Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G935 Lightsync

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Hörlurar (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Bra ljud men inget för dig med stora öron. (Min fru läste precis detta och skrattade hånfullt och kallade mig för Dumbo, drar av en stjärna till)
 • Alla omdömen

 • Usel
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag har haft flera logitech headset å nyare desto sämre mjukvara. G935 har ok ljud, gamla g933 hade bättre ljud. Till å med mitt gamla g430 hade bättre å klarare ljud. Problemet är helt klart mjukvaran. G-hub är kasst. Mina gamla g933 hade ruskiga problem med mjukvaran sen gjorde logitech g-hub å lyckades göra det ännu sämre! Sämre EQ så ljudet är inte alls lika bra å mycket dovare å inte lika klart. Samma probs med att inte hitta headsetet ibland. Micken krånglar som fan med funktionen att stänga av å på den när du fäller upp å ner den. Fortfarande lika plastiga å knakar plastigt när du har på dig dom. Slutresultat kan bara bli lägsta i betyg. Totalt värdelöst gjort logitech, ni fick en läxa å strunta totalt i den.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Komforten är bra kan ha den på mig hela dagar utan några obehag, har hyfsat stora öron. Micken är okej, folk kan höra vad du säger utan problem. Ljudet är bra och surround sound är riktig bra i de här. G hub.... ha det för att uppdatera mjukvaran i headsetet sen behöver du inte använda den längre, batteri tiden kunde ha varit liten bättre. rekommenderar att ladda ner dolby eller DTS för att få bra EQ till headsetet
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Vart ska man börja... Headsetet i sig är bekvämt och har bra ljud o fyller alla funktioner man behöver för att spela o snacka med polarna. Men Den G hub asså.... Det är ju pesten själv, det hittar headsetet 1 gång av 111 gånger så man kan justera inställingar och EQ OSV. Tror inte logitech bryr sig om sina kunder asså för dom fixar aldrig programmet o man får inga svar av dom. Då ska vi inte ens snacka om när headsetet börjar muta micken av sig själv och den inte går o unmuta. Man kan starta om headsetet eller programmet men micken är fortfarande mutad och den kan muta micken helt random ibland. Om man mutar micken (fäller upp den) så kan den inte bli unmutad ibland heller och enda lösningen för att få bort muten är att starta om datorn... Sjukt nöjd med headsetet allmänt men just detta problemet med att den mutar osv gör mig galen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Nu har jag haft detta headset i snart 2 månader så känner mig redo för en recension! Har tidigare ägt ett Logitech G35 i 7 år vilket jag vägrat byta ut då det varit så j*vla bra, men efter att de spelade sin sista ton fick dessa bli ersättarna!

  Vi kan börja med det positiva.

  +Sitter väldigt skönt över öronen, inget störande tryck eller värmeutveckling för min del. Skönt material.
  +Lättare än mitt G35, finns helt klart lättare headset men inget som stör mig
  +Bra ljud både i musik och spel, stor skillnad när det kommer till musiken i jämförelse med mina gamla G35. Bra bas i dem med. (Är absolut ingen musikexpert men för mig som vanlig konsument är de toppen)
  +Bra batteritid tycker jag
  +Gillar skarpt att det är 7.1! Var ett måste för mig då jag gillar att kunna höra vart folk är när jag spelar FPS-spel. Känns som att G35 hade lite mer surroundkänsla dock lite "fake" över det nu när jag får jämföra. Väldigt stor skillnad mot att köra med tjejens HyperX Cloud dock, som natt och dag när det kommer till att få ett mer "rumsligt" ljud och kunna lokalisera fienden.
  +Bra med knappar på sidan för att snabbt och enkelt ändra EQ, surround eller liknande.
  +Riktigt najs att mikrofonen fälls in helt i headset. På G35 viker man upp den "på" headset. Efter ex antal år började den slokna mer och mer och var aldrig i helt upprätt läge utan syntes i synfältet vilket var rätt irriterande.
  +++Trådlöst! Kommer aldrig köpa ett headset med sladd igen om jag inte absolut måste. Att slippa en sladd som trasslar in sig i datorstolen hela tiden är underbart.

  Till det negativa:

  -Bandet som ligger över huvudet är lite för smalt enligt mig, säkert halva bredden av G35 vilket gör att all vikt hamnar på ett litet område. Trots den lägre vikten kan det efter några timmar kännas att man haft dem på sig, går att lösa med att skifta runt det lite men hade gärna sett att det var större.
  -Inget jätteminus kanske men trodde att RGB-ljuset skulle sitta fram på headset men tydligen är det på baksidan. Tänkte att det hade kunnat se snyggt ut om man streamar med mera så folk får se de olika färgerna. Men blir tydligen för de som står och kollar bakom en att njuta av! Förstår inte riktigt varför de gjort så men kanske finns en anledning.
  -Logitechs programvara kan vara väldigt strulig ibland. Ifall man haft någon annan version av deras programvara installerad tidigare kan det krocka med den nya. Hade problem med att det kopplade ur sig, hittades inte på datorn, surroundljudet fungerade inte etc. Fick sitta ett par timmar och radera varenda spår på hela datorn som hade med logitech att göra för att sedan göra en ominstallation. Efter det fungerar det som det ska. Måste sätta USB-donglen rakt in i datorn, går inte att ha den i en USB-hub eller ett uttag på skärmen.
  -Mikrofonen är lite kort, går inte att få den framför munnen utan en bra bit ifrån på sidan. Har okej ljud men ingen toppkvalité. Vet inte hur det mäter sig med andra headsetmikrofoner men skulle säga att jag har hört sämre i alla fall.

  Overall:
  Ifall man kan tänka sig att lägga 1500-2000kr för ett gaming headset tycker jag det här är toppen! Finns säkert mer "prisvärda" men vill man ha både trådlöst, RGB och 7.1 tror jag inte man kan hitta något allt för mycket billigare.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  + Bra ljud, sitter inte för hårt, bra anpassningsmöjligheter både för knappar och ljus.

  - Kopplas ständigt från om man använder trådlöst, ibland flera gånger i rad. Mycket dålig batteritid, samt att det tar lång tid att ladda. En natts laddning håller i ca 6 timmar. Mikrofonen är superkort, och tar in ljud ganska dåligt så det är också negativt.

  Generellt sett är jag inte nöjd med headsetet, använder gärna trådlöst men det är mycket tråkigt att det alltid ska kopplas från
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket glad, för tillfället (hade en dag). Känn ljudet bra, känner basen bra och kan lägga mycket på EQ. Massor av anpassning via Logitech G HUB. Surround känns också bra, men har inte testats så mycket