta och skrattade hånfullt och kallade mig för Dumbo, drar av en stjärna till)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Nu har jag haft detta headset i snart 2 månader så känner mig redo för en recension! Har tidigare ägt ett Logitech G35 i 7 år vilket jag vägrat byta ut då det varit så j*vla bra, men efter att de spelade sin sista ton fick dessa bli ersättarna!

  Vi kan börja med det positiva.

  +Sitter väldigt skönt över öronen, inget störande tryck eller värmeutveckling för min del. Skönt material.
  +Lättare än mitt G35, finns helt klart lättare headset men inget som stör mig
  +Bra ljud både i musik och spel, stor skillnad när det kommer till musiken i jämförelse med mina gamla G35. Bra bas i dem med. (Är absolut ingen musikexpert men för mig som vanlig konsument är de toppen)
  +Bra batteritid tycker jag
  +Gillar skarpt att det är 7.1! Var ett måste för mig då jag gillar att kunna höra vart folk är när jag spelar FPS-spel. Känns som att G35 hade lite mer surroundkänsla dock lite "fake" över det nu när jag får jämföra. Väldigt stor skillnad mot att köra med tjejens HyperX Cloud dock, som natt och dag när det kommer till att få ett mer "rumsligt" ljud och kunna lokalisera fienden.
  +Bra med knappar på sidan för att snabbt och enkelt ändra EQ, surround eller liknande.
  +Riktigt najs att mikrofonen fälls in helt i headset. På G35 viker man upp den "på" headset. Efter ex antal år började den slokna mer och mer och var aldrig i helt upprätt läge utan syntes i synfältet vilket var rätt irriterande.
  +++Trådlöst! Kommer aldrig köpa ett headset med sladd igen om jag inte absolut måste. Att slippa en sladd som trasslar in sig i datorstolen hela tiden är underbart.

  Till det negativa:

  -Bandet som ligger över huvudet är lite för smalt enligt mig, säkert halva bredden av G35 vilket gör att all vikt hamnar på ett litet område. Trots den lägre vikten kan det efter några timmar kännas att man haft dem på sig, går att lösa med att skifta runt det lite men hade gärna sett att det var större.
  -Inget jätteminus kanske men trodde att RGB-ljuset skulle sitta fram på headset men tydligen är det på baksidan. Tänkte att det hade kunnat se snyggt ut om man streamar med mera så folk får se de olika färgerna. Men blir tydligen för de som står och kollar bakom en att njuta av! Förstår inte riktigt varför de gjort så men kanske finns en anledning.
  -Logitechs programvara kan vara väldigt strulig ibland. Ifall man haft någon annan version av deras programvara installerad tidigare kan det krocka med den nya. Hade problem med att det kopplade ur sig, hittades inte på datorn, surroundljudet fungerade inte etc. Fick sitta ett par timmar och radera varenda spår på hela datorn som hade med logitech att göra för att sedan göra en ominstallation. Efter det fungerar det som det ska. Måste sätta USB-donglen rakt in i datorn, går inte att ha den i en USB-hub eller ett uttag på skärmen.
  -Mikrofonen är lite kort, går inte att få den framför munnen utan en bra bit ifrån på sidan. Har okej ljud men ingen toppkvalité. Vet inte hur det mäter sig med andra headsetmikrofoner men skulle säga att jag har hört sämre i alla fall.

  Overall:
  Ifall man kan tänka sig att lägga 1500-2000kr för ett gaming headset tycker jag det här är toppen! Finns säkert mer "prisvärda" men vill man ha både trådlöst, RGB och 7.1 tror jag inte man kan hitta något allt för mycket billigare.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  2 mån sedan
  Gick att ladda cirka 4 gånger sen la det trådlösa av helt. Kabel fungerar men kan vara problem att starta ibland.

  Passformen är kass. Plastigt. Jag köpte detta för fullpris vid release och det är bland det sämsta köpet någonsin. Inte köpt nytt för jag är alldeles för snål.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Avråder köp!
  Har haft modellen som kom innan G935, den var helt ok och höll precis i 2 år innan strömbrytaren på headsetet började glappa och förstöra ljudet i högtalarna.

  Vid reklamation blev jag erbjuden den nya modellen G935. Denna modellen känns snäppet bättre när det kommer till byggkvalitet, men hårdvaran verkar vara i princip likadan som den förra modellen.

  Nåväl... Jag fick min nya ersättningsprodukt 2021-02-19.
  Dagens datum är 2021-06-27 och samma fel som inträffat på mina två tidigare G935 och G933 har alltså inträffat en tredje gång!

  Hur kan Logitech orka producera den här skräpet år efter år?

  G933 - Höll i 2 år innan det blev glapp i strömbrytaren.
  G935 - Höll i exakt 1 år innan det blev glapp i strömbrytaren.
  G935 - Tog inte ens ett halvår innan det blev glapp i strömbrytaren.

  Annars gillar jag detta headset, men för det priset jag fått ge kan jag tycka att ett headset skall hålla i minst två år innan det blir problem. Jag är inte heller någon pro gamer, utan avvarar ett par timmar nästan varje dag åt att spela. Strömbrytaren används alltså inte jättefrekvent...

  Mjukvaran som heter G-Hub är också en historia i sig, av att krångla och göra ens tangentbord, mus och headset obrukbara. Förr hade jag automatisk uppdatering på G-hub, men tog bort det efter en uppdatering som låste hela programmet. Nuförtiden låter jag bli att uppdatera eftersom jag inte vill behöva krångla något mer med den mjukvaran.

  Nä... Jag har hållit mig till Logitech i måånga år, men nästa headset kommer inte bli ett Logitech.

  Jag skall ta kontakt med Komplett.se och se vad dom har att säga om detta headset, tror inte att dom kommer orka vara snälla och ge mig något nytt. Komplett.se har varit väldigt generösa i detta ärende med tanke på att 2-års garantin på originalprodukten gick ut 2019-12-12.

  Nåväl, håll er undan från denna produkt och märke. Helt otroligt att detta headset skall vara Logitechs "flaggskepp"...
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Tycker verkligen om dessa hörlurar. Haft dessa sen januari 2019

  +Sköna
  +Batteritid räcker hela dagen om du inte sitter mer än 12h i streck
  +7.1 surround är så nice, klarar inte av 2.0 längre sen jag skaffade dessa

  -Fundamentalt fel på dem. Har haft 2st headsets och båda två har gått sönder på samma sätt. Tappade mitt första i kakelgolv, så förstod att förr eller senare skulle det mekaniska ge upp.

  Det är något med på och av knappen, efter ett tag slutar det komma ljud från ena luren, sen när man pillar på av och på knappen med lite kraft så ändras ljudet och ibland hör man höger ibland vänster. Väldigt konstigt.

  Köpte ett nytt par januari 2021 som jag har behandlat som en bebis, och ändå kom samma problem tillbaka. Letar efter nytt headset nu,
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Riktig pissprodukt.
  Oerhört kinkig med laddning.
  Laddar ur sig om den ligger bredvid en avstängd dator om man inte slått av knappen. (??)
  Ljudet är OK.
  Går att använda via USB tills batteriet är slut pga den kinkiga laddningen, sedan slutar de fungera via USB.

  Undvik om de inte kostar 150 spänn.
 • 9 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Trodde jag skulle uppgradera mig genom att köpa detta. Äger ett G933 och varit nöjd med det. Tänkte passa på att uppgradera mig under black friday men gud vilket missnöje. Det blev en nedgradering!

  Det enda positiva med den nyare G935 är:
  +Bättre byggkvalitet
  +Bättre bas (vilket inte är positivt i spel dock.)

  Däremot:
  -Sämre ljudkvalitet i spel
  -Sämre mjukvara, den äldre är bättre men är endast kompatibel med G933 och inte G935.
  -DTS surround-systemet är skräp för gaming. Dolby atmos som man får med G933 är överväldigande mycket bättre.
  -Mikrofonen är inte så mycket bättre än G933.
  -För mycket bas för gaming, DTS gör det ännu värre.

  Funderar ni på att köpa detta? Gör det inte. Köp G933 istället om ni vill bli nöjda med produkten. G933 har inte samma byggkvalitet men är otroligt mycket bättre.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft flera logitech headset å nyare desto sämre mjukvara. G935 har ok ljud, gamla g933 hade bättre ljud. Till å med mitt gamla g430 hade bättre å klarare ljud. Problemet är helt klart mjukvaran. G-hub är kasst. Mina gamla g933 hade ruskiga problem med mjukvaran sen gjorde logitech g-hub å lyckades göra det ännu sämre! Sämre EQ så ljudet är inte alls lika bra å mycket dovare å inte lika klart. Samma probs med att inte hitta headsetet ibland. Micken krånglar som fan med funktionen att stänga av å på den när du fäller upp å ner den. Fortfarande lika plastiga å knakar plastigt när du har på dig dom. Slutresultat kan bara bli lägsta i betyg. Totalt värdelöst gjort logitech, ni fick en läxa å strunta totalt i den.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Komforten är bra kan ha den på mig hela dagar utan några obehag, har hyfsat stora öron. Micken är okej, folk kan höra vad du säger utan problem. Ljudet är bra och surround sound är riktig bra i de här. G hub.... ha det för att uppdatera mjukvaran i headsetet sen behöver du inte använda den längre, batteri tiden kunde ha varit liten bättre. rekommenderar att ladda ner dolby eller DTS för att få bra EQ till headsetet
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Vart ska man börja... Headsetet i sig är bekvämt och har bra ljud o fyller alla funktioner man behöver för att spela o snacka med polarna. Men Den G hub asså.... Det är ju pesten själv, det hittar headsetet 1 gång av 111 gånger så man kan justera inställingar och EQ OSV. Tror inte logitech bryr sig om sina kunder asså för dom fixar aldrig programmet o man får inga svar av dom. Då ska vi inte ens snacka om när headsetet börjar muta micken av sig själv och den inte går o unmuta. Man kan starta om headsetet eller programmet men micken är fortfarande mutad och den kan muta micken helt random ibland. Om man mutar micken (fäller upp den) så kan den inte bli unmutad ibland heller och enda lösningen för att få bort muten är att starta om datorn... Sjukt nöjd med headsetet allmänt men just detta problemet med att den mutar osv gör mig galen.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Bra ljud, sitter inte för hårt, bra anpassningsmöjligheter både för knappar och ljus.

  - Kopplas ständigt från om man använder trådlöst, ibland flera gånger i rad. Mycket dålig batteritid, samt att det tar lång tid att ladda. En natts laddning håller i ca 6 timmar. Mikrofonen är superkort, och tar in ljud ganska dåligt så det är också negativt.

  Generellt sett är jag inte nöjd med headsetet, använder gärna trådlöst men det är mycket tråkigt att det alltid ska kopplas från